Jean Tirole har fået Nobelprisen i økonomi.
Jean Tirole har fået Nobelprisen i økonomi. Den er..
Nobelprisen i økonomi - for 40 år siden
“We must look at the price system as such a mechanism for communicating information if we want to understand its real function..."

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Kort om History of Economic Thought

d. 19. maj Nu er det tid til at tilmelde sig valgfag til efterårssemesteret. Altandetlige.dk har i den forbindelse spurgt forelæserne om at fortælle om deres fag. Peter Erling er forelæser i faget History of Economic Thought og svarer på følgende spørgsmål.
Oprettet af Katrine Bremholm Kokfelt-Pedersen - 0 kommentarer

På studiejob i Forsikring & Pension

d. 19. maj Altandetlige.dk har været en tur forbi Forsikring & Pension og taget en snak med Marie-Louise Søgaard, der er studentermedhjælper i afdelingen Økonomiske forhold.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Den Usynlige Hånd går digitalt

d. 15. maj Hvad er ligheden mellem Den Usynlige Hånd og Økonomer Uden Grænser? I denne tid er svaret en række undervisningsvideoer, der kan guide dig sikkert igennem polits bølgende farvand.
Oprettet af Nickels Mandrup Köhling - 5 kommentarer

Campusdagen 2014 - plastikkopper og solskin

d. 13. maj Altandetlige.dk var igen at finde til den årlige Campusdag, i år med det spændende og meget udfordrende spil: Ram plastikkopperne med en gul bold. Læs mere her om dagen på Kommunehospitalet og konkurrencens vinder.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Finalearrangement: Analytics Specialepris

d. 12. maj Torsdag den 24. april afholdt SAS finalearrangementet for deres Analytics Specialepris. Cand.polit Anders Munk-Nielsen kom derfra med første pladsen, her et recap af arrangementet, deltagere og selvfølgelig præmierne.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Hvem er Quartz+Co?

d. 08. maj Konsulenthuset Quartz+Co afholdte i Nationalmuseets historiske rammer arrangementet Start by asking why… torsdag d. 3 april. Altandetlige.dk tog med, for at høre Quartz+Co fortælle om hvem de er.
Oprettet af Mads Rahbek Jørgensen - 0 kommentarer

Cafelittens piger - gennem tiden

d. 06. maj Cafélitten har fået ny bestyrer, og kønsrollerne på politstudiet bliver igen udfordret - Julie Kathrine er den ottende pige i træk til at bestride posten. Her er historier fra 6 piger, som alle har siddet på magten i vores yndlingscafé.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Boganmeldelse: Lighed

d. 05. maj Ulighed medfører kort og godt lavere levestandard og mindre livsværdi for alle samfundets grupper. Det er, hvad bogen Lighed gennem et utal af regressionsanalyser og et hav af data viser. Altandetlige.dk trækker lod om et eksemplar af bogen.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 44 kommentarer

Krisestyring og udfordringer i euroområdet

d. 03. maj Det næste møde i Nationaløkonomisk forening byder på diskusion af statsgældskrisens årsager og den nuværende situationen i euroområdet ud fra oplæg af Dr Andres Dombret fra Deutsche Bundesbank.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 0 kommentarer

Mød din forsker: Peter Birch Sørensen

d. 02. maj Er den aktuelle kritik af økonomernes rolle i samfundet berettiget, og hvordan bruges ens politviden som vismand og vicedirektør i Nationalbanken? Det er nogle af de ting, som Peter Birch Sørensen holder foredrag om d. 8. maj fra 12.15-13.00.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

International dinner at Quartz+Co

d. 01. maj One of Scandinavia's leading management consulting companies, Quartz+Co, invites selected non-scandinavian students to an informal dinner. Sign up now, since the deadline for applications is May 2nd.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Forårsfestival 2014 på Københavns Universitet

d. 30. april Østkyst Hustlers, Specktors og Den Sorte Skole kommer og spiller op til fest, når KU's Forårsfestival skydes i gang den 9. maj. Kommer du?
Oprettet af Anders Park Egedal - 0 kommentarer

Altandetlige.dk har fødselsdag i dag!

d. 28. april I dag fylder Altandetlige.dk 5 år, og vanen tro, så er der i dag gratis kaffe og kage i cafelitten. Kaffen kan du få fra nu af, men kagen må du vente med til kl 12.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 1 kommentar

Mød konsulenterne hos DAMVAD

d. 28. april DAMVAD slår dørene op til en uformel aften eksklusivt for polit-studerende. Kom og hør mere om hvordan det er at arbejde med økonomiske metoder i et tværfagligt konsulentfirma.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 2 kommentarer

DI's Globaliseringsredegørelse 2014

d. 25. april D. 24. marts udkom DI’s Globaliseringsredegørelse, som giver en vurdering af Danmarks konkurrenceevne og virksomhedernes rammevilkår i en globaliseret verden.
Oprettet af Maria Kjeldsen - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel