KU tager førstepladsen til Econometric Game
Så gjorde KU det igen. Nappede førstepladsen i..
Tågesnak fra "en-vis-mand"
Christen Sørensens kritik af Produktivitetskommissionen er en uproduktiv affære.

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Referat af Studienævnsmøde 13-5

d. 21. december 2013 Studienævnet har endnu engang afholdt møde - læs bl.a. mere om en ny kandidatuddannelse i samarbejde med Antropologi og muligheden for ansættelsessamtaler for holdundervisere.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Behind the buzzwords - A.T. Kearney’s Women’s Career Lounge as experienced by the participants

d. 19. december 2013 Have you ever participated in a recruiting event wondering if it was just an orchestrated show? While the average "discussion and dinner" event gives the basic insights into a company, it might leave you to wonder what happens when the light is off?
Oprettet af Maibritt Harritz Hansen - 0 kommentarer

Årets store bolddag på polit - Altandetlige Cup 2013

d. 18. december 2013 Der er lagt op til en hyggelig dag i Nørrebrohallen, da Altandetlige Cup for tredje år i træk bliver afholdt søndag den 8. december
Oprettet af Anne Nylev - 3 kommentarer

Vækstkonference tur-retur

d. 17. december 2013 Altandetlige har en til beretning fra CEPOS' og DI's vækstkonference.
Oprettet af Emma Bang Frich - 3 kommentarer

Til vækstkonference hos Cepos

d. 16. december 2013 Cepos holdt fredag d. 6 december deres årlige vækstkonference, hvor de omkring 400 deltagere trodsede vejret og brugte deres formiddag på at blive lidt klogere på vækst og samtidig udfordret vores polit-viden.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Obligatoriske eksaminer på engelsk

d. 15. december 2013 Økonomisk Institut har ansat en del udenlandske medarbejdere - det betyder at du fremover kan risikere ikke at have mulighed for at lave en eksamensbesvarelse på dansk i de obligatoriske fag på bachelordelen.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

3. søndag i advent

d. 15. december 2013 Nu er det snart på tide at komme i julehumør. Altandetlige.dk giver dig hermed en kort guide til hvordan man lettest kommer i rigtig polit-julehumør.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Will Europe become Asia’s Disneyland?

d. 13. december 2013 Konsulenthuset A.T. Kearney inviterede til debat med fokus på Asiens betydning for Europa i fremtiden. Altandetlige.dk havde sendt Johan og Bjarke til at dække arrangementet.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Cand.Polit i Finansministeriet

d. 11. december 2013 Bag de røde mure i Finansministeriet er der netop indgået en aftale om næste års Finanslov. Altandetlige.dk har derfor spurgt en af personerne bag, hvordan det er at være med til at arbejde med finansloven.
Oprettet af Maria Kjeldsen - 0 kommentarer

Hvilke nye teknologier vil skabe fremtidens vækst?

d. 10. december 2013 Den 12. december løfter Arrangementgruppen øjnene fra statistikbogen og ser ud i fremtiden – hvad skal du vide for at være på forkant med udviklingen? Kom til julehygge og foredrag om fremtidens vigtigste teknologier.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

PROC PRINT DATA=”Georg Morsing”;

d. 09. december 2013 VAR: “Altandetlige.dk har talt med cand.polit. og uddannelseschef Georg Morsing fra SAS Instituttet, der som den eneste i Danmark har han en reel chance mod Anders Milhøj, når det kommer til datasteps og semikoloner.”; RUN;
Oprettet af Mads Rahbek Jørgensen - 0 kommentarer

2. Advent: Kan polit'er forudsige fremtiden?

d. 08. december 2013 På denne anden søndag i advent er Altandetlige dykket ned i arkiverne for at svare på det ældgamle og eksistentielle spørgsmål: Kan polit'er forudsige fremtiden?
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 5 kommentarer

En aften i Nationalbanken

d. 05. december 2013 Den sidste dag i oktober åbnede Danmarks Nationalbank dørene op til den årlige karriereaften. Her stod den på en fin velkomst og med oplæg af selveste nationalbankdirektør Lars Rohde.
Oprettet af Katrine Bremholm Kokfelt-Pedersen - 0 kommentarer

Deltag i årets økonomiske vækstkonference

d. 03. december 2013 Oplev bl.a. Økonomi- og Indenrigsminister Margrethe Vestager, professor Peter Birch Sørensen og professor Jesper Rangvid. I samarbejde med DI arrangerer CEPOS den 6. december (kl. 9.00-14.00) årets store vækstkonference.
Oprettet af CEPOS Center for Politiske Studier - 0 kommentarer

Hvorfor Development Economics?

d. 01. december 2013 Altandetlige.dk lader igen forelæserne fra det kommende semesters valgfag fortælle om deres fag. Thomas Markussen er forelæser i Development Economics, og svarer på vores spørgsmål herunder.
Oprettet af Lene Troen Lundgaard - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel