Matematik i gmail
Har du brug for at sende en email med matematik. Så tjek..
Tågesnak fra "en-vis-mand"
Christen Sørensens kritik af Produktivitetskommissionen er en uproduktiv affære.

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Hvorfor Mechanism Design?

d. 26. november 2013 Altandetlige.dk lader igen forelæserne fra det kommende semesters valgfag fortælle om deres fag. Christoph Schottmüller er forelæser i Mechanism Design og svarer på vores spørgsmål herunder.
Oprettet af Lene Troen Lundgaard - 1 kommentar

Økonomisk Institut blokeres

d. 26. november 2013 På Politrådets møde i går aftes blev det besluttet, at Politrådet sammen med de andre fagråd på CSS vil blokere fakultetet i morgen onsdag d. 27/11 i protest mod studiefremdriftsreformen. Ifølge Politrådet er al undervisning imorgen derfor aflyst.
Oprettet af Altandetlige.dk - polit portal - 28 kommentarer

Hvorfor Economics of Welfare?

d. 26. november 2013 Altandetlige.dk lader igen forelæserne fra det kommende semesters valgfag fortælle om deres fag. Bjarne Hastrup er forelæser i Economics of Welfare og svarer på vores spørgsmål herunder.
Oprettet af Lene Troen Lundgaard - 0 kommentarer

Hvorfor Forvaltningslære?

d. 26. november 2013 Altandetlige.dk lader igen forelæserne fra det kommende semesters valgfag fortælle om deres fag. Niels Refslund er forelæser i Forvaltningslære og svarer på vores spørgsmål herunder.
Oprettet af Lene Troen Lundgaard - 0 kommentarer

Nyuddannet i konsulentbranchen

d. 25. november 2013 Esben Thomsen sluttede sin studietid med et 12-tal i sit speciale, og siden april har han arbejdet som konsulent i Incentive. Læs her om det første job, og hvad studiejobs har betydet for Esben.
Oprettet af Mette Kyed - 0 kommentarer

Hvorfor Miljø-, Ressource- og Klimaøkonomi?

d. 24. november 2013 Altandetlige.dk lader igen forelæserne fra det kommende semesters valgfag fortælle om deres fag. Peter Birch Sørensen er forelæser i Miljø-, Ressource- og Klimaøkonomi og svarer på vores spørgsmål herunder.
Oprettet af Lene Troen Lundgaard - 0 kommentarer

BNP som velfærdsmål - kvaliteter og udfordringer

d. 22. november 2013 Socialøkonomisk Samfund fejrer sin årlige generalforsamling med en debat om bruttonationalproduktet som velfærdsmål med alle dets kvaliteter og udfordringer. Arrangementet vil bl.a. handle om noget så (for en polit) eksotisk som lykke.
Oprettet af Laura Nielsen - 0 kommentarer

Sådan sender du en artikel til Altandetlige.dk

d. 21. november 2013 Altandetlige.dk har hver dag masser af besøgende, som både læser, kommenterer og debatterer på siden. Du kan også selv indsende en artikel. Det kræver blot du har oprettet en profil. Her er en guide til, hvordan du oploader en artikel
Oprettet af Katrine Bremholm Kokfelt-Pedersen - 0 kommentarer

Test din tese!

d. 19. november 2013 Polit har fået en studenteroplægsrække - et såkaldt studenterkollokvium. På fredag kan du høre næste studenteroplæg og komme med dine tanker omkring emnet.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Altandetlige Cup 2013

d. 16. november 2013 Fodboldturneringen Altandetlige Cup afholdes søndag den 8. december kl. 12:00-17:00 i Nørrebrohallen. Tilmelding sker her på Altandetlige.dk
Oprettet af Johan Mathiesen Dam - 1 kommentar

Tips og tricks fra SAS forum

d. 15. november 2013 Sammen med Anne Nylev brugte jeg en dag i Tivolis kongrescenter til SAS Forum 2013 for at suge ny SAS-viden til mig. Her er de 4 vigtigste tips og tricks som jeg tog med derfra.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 1 kommentar

Invitation to A.T. Kearney Nordic Women's Career Lounge

d. 14. november 2013 Ever wondered what is behind the buzzword management consulting? Are you looking for an opportunity to talk to other females on how to decide on your first job?
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Statistik på tapetet

d. 13. november 2013 SAS producerer et velkendt statistik-program, som bliver hyppigt anvendt på politstudiet. Men de kan meget mere end det. Jeg spenderer en dag til SAS Forum 2013 for at finde ud af præcist hvad.
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Politik gør dig blind for fakta

d. 12. november 2013 Fire forskere har lavet et forsøg for at blandt andet at se om politisk overbevisning påvirker folks tolkning af data om politiske emner. Forsøget viste en signifikant forskel i tolkningen af data for politiske emner mod ikke-politiske emner.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Copenhagen Economics Talent Day 2013

d. 11. november 2013 Mandag 21. oktober havde Copenhagen Economics inviteret til deres årlige Talent Day. En dag med en præsentation af et økonomisk konsulenthus med cases, burger og højt humør.
Oprettet af Patrick Kofod Mogensen - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel