Økonometri a la Khan Academy
Ben Lambert fortsætter der, hvor Khan Academy slipper op...
Skat og frihed
I den engelske friheds historie blev friheden ofte købt med betaling af skatter.

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Fremdriftsreformen giver studerende højere løn

15 time siden Når Polit implementerer Fremdriftsreformen, bruger man et eksamensforsøg, hvis man ikke får alle sine opgaver godkendt. Det betyder, at holdlærerne bliver eksaminatorer, og at timelønnen, ifølge KU's egne regler, stiger med 25 kr.
Oprettet af Kristoffer Glavind - 3 kommentarer

Vinderne af Den økonomiske udfordring, foråret 2014, er fundet

d. 12. september I juni udfordrede Incentive i samarbejde med Patrick Kofod Mogensen og Anders Munk-Nielsen de økonomistuderende til at forklare, hvad der gør folk lykkelige. Og vi lagde vægt på overraskende sammenhænge.
Oprettet af Jonas Herby, Incentive - 10 kommentarer

UCPH Map - digitalt kort over CSS

d. 11. september Den 1. september blev det nye UCPH map lanceret - et digtialt kort over CSS. Har du glemt hvor studievejledningen har kontor eller er du bare ny på studiet og synes alle bygningerne ligner hinanden? Det nye digitale kort er løsningen.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Lær at søge job i konsulentbranchen

d. 10. september Kunne du tænke dig et job indenfor management consulting og kunne du tænke dig at blive af BCG's voksende netværk af politter?Så afholder BCG d. 1. oktober workshoppen "How to apply in Consulting" hvor du kan få tips og tricks til interviewprocessen
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Fra Madholdet til kagemand på DR

d. 09. september I DRs program ”Den Store Bagedyst” kan man for tiden opleve den tidligere formand for Madholdet, Jakob Hauge, konkurrere om at bage de lækreste kager og det bedste brød. Altandetlige.dk har fanget Jakob til en snak om overgangen fra polit til TV-kok.
Oprettet af Anne Sophie Schytt Lassen - 0 kommentarer

Partneraften med Altandetlige.dk

d. 08. september Efter succesen fra Altandetlige.dk's første partneraften i foråret, er vi glade for at kunne invitere til vores anden partneraften den 2. oktober. Kom og hør mere om Copenhagen Economics, Danske Bank og Dansk Industri.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Metrogårdsfest

d. 06. september Det nye semester er startet, og derfor er det selvfølgelig tid til den første store mulighed for at feste sammen med alle de nye russere. Husk derfor at købe din billet inden onsdag den 10. september!
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Partneraften med Altandetlige

d. 04. september Altandetlige afholdte i april vores første partneraften med 50 studerende og tre partnere i SoHo's lækre lokaler. I oktober gentager vi succesen, og tilmeldingen starter allerede i aften. Læs her om arrangementet og hvordan du tilmelder dig.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Cand.polit. i Økonomi- og Indenrigsministeriet

d. 01. september Altandetlige har fanget Sofie Cairo til en snak om hvad man laver som cand.polit i Økonomi- og Indenrigsministeriets internationale kontor.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Vil du arbejde i Cafélitten?

d. 27. august Har du lyst til at arbejde et sted fyldt med studerende, liv og god stemning? Så er det måske dig, vi har brug for! Cafélitten søger nemlig nu 1 - 2 nye kaffeskænkere til det kommende semester.
Oprettet af Cafelitten - polit cafe - 0 kommentarer

Pensumhjælp til sommerstartere

d. 23. august Er du nystartet stud.polit., og er du allerede faret vild i kursusbeskrivelser, pensumplaner og forventer at skulle bruge en formue på bøger så frygt ej. Her på Altandetlige.dk har vi gjort arbejdet for dig.
Oprettet af Mads Rahbek Jørgensen - 0 kommentarer

Nudging – det er jo bare når…

d. 20. august Ja, hvad er nudging egentlig? Hvorfor er det blevet et buzzword? Og hvad er det vigtigste i nudging lige nu? Få svarene i denne intro til det populære begreb.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

På studiejob i Accenture Strategy

d. 15. august Altandetlige har taget en snak med Joachim Jul Kastrup, som er student i Accenture Strategy. Læs her om arbejdet med strategi, finansiering og digitalisering i et af verdens største konsulenthuse.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Den økonomiske udfordring: deadline 20. august

d. 14. august Så er det ved at være sidste chance for at deltage i denne omgang af den økonomiske udfordring. Denne gang er udfordringen at forklare noget så simpelt som, hvad der gør folk lykkelige.
Oprettet af Jonas Herby, Incentive - 0 kommentarer

Graduate i Nykredit

d. 12. august Laila Amin er cand.polit og graduate hos Nykredit hvor hun sidder som Assistant Account Manager i Corporate & Institutional Banking. Læs mere om arbejdsopgaver, det sociale liv og overgangen fra studieliv til fuldtidsjob i Nykredit her.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel