Jean Tirole har fået Nobelprisen i økonomi.
Jean Tirole har fået Nobelprisen i økonomi. Den er..
Et svagt valg: Hvad 11 millioner..
Hvad 11 millioner boganmeldelser fortæller os om årets vinder af Nobels litteraturpris

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Visiting Associate hos BCG?

d. 30. september Har du lyst til at prøve kræfter med konsulentbranchen, så er det værd at læse med her, hvor denne sommers Visiting Associates hos BCG fortæller om opholdet.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Topskat eller flopskat?

d. 29. september Socialøkonomisk Samfund inviterer alle politter og interesserede til semestrets første SØS-arrangement d. 9. oktober. Afdelingschef for Økonomisk politik i Finansministeriet Lars Haagen Pedersen vil gøre os alle klogere på topskatdebatten.
Oprettet af Amalie Meyer - 0 kommentarer

Deltag i Struensee & Co. Case Competition 2014

d. 26. september Struensee & Co. afholder den 14. november en case competition målrettet samfundsvidenskabelige studerende. Førstepræmien er 50.000 kr. og i spidsen for dommerpanelet sidder cand.polit Carsten Koch.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Karriereaften i Nationalbanken

d. 24. september Danmarks Nationalbanken afholder i år deres karriereaften torsdag d. 23. oktober, hvor der er mulighed for at blive klogere på arbejdsopgaver og karrieremuligheder i banken.
Oprettet af Johan Mathiesen Dam - 0 kommentarer

Kvinder i topledelse – hvorfor så få og gør det noget?

d. 23. september Kom til medlemsmøde hos NØF onsdag 1. oktober 2014 kl. 17.00 og hør den nyligt udpegede formand for dagpengekommission og tidligere vismand Nina Smith fortælle mere om kvinder i topledelse.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Oplæg om The Black Swan Theory samt åbent møde hos Kritiske Politter

d. 22. september Tirsdag den 30. september inviterer Kritiske Politter alle, som er interesserede i at påvirke økonomisk tænkning og undervisning henimod større pluralisme, til oplæg, debat og åbent møde.
Oprettet af Arvid Aagaard - 0 kommentarer

Kandidat-dagen 2014

d. 18. september Som der efterhånden er tradition for, afholder Politrådet igen i år en kandidat-dag for nye, eller snarlige, kandidatstuderende. Er det dig, så kom og vær med, når studiet og dele af erhvervslivet byder dig velkommen til kandidaten.
Oprettet af Nickels Mandrup Köhling - 0 kommentarer

Specialerunden

d. 17. september Altandetlige.dk har i denne specialerunde talt med Emil Nørtoft og Lars Wilkinson, som har skrevet deres speciale i samarbejde med Novo Nordisk. Læs med om deres erfaringer med at skrive med en virksomhed.
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Fremdriftsreformen giver studerende højere løn

d. 16. september Når Polit implementerer Fremdriftsreformen, bruger man et eksamensforsøg, hvis man ikke får alle sine opgaver godkendt. Det betyder, at holdlærerne bliver eksaminatorer, og at timelønnen, ifølge KU's egne regler, stiger med 25 kr.
Oprettet af Kristoffer Glavind - 5 kommentarer

Vinderne af Den økonomiske udfordring, foråret 2014, er fundet

d. 12. september I juni udfordrede Incentive i samarbejde med Patrick Kofod Mogensen og Anders Munk-Nielsen de økonomistuderende til at forklare, hvad der gør folk lykkelige. Og vi lagde vægt på overraskende sammenhænge.
Oprettet af Jonas Herby, Incentive - 11 kommentarer

UCPH Map - digitalt kort over CSS

d. 11. september Den 1. september blev det nye UCPH map lanceret - et digtialt kort over CSS. Har du glemt hvor studievejledningen har kontor eller er du bare ny på studiet og synes alle bygningerne ligner hinanden? Det nye digitale kort er løsningen.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Lær at søge job i konsulentbranchen

d. 10. september Kunne du tænke dig et job indenfor management consulting og kunne du tænke dig at blive af BCG's voksende netværk af politter?Så afholder BCG d. 1. oktober workshoppen "How to apply in Consulting" hvor du kan få tips og tricks til interviewprocessen
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Fra Madholdet til kagemand på DR

d. 09. september I DRs program ”Den Store Bagedyst” kan man for tiden opleve den tidligere formand for Madholdet, Jakob Hauge, konkurrere om at bage de lækreste kager og det bedste brød. Altandetlige.dk har fanget Jakob til en snak om overgangen fra polit til TV-kok.
Oprettet af Anne Sophie Schytt Lassen - 0 kommentarer

Partneraften med Altandetlige.dk

d. 08. september Efter succesen fra Altandetlige.dk's første partneraften i foråret, er vi glade for at kunne invitere til vores anden partneraften den 2. oktober. Kom og hør mere om Copenhagen Economics, Danske Bank og Dansk Industri.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Metrogårdsfest

d. 06. september Det nye semester er startet, og derfor er det selvfølgelig tid til den første store mulighed for at feste sammen med alle de nye russere. Husk derfor at købe din billet inden onsdag den 10. september!
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel