Matematiknoter
Matematisk Institut ved Københavns Universitet har gjort..
I dag (næsten)! Deadline for Den..
Deadline i morgen kl. 16.00. En god mulighed for at redde sig en flaske fisk til weekenden!

Johan Mathiesen Dam har pt. redaktørposten. Se resten af redaktionen her.

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

4 stipendier uddelt på Økonomisk Institut

d. 16. juni For nylig blev der på Økonomisk Institut uddelt stipendier med en samlet værdi på mere end 300.000. 4 polit-studerende kvalificerede sig til stipendierne.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 1 kommentar

Boganmeldelse: Hvad koster kulturen?

d. 12. juni Skal en landsbykirke stå i vejen for en stor lufthavn, og er det rimeligt, at velhavende får et tilskud på 1.000 kroner, når de besøger operaen? Dét forsøger Christian Hjorth-Andersen at besvare i ”Hvad koster kulturen”. Læs med og vind et ...
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 38 kommentarer

Fremdriftsreformens konsekvenser for BA-studerende

d. 07. juni Studievejledningen inviterede til informationsmøde om studiefremdriftsreformen for at klargøre, hvilke konsekvenser reformen har for bachelorstuderende.
Oprettet af Anne Sophie Schytt Lassen - 8 kommentarer

Cand.polit i Talent 100

d. 04. juni Fra cand.polit til seniorøkonom i Copenhagen Economics på blot tre år, og herudover blandt verdens mest efterspurgte auktionseksperter. Med de ord er Frederik Harhoffs udnævnt til Talent 100. Altandetlige.dk har talt med ham efter sin udnævnelse.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 1 kommentar

Ændringer i lektionsplanen E14

d. 02. juni I forbindelse med tilmeldingsperioden er der opstået ændringer i en række fag. Læs med her, hvis du vil vide hvilke det drejer sig om og om det får konsekvenser for dit næste semester.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Økologisk økonomi på Aalborg Universitet - Campus København

d. 31. maj Kandidatstuderende på polit. har mulighed for at tilmelde sig faget økologisk økonomi på Aalborg Universitet - Campus København for næste semester.
Oprettet af Johan Mathiesen Dam - 2 kommentarer

Kort om Political Economics

d. 29. maj Nu er det tid til at tilmelde sig valgfag til efterårssemesteret. Altandetlige.dk har i den forbindelse spurgt forelæserne om at fortælle om deres fag. Nikolaj Harmon er forelæser i faget Political Economics og svarer på følgende spørgsmål.
Oprettet af Katrine Bremholm Kokfelt-Pedersen - 0 kommentarer

Kort om Advanced Macroeconometrics

d. 28. maj Nu er det tid til at tilmelde sig valgfag til efterårssemesteret. Altandetlige.dk har i den forbindelse spurgt forelæserne om at fortælle om deres fag. Heino Bohn Nielsen forelæser faget Advanced Macroeconometrics og svarer på følgende spørgsmål.
Oprettet af Katrine Bremholm Kokfelt-Pedersen - 0 kommentarer

Cand.polit i Finansministeriet

d. 27. maj Altandetlige.dk har fanget Cand.polit Vibe Musaeus til en snak om hvad man laver som færdiguddannet inde bag de røde mure i Finansministeriet.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Deloitte Consulting inviterer indenfor til en lærerig aften.

d. 26. maj Torsdag 12. juni kl. 17.00 inviterer Deloitte Consulting stud.polit.er og andre samfundsvidenskabere indenfor til en indsigtsfuld aften om livet som konsulent.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Management Consulting Unplugged

d. 25. maj Meet Quartz+Co up close and personal when we invite selected students to an informal afternoon at our office on June 3, followed by dinner and drinks.
Oprettet af Mads Rahbek Jørgensen - 0 kommentarer

Kort om Economics of Education

d. 25. maj Nu er det tid til at tilmelde sig valgfag til efterårssemesteret. Altandetlige.dk har i den forbindelse spurgt forelæserne om at fortælle om deres fag. Miriam Gensowski er forelæser i faget Economics of Education og svarer på følgende spørgsmål.
Oprettet af Katrine Bremholm Kokfelt-Pedersen - 0 kommentarer

Optimer din eksamenslæsning med kaffe

d. 23. maj Eksamen nærmer sig med hastige skridt, og det betyder at kaffebehovet stiger dag for dag. Hvor skal man få sin kaffe når Cafélitten er lukket for sæsonen? Altandetlige.dk anmelder her kaffesteder i nærheden af CSS og biblioteket på Gothersgade.
Oprettet af Katrine Bremholm Kokfelt-Pedersen - 1 kommentar

Kort om Forvaltningsret

d. 23. maj Nu er det tid til at tilmelde sig valgfag til efterårssemesteret. Altandetlige.dk har i den forbindelse spurgt forelæserne om at fortælle om deres fag. Niels Refslund er forelæser i faget Forvaltningsret og svarer på følgende spørgsmål.
Oprettet af Katrine Bremholm Kokfelt-Pedersen - 0 kommentarer

Ny blogger på Altandetlige

d. 22. maj Altandetlige har i dag føjet endnu en blogger til siden. Vi glæder os til at læse med, når Sebastian Barfort fremover blogger om samspillet mellem politik og økonomi.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel