Anders Rahbek hædres af Nykredits Fond
Professor Anders Rahbek modtager Nykrdits Fonds..
Et svagt valg: Hvad 11 millioner..
Hvad 11 millioner boganmeldelser fortæller os om årets vinder af Nobels litteraturpris

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Når en cand.polit bliver selvstændig

d. 24. april Det er en vigtig dag. Jeg skal deltage i en reception for Peter, redaktionsmedlem på Altandetlige.dk og min gode ven. Han er sprunget ud som selvstændig, og det er jeg kommet for at fejre.
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Bitcoin: Revolutionerende teknologi på kravlestadiet

d. 23. april Torsdag den 10. april afholdt Kritiske Politter i samarbejde med DJØF oplæg om Bitcoin. Her var Dansk Bitcoinforening inviteret forbi for at fortælle om Bitcoin og hvad de potentielle samfundsmæssige gevinster ved teknologien bag er.
Oprettet af Mads Stolberg-Larsen - 1 kommentar

Real l'Hôpital søger nye talenter!

d. 19. april Polits fodboldforening Real l'Hôpital ønsker at udvide foreningen med endnu et 11-mands hold. Vi søger derfor nye spillere fra alle årgange. Detaljer følger i artiklen.
Oprettet af Lucas Johnson - 0 kommentarer

At arbejde som konsulent i Økonomer Uden Grænser

d. 17. april Nina Holst Christensen arbejdede i over et år som konsulent i Økonomer Uden Grænser på et projekt, der bl.a. indebar at estimere den sociale værdi af Dansk Kvindesamfunds Rådgivning. I det følgende fortæller Nina om nogle af sine erfaringer.
Oprettet af Ludvig Wier - 0 kommentarer

Nyuddannet polit i DAMVAD

d. 15. april Andreas Tyge Møller er nyuddannet polit og arbejder i konsulenthuset DAMVAD. Læs om hvordan det er at arbejde i et anderledes konsulenthus og en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Verdens længste forelæsning

d. 14. april Hvis du har lidt ondt af dig selv til forelæsningerne, så pris dig lykkelig for ikke at læse i Indien. 139 timer, 42 minutter og 56 sekunders forelæsning ved én professor.
Oprettet af Dan Thor Larsen - 0 kommentarer

Frivillig stud.polit - på Frederiksberg

d. 11. april Vi ser lidt nærmere på mulighederne som frivillig stud.polit – hvad kan man hjælpe med og hvad får vi ud af det? I FIF under Frederiksberg Kommune giver unge studerende økonomisk rådgivning til socialt belastede borgere.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 1 kommentar

Tilmeld dig sommerskole nu!

d. 09. april Det er nu du skal beslutte om du vil tilbringe din sommer som drengene på billedet, eller om du vil lade Katarina Juselius, Anders Milhøj og Hans Bay om at hjælpe dig med planlægningen.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 0 kommentarer

Ølbriller - og risikoen forbundet med dem

d. 09. april Har du nogensinde oplevet, at de andre i Kommunen bliver pænere, jo tættere klokken bliver på 2? Eller har du mod slutningen af fredagsbaren været mere tilfreds med dit eget spejlbillede, end du var tidligere?
Oprettet af Anne Sophie Schytt Lassen - 0 kommentarer

Cafélitten har fået elitesmiley

d. 07. april For godt et halvt år siden fik Cafélitten sin først elitesmiley nogensinde. Altandetlige.dk har taget en snak med Ida fra Cafélitten om dette store øjeblik og om cafeens positionering på det trængte cafemarked.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

Institutleder træder ind i repræsentantskab

d. 05. april Institutleder Christian Schultz bliver en del af Nationalbankens repræsentantskab og afløser i den forbindelse Novo Nordisks direktør Lars Rebien Sørensen.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

The Economics of Bitcoin

d. 03. april Torsdag den 10. april inviterer DJØF i samarbejde med Kritiske Politter til oplæg og debat om Bitcoin. Det vil handle om, hvad Bitcoin er, hvad den samfundsmæssige gevinst er og om det overhovedet er så stor en revolution som nogen fortalere påstår.
Oprettet af Mads Stolberg-Larsen - 0 kommentarer

4 nye valgfag til efteråret

d. 01. april Når fagtilmeldingen åbner til sommer, er der et par nye fag på programmet. Det er primært på kandidatdelen at fagkataloget er udvidet - et fag er målrettet bachelor studerende.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 8 kommentarer

Mød din professor: Søren Leth-Petersen

d. 31. marts I 2009 åbnede regeringen mulighed for at folk kunne hæve deres Særlige Pensionsoppsaring (SP). Formålet var at stimulere privatforbruget. Spørgsmålet er, om det virkede. Det forsøger Søren Leth-Petersen at give et svar på den 8. april 11.15-12.00.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 1 kommentar

Læs et semester i udlandet - Erasmus-restpladser.

d. 30. marts Vil du gerne læse i udlandet i efteråret 2014 eller foråret 2015? Så kig med her. Erasmus-restpladserne er nu slået op. Først-til-mølle-princippet.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel