Storebæltsbroen var en fantastisk idé!
Incentive har opgjort værdien af Storebæltsforbindelsen..
Draghinomics gør op med europæiske dogmer
Det er ualmindelige forfriskende, at Draghi tager et opgør med den linje, der hidtil har været lagt i Berlin og Bruxelles.

Ditlev Vang Wildt har pt. redaktørposten. Se resten af redaktionen her.

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

På studiejob i Accenture Strategy

d. 15. august Altandetlige har taget en snak med Joachim Jul Kastrup, som er student i Accenture Strategy. Læs her om arbejdet med strategi, finansiering og digitalisering i et af verdens største konsulenthuse.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Den økonomiske udfordring: deadline 20. august

d. 14. august Så er det ved at være sidste chance for at deltage i denne omgang af den økonomiske udfordring. Denne gang er udfordringen at forklare noget så simpelt som, hvad der gør folk lykkelige.
Oprettet af Jonas Herby, Incentive - 0 kommentarer

Graduate i Nykredit

d. 12. august Laila Amin er cand.polit og graduate hos Nykredit hvor hun sidder som Assistant Account Manager i Corporate & Institutional Banking. Læs mere om arbejdsopgaver, det sociale liv og overgangen fra studieliv til fuldtidsjob i Nykredit her.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

The Difference Between Optimization and Survival: An Argument for Learning More than Mainstream

d. 06. august At any given point in time it will with great certainty NOT be the most fit that have most success. The implication is that learning what is not mainstream might have a higher value than currently thought.
Oprettet af Mads Stolberg-Larsen - 9 kommentarer

Postkort fra Danmarks ambassade i Sydafrika

d. 24. juli Altandetlige har modtaget postkost fra to polit. studerende, der er i praktik hos Danmarks ambassade i Pretoria, Sydafrika. De fortæller om deres arbejdsopgaver, erfaringer og oplevelser på turen.
Oprettet af Johan Mathiesen Dam - 0 kommentarer

Cand.polit i Plesner

d. 21. juli Rie Paving Mortensen er seniorøkonom i advokatfirmaet Plesner. Hun er den første og eneste økonom i Plesner, men søger i øjeblikket en nyuddannet økonom til at indgå i teamet. Læs med hvordan det er at være økonom i advokatbranchen.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

På studiejob i Quartz+Co

d. 16. juli Altandetlige har taget en snak med Anders Videbæk, der er Junior Consultant i det nordiske konsulenthus, Quartz+Co. Læs her, om ansøgningsprocessen, konsulentarbejdet, firmature og det særlige sammenhold i et konsulenthus.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Studiejob og fremdriftsreformen

d. 09. juli Hvordan forholder store danske virksomheder sig egentlig til, at fremdriftsreformen kommer til at ændre de studerendes vilkår og deres mulighed for fleksibilitet mellem studie og job?
Oprettet af Lene Troen Lundgaard - 0 kommentarer

Become a mentor for an international student

d. 02. juli Being a mentor is probably the easiest and nicest way to socialize and to meet new people from all over the world. Read more about the mentor programme here
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Analyse af førtidspensionsreformen

d. 24. juni Med førtidsreformen fra 2003 forsøgte man at nedbringe antallet af førtidspensionister og fleksjobbere. Hvorfor gik det ikke som ventet? Og hvordan kan man opstille en model til at finde ud af det?
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 4 kommentarer

Den økonomiske udfordring, foråret 2014

d. 19. juni Hvad forklarer lykke? Denne udgave af den Økonomiske Udfordring er udarbejdet af Patrick Kofod Mogensen og Anders Munk-Nielsen i samarbejde med Incentive. Den er inspireret af historien om sammenhængen mellem chokolade og nobelpriser.
Oprettet af Jonas Herby, Incentive - 3 kommentarer

Bliv bedre til jobsøgning

d. 19. juni Skal du snart søge nyt job eller søger du for første gang? Det Samfundsfaglige Fakultet tilbyder intensivt jobsøgningskursus den 24. og 25. juni.
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Polit-aften i DAMVAD

d. 17. juni Alt fra grønne polit-spirer til garvede ph.d-politter var mødt op da Damvad slog dørene op for de polit-studerende på en lun forårsdag i maj. En aften med data, burgere og hygge.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

4 stipendier uddelt på Økonomisk Institut

d. 16. juni For nylig blev der på Økonomisk Institut uddelt stipendier med en samlet værdi på mere end 300.000. 4 polit-studerende kvalificerede sig til stipendierne.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 1 kommentar

Boganmeldelse: Hvad koster kulturen?

d. 12. juni Skal en landsbykirke stå i vejen for en stor lufthavn, og er det rimeligt, at velhavende får et tilskud på 1.000 kroner, når de besøger operaen? Dét forsøger Christian Hjorth-Andersen at besvare i ”Hvad koster kulturen”. Læs med og vind et ...
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 38 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel