Anders Rahbek hædres af Nykredits Fond
Professor Anders Rahbek modtager Nykrdits Fonds..
Skal Afrika eller den hjemløse have mine..
Som mange andre giver jeg hver måned lidt penge til gode formål. Jeg giver pengene til ét godt formål (det er optimalt), men får jeg nok ud af det?

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Kom med Accenture til en eksklusiv vinsmagning

d. 06. marts Under titlen "Have a taste of Accenture Consulting", inviterer Accenture kandidater med speciale i finansering til en eksklusiv vinsmagning torsdag den 27. marts. Læs her hvad arrangementet byder på, og hvordan du ansøger.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Bedste Bachelor Award efteråret 2013

d. 05. marts Traditionen tro blev prisen for bedste bachelor skrevet i efteråret uddelt af Boston Consulting Group fredag 28. februar. Læs med om prisen, deltagerne og ikke mindst vinderne.
Oprettet af Patrick Kofod Mogensen - 0 kommentarer

Økonomisk Tipskupon: Politternes svar

d. 04. marts Svarfristen til Altandetlige.dk’s økonomiske tipskupon er nået, og vi må vente et lille år med at finde vinderen. I mellemtiden tager vi et nærmere kig på, hvad politterne har svaret.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

Karrieredag i Øksnehallen

d. 03. marts Øksnehallen er den 7. marts vært for karrieredagen, hvor ca. 80 arbejdsgivere vil deltage. Der er gratis adgang mellem 10-17.
Oprettet af Johan Mathiesen Dam - 0 kommentarer

Globale karrierer på CSS

d. 28. februar Mandag 3. februar 2014 blev de to nye kandidatuddannelser på Det Samfundsvidenskabelig Fakultet præsenteret. Altandetlige.dk var selvfølgelig på pletten - læs med og se hvad vi fik at vide.
Oprettet af Patrick Kofod Mogensen - 0 kommentarer

Den europæiske gældskrise og vejen ud

d. 26. februar Kom til med til Europæisk Ungdoms medlemsmøde mandag den 3. marts. Emnet er denne gang den europæiske krise og bankunionen. Kom forbi til en aften med hygge og faglige oplæg.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Forudse 2014 og vind et gavekort på 500 kroner!

d. 24. februar Kan du forudse, hvad der vil ske i løbet af 2014, og kan du gøre det bedre end andre politter? Så udfyld Altandetlige.dk's økonomiske tipskupon og vind et gavekort til Academic Books på 500 kr.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

Mandag starter semesteret i ØSK

d. 21. februar Oplæg af studerende for studerende. Igen i dette semester arrangerer Økonomisk Studenterkollokvium en række oplæg - det første finder sted på mandag d. 24. februar. Stud.polit Andreas Orebo holder oplæg om de økonomiske omkostninger ved jobtab.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Suit up ladies & gentlemen: Polit Galla 2014

d. 20. februar Så er det nu! Tid til høj cigarføring, charmeklude, ekstravagance & klassisk ynde. Tid til at gå i træning med at binde butterfly. Tid til Polit Galla 2014!
Oprettet af Anne Sophie Schytt Lassen - 0 kommentarer

Semesterets første politfredagsbar

d. 18. februar Kom til årets første politfredagsbar i CSS Kommunen på fredag, hvor du bl.a. kan vise dig frem i beerpong-turneringen.
Oprettet af Altandetlige.dk - polit portal - 0 kommentarer

Be a lion - opportunity for students to help African entrepreneurs

d. 18. februar Quartz+Co invites top students to apply for the "Sleeves Up" programme; a start-up accelerator programme helping African entrepreneurs grow their businesses in Cape Town, South Africa.
Oprettet af Louise Garde - 0 kommentarer

I dag skal de til eksamen – igen

d. 17. februar Faget Makro C har været meget omtalt dette semester. Der er kommet ny forelæser i faget, Martin Gonzalez-Eiras, som ifølge både studerende og flere øvelseslærere har lagt niveauet meget højt. I dag er de studerende til bevilget omeksamen
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Specialeseminar

d. 16. februar Kom til specialeseminar og få inspiration til dit specialeforløb. Seminaret henvender sig til alle som skal til at gå i gang med specialet. Er du allerede i gang, kan du også sagtens deltage og få inspiration på seminaret.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

På besøg i Nykredit

d. 14. februar Hvad kan Nykredit bruge spirende økonomer fra polit-studiet til? Og hvad kan en stud.polit få ud af en karriere hos Nykredit? For at få svar på vores spørgsmål tog Altandetlige.dk med på date, da Nykredit holdt karriereaften for polit'er.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Få dit personlige skema på mobilen

d. 13. februar Endelig er det slut med selv at sammensætte sit skema for hvert semester. SAMF har nu gjort det muligt for de studerende at få deres personlige skema direkte på sin mobil eller computers kalender.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel