8 LaTeX pakker du bør kende (og bruge)
Jeg har lavet in liste med 8 latex pakker som vil gøre..
Et svagt valg: Hvad 11 millioner..
Hvad 11 millioner boganmeldelser fortæller os om årets vinder af Nobels litteraturpris

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Verdens længste forelæsning

d. 14. april Hvis du har lidt ondt af dig selv til forelæsningerne, så pris dig lykkelig for ikke at læse i Indien. 139 timer, 42 minutter og 56 sekunders forelæsning ved én professor.
Oprettet af Dan Thor Larsen - 0 kommentarer

Frivillig stud.polit - på Frederiksberg

d. 11. april Vi ser lidt nærmere på mulighederne som frivillig stud.polit – hvad kan man hjælpe med og hvad får vi ud af det? I FIF under Frederiksberg Kommune giver unge studerende økonomisk rådgivning til socialt belastede borgere.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 1 kommentar

Tilmeld dig sommerskole nu!

d. 09. april Det er nu du skal beslutte om du vil tilbringe din sommer som drengene på billedet, eller om du vil lade Katarina Juselius, Anders Milhøj og Hans Bay om at hjælpe dig med planlægningen.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 0 kommentarer

Ølbriller - og risikoen forbundet med dem

d. 09. april Har du nogensinde oplevet, at de andre i Kommunen bliver pænere, jo tættere klokken bliver på 2? Eller har du mod slutningen af fredagsbaren været mere tilfreds med dit eget spejlbillede, end du var tidligere?
Oprettet af Anne Sophie Schytt Lassen - 0 kommentarer

Cafélitten har fået elitesmiley

d. 07. april For godt et halvt år siden fik Cafélitten sin først elitesmiley nogensinde. Altandetlige.dk har taget en snak med Ida fra Cafélitten om dette store øjeblik og om cafeens positionering på det trængte cafemarked.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

Institutleder træder ind i repræsentantskab

d. 05. april Institutleder Christian Schultz bliver en del af Nationalbankens repræsentantskab og afløser i den forbindelse Novo Nordisks direktør Lars Rebien Sørensen.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

The Economics of Bitcoin

d. 03. april Torsdag den 10. april inviterer DJØF i samarbejde med Kritiske Politter til oplæg og debat om Bitcoin. Det vil handle om, hvad Bitcoin er, hvad den samfundsmæssige gevinst er og om det overhovedet er så stor en revolution som nogen fortalere påstår.
Oprettet af Mads Stolberg-Larsen - 0 kommentarer

4 nye valgfag til efteråret

d. 01. april Når fagtilmeldingen åbner til sommer, er der et par nye fag på programmet. Det er primært på kandidatdelen at fagkataloget er udvidet - et fag er målrettet bachelor studerende.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 8 kommentarer

Mød din professor: Søren Leth-Petersen

d. 31. marts I 2009 åbnede regeringen mulighed for at folk kunne hæve deres Særlige Pensionsoppsaring (SP). Formålet var at stimulere privatforbruget. Spørgsmålet er, om det virkede. Det forsøger Søren Leth-Petersen at give et svar på den 8. april 11.15-12.00.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 1 kommentar

Læs et semester i udlandet - Erasmus-restpladser.

d. 30. marts Vil du gerne læse i udlandet i efteråret 2014 eller foråret 2015? Så kig med her. Erasmus-restpladserne er nu slået op. Først-til-mølle-princippet.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

Husk at søge om optagelse på en kandidatuddannelse senest 1. april!

d. 28. marts Hvis du afslutter din bacheloruddannelse i dette semester, kan du ikke automatisk fortsætte på kandidatuddannelsen i dit fag, før du aktivt søger om optagelse.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 9 kommentarer

Vinderen af Den Usynlige Hånd 2013

d. 26. marts Traditionen tro blev undervisningsprisen Den Usynlige Hånd i november måned uddelt til den bedste forelæser på Polit 2013. Hvem var den heldige modtager af prisen? Læs med og lad dig underholde af underviserens egne anekdoter.
Oprettet af Socialøkonomisk Samfund (SøS) - 2 kommentarer

Bug hunters rejoice: nyt underforum på Altandetlige.dk

d. 24. marts Har du et semikolon for meget? Så lån et til en der mangler! Plejer du at bruge Matlab, men har fået sendt et Python-script du skal bruge? Fear no more, Altandetlige.dks nye forum giver dig mulighed for at ringe polit-112 når programmerne driller.
Oprettet af Patrick Kofod Mogensen - 1 kommentar

Skal man SAS certificeres?

d. 24. marts Altandetlige.dk har talt med SAS Institute om, hvad det vil sige, at blive SAS certificeret. Hvad er det for en størrelse, hvad kræver det, hvorfor skal man egentlig tage det og hvordan kommer man i gang?
Oprettet af Mads Rahbek Jørgensen - 0 kommentarer

Learn more about management consulting at Accenture

d. 23. marts Learn more about what it is like to do management consulting at Accenture and get up to speed with the possibilities of Circular Economy. The event takes place at CBS on April 8 from 17.00 to 19.00.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel