Anders Rahbek hædres af Nykredits Fond
Professor Anders Rahbek modtager Nykrdits Fonds..
Når r er større end g
Hvad er konsekvensen når realrenten er større end økonomiens vækstrate?

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Finansiering: Hvad er det, og hvordan skal man gribe det an?

d. 06. oktober En artikel der er ment som svar til nogle af de ting studerende ofte undrer sig over i forbindelse med finansiering. Stil gerne spørgsmål og jeg vil enten svare eller udbygge artiklen
Oprettet af christian stassen - 14 kommentarer

Deloitte Case Competition

d. 04. oktober For fjerde år i træk inviterer Deloitte Consulting de studerende, der har lyst til at prøve kræfter med konsulentbranchen til Deloitte Case Competition. Det foregår 22. oktober 2014.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Cand.polit i EU

d. 02. oktober Der mangler danske ansøgere til EU's institutioner, advarer flere eksperter. De studerende kender ganske enkelt ikke til mulighederne, lyder svaret. Altandetlige har taget en snak med en af de få cand.polit'er der i dag arbejder i EU Kommisssionen.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Sommerskole – i hele verden

d. 01. oktober Kulden er desværre så småt på vej. Vi minder sommeren med en artikel omkring sol, strand og lektier. Hvis du overvejer at supplere din uddannelse med sommerskole næste sommer så læs med her om muligheder både på dansk jord og ude i verden.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 1 kommentar

Visiting Associate hos BCG?

d. 30. september Har du lyst til at prøve kræfter med konsulentbranchen, så er det værd at læse med her, hvor denne sommers Visiting Associates hos BCG fortæller om opholdet.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Topskat eller flopskat?

d. 29. september Socialøkonomisk Samfund inviterer alle politter og interesserede til semestrets første SØS-arrangement d. 9. oktober. Afdelingschef for Økonomisk politik i Finansministeriet Lars Haagen Pedersen vil gøre os alle klogere på topskatdebatten.
Oprettet af Amalie Meyer - 0 kommentarer

Deltag i Struensee & Co. Case Competition 2014

d. 26. september Struensee & Co. afholder den 14. november en case competition målrettet samfundsvidenskabelige studerende. Førstepræmien er 50.000 kr. og i spidsen for dommerpanelet sidder cand.polit Carsten Koch.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Karriereaften i Nationalbanken

d. 24. september Danmarks Nationalbanken afholder i år deres karriereaften torsdag d. 23. oktober, hvor der er mulighed for at blive klogere på arbejdsopgaver og karrieremuligheder i banken.
Oprettet af Johan Mathiesen Dam - 0 kommentarer

Kvinder i topledelse – hvorfor så få og gør det noget?

d. 23. september Kom til medlemsmøde hos NØF onsdag 1. oktober 2014 kl. 17.00 og hør den nyligt udpegede formand for dagpengekommission og tidligere vismand Nina Smith fortælle mere om kvinder i topledelse.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Oplæg om The Black Swan Theory samt åbent møde hos Kritiske Politter

d. 22. september Tirsdag den 30. september inviterer Kritiske Politter alle, som er interesserede i at påvirke økonomisk tænkning og undervisning henimod større pluralisme, til oplæg, debat og åbent møde.
Oprettet af Arvid Aagaard - 0 kommentarer

Kandidat-dagen 2014

d. 18. september Som der efterhånden er tradition for, afholder Politrådet igen i år en kandidat-dag for nye, eller snarlige, kandidatstuderende. Er det dig, så kom og vær med, når studiet og dele af erhvervslivet byder dig velkommen til kandidaten.
Oprettet af Nickels Mandrup Köhling - 0 kommentarer

Specialerunden

d. 17. september Altandetlige.dk har i denne specialerunde talt med Emil Nørtoft og Lars Wilkinson, som har skrevet deres speciale i samarbejde med Novo Nordisk. Læs med om deres erfaringer med at skrive med en virksomhed.
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Fremdriftsreformen giver studerende højere løn

d. 16. september Når Polit implementerer Fremdriftsreformen, bruger man et eksamensforsøg, hvis man ikke får alle sine opgaver godkendt. Det betyder, at holdlærerne bliver eksaminatorer, og at timelønnen, ifølge KU's egne regler, stiger med 25 kr.
Oprettet af Kristoffer Glavind - 5 kommentarer

Vinderne af Den økonomiske udfordring, foråret 2014, er fundet

d. 12. september I juni udfordrede Incentive i samarbejde med Patrick Kofod Mogensen og Anders Munk-Nielsen de økonomistuderende til at forklare, hvad der gør folk lykkelige. Og vi lagde vægt på overraskende sammenhænge.
Oprettet af Jonas Herby, Incentive - 11 kommentarer

UCPH Map - digitalt kort over CSS

d. 11. september Den 1. september blev det nye UCPH map lanceret - et digtialt kort over CSS. Har du glemt hvor studievejledningen har kontor eller er du bare ny på studiet og synes alle bygningerne ligner hinanden? Det nye digitale kort er løsningen.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel