Økonometri a la Khan Academy
Ben Lambert fortsætter der, hvor Khan Academy slipper op...
Draghinomics gør op med europæiske dogmer
Det er ualmindelige forfriskende, at Draghi tager et opgør med den linje, der hidtil har været lagt i Berlin og Bruxelles.

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Specialeseminar

d. 16. februar Kom til specialeseminar og få inspiration til dit specialeforløb. Seminaret henvender sig til alle som skal til at gå i gang med specialet. Er du allerede i gang, kan du også sagtens deltage og få inspiration på seminaret.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

På besøg i Nykredit

d. 14. februar Hvad kan Nykredit bruge spirende økonomer fra polit-studiet til? Og hvad kan en stud.polit få ud af en karriere hos Nykredit? For at få svar på vores spørgsmål tog Altandetlige.dk med på date, da Nykredit holdt karriereaften for polit'er.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Få dit personlige skema på mobilen

d. 13. februar Endelig er det slut med selv at sammensætte sit skema for hvert semester. SAMF har nu gjort det muligt for de studerende at få deres personlige skema direkte på sin mobil eller computers kalender.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

Bliv en del af politfamilien i BCG

d. 13. februar Overvejer du et job i consulting og kunne du tænke dig at blive af BCG's voksende netværk af politter? Så afholder BCG d. 20. marts en workshop specielt rettet mod KU studerende under titlen "How to apply in Consulting".
Oprettet af Peter Juel Jensen - 1 kommentar

Graduate i Nykredit

d. 12. februar Emil Schmidt Andreasen er cand.polit og graduate hos Nykredit hvor han sidder som specialist i Finansafdelingen. Læs mere om arbejdsopgaver, det sociale liv og faglige kompetencer som nyuddannet polit i Nykredit her.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Ny blogger: Jeppe Druedahl

d. 11. februar Ny spændende blogger på Altandetlige.dk. Cand.polit og ph.d. studerende på Økonomisk Institut Jeppe Druedahl er ny blogger her på siden og idag kan du læse hans første blog "Prognosefejl og Outputgab"
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 2 kommentarer

Lær online med Coursera

d. 10. februar Internettet er en stor legeplads for den videnshungrende polit. Vi sætter her fokus på en af mulighederne for at indgå i et gennemført forløb inden for et emne, som interesserer netop dig!
Oprettet af Patrick Kofod Mogensen - 4 kommentarer

Er du det nye redaktionsmedlem, der skal ændre på statistikken?

d. 09. februar Du går måske og overvejer, om det der Altandetlige.dk er noget for dig. Du ved ikke, hvad vi er for nogle typer og tør måske ikke tage chancen. Statistikken taler for sig selv.
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Er du træt af at se på hospitalsgangene? Tag et semester i udlandet

d. 09. februar Onsdag den 12. februar er der informationsmøde om studieophold i udlandet. Kom og hør om mulighederne for at få et spændende semester i udlandet
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Nordic Case Competition 2014

d. 08. februar Are you one of the Nordic’s top students with a genuine interest in Management Consulting?
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Portvinsglade kokke søges til Madholdet 2014

d. 07. februar Er du sulten? Det er vi! Derfor ønsker vi os et madhold til aspirantforløb og sommerstart 2014! Der er nu åbent for ansøgning til Polit's eftertragtede og dybt respekterede MADHOLD.
Oprettet af RukoFjorten Polit - 0 kommentarer

Corporate Finance Unlimited Workshop

d. 06. februar Our BCG Corporate Finance Unlimited Workshop will take place on March 22-23, 2014 in Paris. Read more about how to apply for the workshop here.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Semesterstartsfest!

d. 05. februar I anledning af studiestarten byder PH-Action Alle festglade politter til semesterstartsfest på fredag den 7. februar!
Oprettet af Altandetlige.dk - polit portal - 0 kommentarer

På studiejob i Finansministeriet

d. 03. februar Altandetlige.dk har taget en snak med Line Plantener, som arbejder bag de røde murer i Finansministeriet. Læs her om jobbet i en af de centrale økonomafdelinger i FM.
Oprettet af Maria Kjeldsen - 0 kommentarer

Information om studieophold i udlandet

d. 02. februar Overvejer du et semester i udlandet? Så er der mulighed for at få mere information den 12. februar på CSS.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel