8 LaTeX pakker du bør kende (og bruge)
Jeg har lavet in liste med 8 latex pakker som vil gøre..
Skal Afrika eller den hjemløse have mine..
Som mange andre giver jeg hver måned lidt penge til gode formål. Jeg giver pengene til ét godt formål (det er optimalt), men får jeg nok ud af det?

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Hvem er Quartz+Co?

d. 08. maj Konsulenthuset Quartz+Co afholdte i Nationalmuseets historiske rammer arrangementet Start by asking why… torsdag d. 3 april. Altandetlige.dk tog med, for at høre Quartz+Co fortælle om hvem de er.
Oprettet af Mads Rahbek Jørgensen - 0 kommentarer

Cafelittens piger - gennem tiden

d. 06. maj Cafélitten har fået ny bestyrer, og kønsrollerne på politstudiet bliver igen udfordret - Julie Kathrine er den ottende pige i træk til at bestride posten. Her er historier fra 6 piger, som alle har siddet på magten i vores yndlingscafé.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Boganmeldelse: Lighed

d. 05. maj Ulighed medfører kort og godt lavere levestandard og mindre livsværdi for alle samfundets grupper. Det er, hvad bogen Lighed gennem et utal af regressionsanalyser og et hav af data viser. Altandetlige.dk trækker lod om et eksemplar af bogen.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 44 kommentarer

Krisestyring og udfordringer i euroområdet

d. 03. maj Det næste møde i Nationaløkonomisk forening byder på diskusion af statsgældskrisens årsager og den nuværende situationen i euroområdet ud fra oplæg af Dr Andres Dombret fra Deutsche Bundesbank.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 0 kommentarer

Mød din forsker: Peter Birch Sørensen

d. 02. maj Er den aktuelle kritik af økonomernes rolle i samfundet berettiget, og hvordan bruges ens politviden som vismand og vicedirektør i Nationalbanken? Det er nogle af de ting, som Peter Birch Sørensen holder foredrag om d. 8. maj fra 12.15-13.00.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

International dinner at Quartz+Co

d. 01. maj One of Scandinavia's leading management consulting companies, Quartz+Co, invites selected non-scandinavian students to an informal dinner. Sign up now, since the deadline for applications is May 2nd.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Forårsfestival 2014 på Københavns Universitet

d. 30. april Østkyst Hustlers, Specktors og Den Sorte Skole kommer og spiller op til fest, når KU's Forårsfestival skydes i gang den 9. maj. Kommer du?
Oprettet af Anders Park Egedal - 0 kommentarer

Altandetlige.dk har fødselsdag i dag!

d. 28. april I dag fylder Altandetlige.dk 5 år, og vanen tro, så er der i dag gratis kaffe og kage i cafelitten. Kaffen kan du få fra nu af, men kagen må du vente med til kl 12.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 1 kommentar

Mød konsulenterne hos DAMVAD

d. 28. april DAMVAD slår dørene op til en uformel aften eksklusivt for polit-studerende. Kom og hør mere om hvordan det er at arbejde med økonomiske metoder i et tværfagligt konsulentfirma.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 2 kommentarer

DI's Globaliseringsredegørelse 2014

d. 25. april D. 24. marts udkom DI’s Globaliseringsredegørelse, som giver en vurdering af Danmarks konkurrenceevne og virksomhedernes rammevilkår i en globaliseret verden.
Oprettet af Maria Kjeldsen - 0 kommentarer

Når en cand.polit bliver selvstændig

d. 24. april Det er en vigtig dag. Jeg skal deltage i en reception for Peter, redaktionsmedlem på Altandetlige.dk og min gode ven. Han er sprunget ud som selvstændig, og det er jeg kommet for at fejre.
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Bitcoin: Revolutionerende teknologi på kravlestadiet

d. 23. april Torsdag den 10. april afholdt Kritiske Politter i samarbejde med DJØF oplæg om Bitcoin. Her var Dansk Bitcoinforening inviteret forbi for at fortælle om Bitcoin og hvad de potentielle samfundsmæssige gevinster ved teknologien bag er.
Oprettet af Mads Stolberg-Larsen - 1 kommentar

Real l'Hôpital søger nye talenter!

d. 19. april Polits fodboldforening Real l'Hôpital ønsker at udvide foreningen med endnu et 11-mands hold. Vi søger derfor nye spillere fra alle årgange. Detaljer følger i artiklen.
Oprettet af Lucas Johnson - 0 kommentarer

At arbejde som konsulent i Økonomer Uden Grænser

d. 17. april Nina Holst Christensen arbejdede i over et år som konsulent i Økonomer Uden Grænser på et projekt, der bl.a. indebar at estimere den sociale værdi af Dansk Kvindesamfunds Rådgivning. I det følgende fortæller Nina om nogle af sine erfaringer.
Oprettet af Ludvig Wier - 0 kommentarer

Nyuddannet polit i DAMVAD

d. 15. april Andreas Tyge Møller er nyuddannet polit og arbejder i konsulenthuset DAMVAD. Læs om hvordan det er at arbejde i et anderledes konsulenthus og en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel