8 LaTeX pakker du bør kende (og bruge)
Jeg har lavet in liste med 8 latex pakker som vil gøre..
Blondinens hævn v. Shu-bi-dua
Handlingen i Blondinens Hævn kan ikke bruges som argument - Shu-bi-dua er mere troværdig. Dimensioneringsreformen er måske en god løsning.

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Start by asking why

d. 22. marts Quartz+Co invites you to a very special event at The National Museum in Copenhagen on April 3 for those who are considering a career in management consulting.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Bezzerwizzerturnering på Polit

d. 21. marts Tiden er inde! Nu skal der igen dystes om håneretten i Bezzerwizzer. Så kære Politter, vågn op til dåd, glem alt om afleveringer og forelæsninger for en stund, og kom og kæmp for jeres ære!
Oprettet af Michelle Stoltenberg - 2 kommentarer

Polit tager til Singapore og Malaysia

d. 19. marts Så er tilmeldingen åben til efterårsstudieturen, som i år går til Singapore og Kuala Lumpur, Malaysia. Studieturen strækker sig over perioden 8. – 20. oktober 2014 (hvor uge 42 er undervisningsfri).
Oprettet af StuKo Studietur - 0 kommentarer

Altandetlige.dk partner-aften

d. 17. marts Vi er glade at kunne invitere dig til vores første Altandetlige.dk partner-aften. Mange ved det allerede - da dem der bruger karaktersystemet fik besked før alle andre.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 0 kommentarer

Videoovervågning i bygning 26

d. 16. marts Der sættes nu kameraer op i bygning 26 for at komme de mange tyverier til livs
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

Summer intern i Danske Bank

d. 13. marts Kristoffer Kjær Lomholt er stud.polit og brugte en del af sin sommer på at være intern i Danske Bank Markets, Research and Sales. Læs mere om forløbet og hvorfor du bør overveje at ansøge inden den 17. marts her.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Socialøkonomisk Samfund præsenterer det årlige Nobelprisforedrag

d. 12. marts Endnu engang indbyder vi jer alle til Socialøkonomisk Samfunds årlige Nobelprisforedrag, som skal gøre os meget klogere på, hvorfor økonomiprisen i vinteren 2013 gik til tre amerikanere for deres empiriske analyser af finansielle aktiver.
Oprettet af Socialøkonomisk Samfund (SøS) - 0 kommentarer

At tilegne sig viden for at forandre

d. 10. marts KENDT.POLIT: Lisbeth Zornig Andersen kan om nogen kalde sig mønsterbryder. Hun fortæller her Altandetlige.dk om hendes erfaringer som politstuderende, og om hvordan hun har brugt sin faglige baggrund indenfor det sociale område.
Oprettet af Lene Troen Lundgaard - 1 kommentar

Polit på ski i Avoriaz

d. 07. marts Omkring 400 polit-studerende var i uge 5 i den franske alpeby Avoriaz sammen med resten af CSS og Panum. Det blev en uge, der bød på masser af ski, sol og fest!
Oprettet af Katrine Bremholm Kokfelt-Pedersen - 0 kommentarer

Bitcoin-opfinder måske fundet

d. 06. marts Siden en bruger med det hidtil formodede pseudonym Satoshi Nakamoto for fem år siden uploadede informationer omkring det nu verdenskendte betalingsmiddel har opfinderen været et mysterie. Hvem står bag? Newsweek har i dag et bud.
Oprettet af Patrick Kofod Mogensen - 0 kommentarer

Kom med Accenture til en eksklusiv vinsmagning

d. 06. marts Under titlen "Have a taste of Accenture Consulting", inviterer Accenture kandidater med speciale i finansering til en eksklusiv vinsmagning torsdag den 27. marts. Læs her hvad arrangementet byder på, og hvordan du ansøger.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Bedste Bachelor Award efteråret 2013

d. 05. marts Traditionen tro blev prisen for bedste bachelor skrevet i efteråret uddelt af Boston Consulting Group fredag 28. februar. Læs med om prisen, deltagerne og ikke mindst vinderne.
Oprettet af Patrick Kofod Mogensen - 0 kommentarer

Økonomisk Tipskupon: Politternes svar

d. 04. marts Svarfristen til Altandetlige.dk’s økonomiske tipskupon er nået, og vi må vente et lille år med at finde vinderen. I mellemtiden tager vi et nærmere kig på, hvad politterne har svaret.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

Karrieredag i Øksnehallen

d. 03. marts Øksnehallen er den 7. marts vært for karrieredagen, hvor ca. 80 arbejdsgivere vil deltage. Der er gratis adgang mellem 10-17.
Oprettet af Johan Mathiesen Dam - 0 kommentarer

Globale karrierer på CSS

d. 28. februar Mandag 3. februar 2014 blev de to nye kandidatuddannelser på Det Samfundsvidenskabelig Fakultet præsenteret. Altandetlige.dk var selvfølgelig på pletten - læs med og se hvad vi fik at vide.
Oprettet af Patrick Kofod Mogensen - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel