Piketty kommer til Danmark
Thomas Piketty kommer den 11. december til København og..
Nobelprisen i økonomi - for 40 år siden
“We must look at the price system as such a mechanism for communicating information if we want to understand its real function..."

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Vil du være med til at arrangere efterårets studietur?

d. 30. oktober Hvis du har lyst til at arrangere en fantastisk studietur for dig selv og dine medstuderende, er der valg til EfterårsStuko 2015 til Politrådsmødet mandag d. 3. november i Cafelitten.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

CPH:DOX - en guide

d. 29. oktober Altandetlige.dk tager dig i hånden og giver dig en overskuelig guide til hvordan du i biografens trygge mørke kan blive lidt klogere på den økonomiske virkelighed - eller bare virke som om du er det.
Oprettet af Lene Troen Lundgaard - 0 kommentarer

Polit Case Competition 2015

d. 27. oktober Copenhagen Business School, Århus Universitet og RUC har allerede en, og til foråret 2015 bliver dørene nu også åbnet op for Polit Case Competition.
Oprettet af Frederik Wagner - 0 kommentarer

Undervisningsprisen "Den Usynlige Hånd"

d. 24. oktober Undervisningsprisen "den usynlige hånd" skal uddeles og igen i år skal du hjælpe til ved at nominere en underviser som har gjort noget helt særligt.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Consulting vs. Banking – Hvilken karrierevej skal du vælge?

d. 23. oktober Er du i tvivl, om du skal starte karrieren i Investment Banking eller Management Consulting? FIH PARTNERS og A.T. Kearney inviterer dig til en debat, der kan hjælpe dig med at træffe valget.
Oprettet af Anette Halmind - 2 kommentarer

Hits for Polits vol. 3

d. 21. oktober Pladen med det altid stilrene cover er tilbage. Endnu et album fyldt med sprøde hits, der går direkte i hjertet på enhver økonom.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 3 kommentarer

Bliv gratis studiemedlem af Akademikernes

d. 20. oktober Meld dig ind minimum et år inden du dimitterer, og tjen 14.473 kr. Det er gratis at blive medlem af Akademikernes og derudover får du en masse andre fordele. Læs mere om dem her.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Cand.polit i Erhvervs- og Vækstministeriet

d. 18. oktober Altandetlige.dk har fanget Marie-Louise Lindeløv fra Erhvervs- og Vækstministeriet til en snak om hvad man går og laver som Økonom der. De søger lige nu også dygtige økonomer, men det kan du læse mere om i artiklen.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

På studiejob i AE

d. 17. oktober Altandetlige.dk har snakket med Samira Nawa Amini om hendes studiejob i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd samt om hendes deltagelse i den offentlige debat.
Oprettet af Johan Mathiesen Dam - 0 kommentarer

Wholesale Banking Day at Nordea

d. 15. oktober You might have something important in common with us at Nordea! Join us the 5th of November at Nordea’s Copenhagen head office for a day of Wholesale Banking.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Københavns Universitets Mentorprogram 2015 og Karrierebørs 23/10-2014

d. 14. oktober Mentorprogrammet bygger bro mellem studier og arbejdsliv for kandidatstuderende på KU. Du får en personlig karrierementor, der er ansat i en virksomhed/branche, som er attraktiv for dig. Hør mere på karrierebørsen den 23. oktober.
Oprettet af Alumneforeningen Kubulus - 0 kommentarer

Nordea vil gerne møde dig...

d. 13. oktober Derfor inviterer vi nu politstuderende som dig til et særligt arrangement, hvor vi fortæller om din mulige fremtid hos Nordea.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Deltag i Talent Day 2014

d. 10. oktober Vil du have et job, hvor økonomisk teori og modeller kombineres med teamwork, korte deadlines og fokus på formidling? Og er du blandt de dygtigste på din årgang? Så er Copenhagen Economics noget for dig.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Velkommen til HEAPS

d. 10. oktober Alle kender P3's legendariske nytårsprogram: Festen og gæsten. Nu er den her som app under navnet HEAPS. Alle kan dermed finde fester eller gæster hele året rundt, og det bedste af det hele; Det er en polit der har været med til at lave den.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

De to Politter og Semesterstartsfesten

d. 08. oktober Et eventyr om to unge piger til Semesterstartsfest, hvor de stifter bekendtskab med både Den Selvfede Troldmand fra CBS og Den Mægtige Mogens i deres kamp for at blive Ægte Politter.
Oprettet af Marie Gram Pietraszek - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel