Der sparede vi lige 6,3 mia. kr. om året!
Et USB-stik der ikke kan vende forkert. Det kommer til at..
Skal alle erhvervsuddannelser have samme..
Hvorfor have ens karakterkrav, når karakterernes betydning for at fuldføre er vidt forskellig, afhængig af uddannelsen?

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Cand.polit. i Økonomi- og Indenrigsministeriet

d. 01. september Altandetlige har fanget Sofie Cairo til en snak om hvad man laver som cand.polit i Økonomi- og Indenrigsministeriets internationale kontor.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Vil du arbejde i Cafélitten?

d. 27. august Har du lyst til at arbejde et sted fyldt med studerende, liv og god stemning? Så er det måske dig, vi har brug for! Cafélitten søger nemlig nu 1 - 2 nye kaffeskænkere til det kommende semester.
Oprettet af Cafelitten - polit cafe - 0 kommentarer

Pensumhjælp til sommerstartere

d. 23. august Er du nystartet stud.polit., og er du allerede faret vild i kursusbeskrivelser, pensumplaner og forventer at skulle bruge en formue på bøger så frygt ej. Her på Altandetlige.dk har vi gjort arbejdet for dig.
Oprettet af Mads Rahbek Jørgensen - 0 kommentarer

Nudging – det er jo bare når…

d. 20. august Ja, hvad er nudging egentlig? Hvorfor er det blevet et buzzword? Og hvad er det vigtigste i nudging lige nu? Få svarene i denne intro til det populære begreb.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

På studiejob i Accenture Strategy

d. 15. august Altandetlige har taget en snak med Joachim Jul Kastrup, som er student i Accenture Strategy. Læs her om arbejdet med strategi, finansiering og digitalisering i et af verdens største konsulenthuse.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Den økonomiske udfordring: deadline 20. august

d. 14. august Så er det ved at være sidste chance for at deltage i denne omgang af den økonomiske udfordring. Denne gang er udfordringen at forklare noget så simpelt som, hvad der gør folk lykkelige.
Oprettet af Jonas Herby, Incentive - 0 kommentarer

Graduate i Nykredit

d. 12. august Laila Amin er cand.polit og graduate hos Nykredit hvor hun sidder som Assistant Account Manager i Corporate & Institutional Banking. Læs mere om arbejdsopgaver, det sociale liv og overgangen fra studieliv til fuldtidsjob i Nykredit her.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

The Difference Between Optimization and Survival: An Argument for Learning More than Mainstream

d. 06. august At any given point in time it will with great certainty NOT be the most fit that have most success. The implication is that learning what is not mainstream might have a higher value than currently thought.
Oprettet af Mads Stolberg-Larsen - 9 kommentarer

Postkort fra Danmarks ambassade i Sydafrika

d. 24. juli Altandetlige har modtaget postkost fra to polit. studerende, der er i praktik hos Danmarks ambassade i Pretoria, Sydafrika. De fortæller om deres arbejdsopgaver, erfaringer og oplevelser på turen.
Oprettet af Johan Mathiesen Dam - 0 kommentarer

Cand.polit i Plesner

d. 21. juli Rie Paving Mortensen er seniorøkonom i advokatfirmaet Plesner. Hun er den første og eneste økonom i Plesner, men søger i øjeblikket en nyuddannet økonom til at indgå i teamet. Læs med hvordan det er at være økonom i advokatbranchen.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

På studiejob i Quartz+Co

d. 16. juli Altandetlige har taget en snak med Anders Videbæk, der er Junior Consultant i det nordiske konsulenthus, Quartz+Co. Læs her, om ansøgningsprocessen, konsulentarbejdet, firmature og det særlige sammenhold i et konsulenthus.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Studiejob og fremdriftsreformen

d. 09. juli Hvordan forholder store danske virksomheder sig egentlig til, at fremdriftsreformen kommer til at ændre de studerendes vilkår og deres mulighed for fleksibilitet mellem studie og job?
Oprettet af Lene Troen Lundgaard - 0 kommentarer

Become a mentor for an international student

d. 02. juli Being a mentor is probably the easiest and nicest way to socialize and to meet new people from all over the world. Read more about the mentor programme here
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Analyse af førtidspensionsreformen

d. 24. juni Med førtidsreformen fra 2003 forsøgte man at nedbringe antallet af førtidspensionister og fleksjobbere. Hvorfor gik det ikke som ventet? Og hvordan kan man opstille en model til at finde ud af det?
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 4 kommentarer

Den økonomiske udfordring, foråret 2014

d. 19. juni Hvad forklarer lykke? Denne udgave af den Økonomiske Udfordring er udarbejdet af Patrick Kofod Mogensen og Anders Munk-Nielsen i samarbejde med Incentive. Den er inspireret af historien om sammenhængen mellem chokolade og nobelpriser.
Oprettet af Jonas Herby, Incentive - 3 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel