Optagelsesstatistik
330 personer har valgt polit som 1. prioritet i år, 190..

Johan Mathiesen Dam har pt. redaktørposten. Se resten af redaktionen her.

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Studietip: Brug et reference værktøj når du skriver opgaver

d. 02. januar Synes du også referencer er spild af tid? Brug Mendeley som referenceværktøj og overkom tidsspildet ved referencer en gang for alle. Se hvordan du kommer i gang.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 0 kommentarer

Skriv speciale med Danske Bank

d. 29. december 2013 Skal du til at skrive speciale og vil du samarbejde med danmarks største bank? Så er Danske Speciale noget for dig. Cand.polit Mathias Ejdrup Bredkjær arbejder i Danske Bank og har tidligere været vejleder. Læs hvad han har at sige om programmet her.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Gratis app mod eksamensangst

d. 27. december 2013 Studenterrådgivningen har udviklet app’en - ”Eksamensangst”- der kan hjælpe dig, hvis du døjer med eksamens- eller præstationsangst. App’en er gratis.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

24. december - En julehistorie

d. 24. december 2013 Årets julehistorie til jer læsere skrevet af Anders Milhøj fra Økonomisk Institut. En historie, der giver inblik i en gammel nisses travle liv i December.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 1 kommentar

4. søndag i advent

d. 22. december 2013 Vi er nu nået til den sidste søndag i advent og dermed også den sidste artikel i Altandetlige.dk’s adventskalender. Denne gang har vi fundet nogle af de bedste artikler, der er blevet udgivet på Altandetlige.dk, frem.
Oprettet af Mads Rahbek Jørgensen - 0 kommentarer

Referat af Studienævnsmøde 13-5

d. 21. december 2013 Studienævnet har endnu engang afholdt møde - læs bl.a. mere om en ny kandidatuddannelse i samarbejde med Antropologi og muligheden for ansættelsessamtaler for holdundervisere.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Behind the buzzwords - A.T. Kearney’s Women’s Career Lounge as experienced by the participants

d. 19. december 2013 Have you ever participated in a recruiting event wondering if it was just an orchestrated show? While the average "discussion and dinner" event gives the basic insights into a company, it might leave you to wonder what happens when the light is off?
Oprettet af Maibritt Harritz Hansen - 0 kommentarer

Årets store bolddag på polit - Altandetlige Cup 2013

d. 18. december 2013 Der er lagt op til en hyggelig dag i Nørrebrohallen, da Altandetlige Cup for tredje år i træk bliver afholdt søndag den 8. december
Oprettet af Anne Nylev - 3 kommentarer

Vækstkonference tur-retur

d. 17. december 2013 Altandetlige har en til beretning fra CEPOS' og DI's vækstkonference.
Oprettet af Emma Bang Frich - 3 kommentarer

Til vækstkonference hos Cepos

d. 16. december 2013 Cepos holdt fredag d. 6 december deres årlige vækstkonference, hvor de omkring 400 deltagere trodsede vejret og brugte deres formiddag på at blive lidt klogere på vækst og samtidig udfordret vores polit-viden.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Obligatoriske eksaminer på engelsk

d. 15. december 2013 Økonomisk Institut har ansat en del udenlandske medarbejdere - det betyder at du fremover kan risikere ikke at have mulighed for at lave en eksamensbesvarelse på dansk i de obligatoriske fag på bachelordelen.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

3. søndag i advent

d. 15. december 2013 Nu er det snart på tide at komme i julehumør. Altandetlige.dk giver dig hermed en kort guide til hvordan man lettest kommer i rigtig polit-julehumør.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Will Europe become Asia’s Disneyland?

d. 13. december 2013 Konsulenthuset A.T. Kearney inviterede til debat med fokus på Asiens betydning for Europa i fremtiden. Altandetlige.dk havde sendt Johan og Bjarke til at dække arrangementet.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Cand.Polit i Finansministeriet

d. 11. december 2013 Bag de røde mure i Finansministeriet er der netop indgået en aftale om næste års Finanslov. Altandetlige.dk har derfor spurgt en af personerne bag, hvordan det er at være med til at arbejde med finansloven.
Oprettet af Maria Kjeldsen - 0 kommentarer

Hvilke nye teknologier vil skabe fremtidens vækst?

d. 10. december 2013 Den 12. december løfter Arrangementgruppen øjnene fra statistikbogen og ser ud i fremtiden – hvad skal du vide for at være på forkant med udviklingen? Kom til julehygge og foredrag om fremtidens vigtigste teknologier.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel