Økonometri a la Khan Academy
Ben Lambert fortsætter der, hvor Khan Academy slipper op...
I dag (næsten)! Deadline for Den..
Deadline i morgen kl. 16.00. En god mulighed for at redde sig en flaske fisk til weekenden!

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Send et postkort til Altandetlige

d. 19. januar Er du polit-studerende og er du på et studierelateret udlandsophold? Så send Altandetlige et postkort! Vi vil frygtelig gerne høre om dine oplevelser og dele dem med læserne på Altandetlige.dk.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Deloitte Case Competition 2013

d. 15. januar Onsdag den 23. oktober afholdt Deloitte Consulting sin årlige Case Competition. 34 studerende fra forskellige universiteter deltog i en indholdsrig dag med teambuilding, networking og løsning af en udfordrende case.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

På studiejob i A.T. Kearney

d. 13. januar Casper Bork har arbejdet som student i A.T. Kearney. Læs med her hvor han fortæller om blandt andet ansøgnings processen, arbejdsopgaverne og det sociale liv på kontoret.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Zeuthen Fonden hædrer årets bedste videnskabelige artikel skrevet på baggrund af et speciale

d. 10. januar Anders Munk-Nielsen, som er PhD-studerende på polit, vinder Zeuthen Prisen 2013. Dermed indskriver han sig i en fornem klub af bl.a. forskere og nationalbankdirektører, som siden prisens indstiftelse i 1964 har gjort sig fortjent til denne hæder.
Oprettet af Laura Nielsen - 1 kommentar

Byens bedste læsesale

d. 08. januar Her er top fem læsesale når virkeligheden rammer, eksamensperioden begynder, og vi begraver os i bøgerne. Tjek listen over Københavns klogeste scoresteder.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 4 kommentarer

Cand.polit sidder på årets mest citerede økonomer

d. 07. januar Med et årsskifte kommer også opgørelsen af de mest citerede økonomer i året der gik. De 3 første på listen har en cand.polit i bagagen og samlet er 6 ud af 10 i toppen af årets liste fra polit-studiet.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 19 kommentarer

Pris til bedste Bachelor-projekt

d. 06. januar The Boston Consulting Group har udlovet en pris på 10.000 kr. til dette semesters bedste BA-projekt.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

Studietip: Brug et reference værktøj når du skriver opgaver

d. 02. januar Synes du også referencer er spild af tid? Brug Mendeley som referenceværktøj og overkom tidsspildet ved referencer en gang for alle. Se hvordan du kommer i gang.
Oprettet af Peter Juel Jensen - 0 kommentarer

Skriv speciale med Danske Bank

d. 29. december 2013 Skal du til at skrive speciale og vil du samarbejde med danmarks største bank? Så er Danske Speciale noget for dig. Cand.polit Mathias Ejdrup Bredkjær arbejder i Danske Bank og har tidligere været vejleder. Læs hvad han har at sige om programmet her.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Gratis app mod eksamensangst

d. 27. december 2013 Studenterrådgivningen har udviklet app’en - ”Eksamensangst”- der kan hjælpe dig, hvis du døjer med eksamens- eller præstationsangst. App’en er gratis.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

24. december - En julehistorie

d. 24. december 2013 Årets julehistorie til jer læsere skrevet af Anders Milhøj fra Økonomisk Institut. En historie, der giver inblik i en gammel nisses travle liv i December.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 1 kommentar

4. søndag i advent

d. 22. december 2013 Vi er nu nået til den sidste søndag i advent og dermed også den sidste artikel i Altandetlige.dk’s adventskalender. Denne gang har vi fundet nogle af de bedste artikler, der er blevet udgivet på Altandetlige.dk, frem.
Oprettet af Mads Rahbek Jørgensen - 0 kommentarer

Referat af Studienævnsmøde 13-5

d. 21. december 2013 Studienævnet har endnu engang afholdt møde - læs bl.a. mere om en ny kandidatuddannelse i samarbejde med Antropologi og muligheden for ansættelsessamtaler for holdundervisere.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Behind the buzzwords - A.T. Kearney’s Women’s Career Lounge as experienced by the participants

d. 19. december 2013 Have you ever participated in a recruiting event wondering if it was just an orchestrated show? While the average "discussion and dinner" event gives the basic insights into a company, it might leave you to wonder what happens when the light is off?
Oprettet af Maibritt Harritz Hansen - 0 kommentarer

Årets store bolddag på polit - Altandetlige Cup 2013

d. 18. december 2013 Der er lagt op til en hyggelig dag i Nørrebrohallen, da Altandetlige Cup for tredje år i træk bliver afholdt søndag den 8. december
Oprettet af Anne Nylev - 3 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel