Er der en sammenhæng mellem sprog og..
Keith Chen taler i en Ted Talk om muligheden for, at sprog..
IPCC og den økonomiske vækst
IPCC's nyeste rapport bekræfter at en løsning på klimaproblemet næppe er i modstrid med fortsat økonomisk vækst

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Vind 10.000 kr for dit speciale

d. 25. januar Hvert år bliver der lavet mange rigtig gode specialer, hvor der arbejdes grundigt og opfindsomt med statistiske analyser og databehandling – dem vil SAS Institute i samarbejde med Braintrust gerne have frem i lyset og præmiere.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Pensumhjælp til vinterstartere

d. 24. januar Er du nystartet stud.polit., og er du allerede faret vild i kursusbeskrivelser, pensumplaner og forventer at skulle bruge en formue på bøger så frygt ej. Her på Altandetlige.dk har vi gjort arbejdet lettere for dig.
Oprettet af Mads Rahbek Jørgensen - 0 kommentarer

Erasmus-udveksling - Ansøgningsfrist i februar

d. 23. januar Kunne du tænke dig at læse et semester i udlandet, så er Erasmusaftalerne en rigtig god mulighed. Der er ansøgningsfrist i februar. Læs mere her.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

How do you picture your future?

d. 22. januar Apply to Quartz+Co's mentoring programme, and let us guide you on your career path. Anyone enrolled in a master's programme can apply to the programme.
Oprettet af Louise Garde - 0 kommentarer

Graduate i Danske Bank

d. 21. januar Du kan nu søge om at blive en del af Danske Graduate med start den 1. september 2014. Det gjorde Pernille Borch-Jensen i sommeren 2011 da hun blev færdig som Cand.polit. Læs om hendes oplevelser med programmet her.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Send et postkort til Altandetlige

d. 19. januar Er du polit-studerende og er du på et studierelateret udlandsophold? Så send Altandetlige et postkort! Vi vil frygtelig gerne høre om dine oplevelser og dele dem med læserne på Altandetlige.dk.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Deloitte Case Competition 2013

d. 15. januar Onsdag den 23. oktober afholdt Deloitte Consulting sin årlige Case Competition. 34 studerende fra forskellige universiteter deltog i en indholdsrig dag med teambuilding, networking og løsning af en udfordrende case.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

På studiejob i A.T. Kearney

d. 13. januar Casper Bork har arbejdet som student i A.T. Kearney. Læs med her hvor han fortæller om blandt andet ansøgnings processen, arbejdsopgaverne og det sociale liv på kontoret.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Zeuthen Fonden hædrer årets bedste videnskabelige artikel skrevet på baggrund af et speciale

d. 10. januar Anders Munk-Nielsen, som er PhD-studerende på polit, vinder Zeuthen Prisen 2013. Dermed indskriver han sig i en fornem klub af bl.a. forskere og nationalbankdirektører, som siden prisens indstiftelse i 1964 har gjort sig fortjent til denne hæder.
Oprettet af Laura Nielsen - 1 kommentar

Byens bedste læsesale

d. 08. januar Her er top fem læsesale når virkeligheden rammer, eksamensperioden begynder, og vi begraver os i bøgerne. Tjek listen over Københavns klogeste scoresteder.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 4 kommentarer

Cand.polit sidder på årets mest citerede økonomer

d. 07. januar Med et årsskifte kommer også opgørelsen af de mest citerede økonomer i året der gik. De 3 første på listen har en cand.polit i bagagen og samlet er 6 ud af 10 i toppen af årets liste fra polit-studiet.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 19 kommentarer

Pris til bedste Bachelor-projekt

d. 06. januar The Boston Consulting Group har udlovet en pris på 10.000 kr. til dette semesters bedste BA-projekt.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

Studietip: Brug et reference værktøj når du skriver opgaver

d. 02. januar Synes du også referencer er spild af tid? Brug Mendeley som referenceværktøj og overkom tidsspildet ved referencer en gang for alle. Se hvordan du kommer i gang.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 0 kommentarer

Skriv speciale med Danske Bank

d. 29. december 2013 Skal du til at skrive speciale og vil du samarbejde med danmarks største bank? Så er Danske Speciale noget for dig. Cand.polit Mathias Ejdrup Bredkjær arbejder i Danske Bank og har tidligere været vejleder. Læs hvad han har at sige om programmet her.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Gratis app mod eksamensangst

d. 27. december 2013 Studenterrådgivningen har udviklet app’en - ”Eksamensangst”- der kan hjælpe dig, hvis du døjer med eksamens- eller præstationsangst. App’en er gratis.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel