Storebæltsbroen var en fantastisk idé!
Incentive har opgjort værdien af Storebæltsforbindelsen..
Keynes og den aktuelle makroøkonomiske..
Det har været en udfordring at gennemlæse og revidere mit 12 år gamle manuskript om Keynes og makroøkonomisk teori. Kunne teksten stå distancen?

Ditlev Vang Wildt har pt. redaktørposten. Se resten af redaktionen her.

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Ny blogger: Jeppe Druedahl

d. 11. februar Ny spændende blogger på Altandetlige.dk. Cand.polit og ph.d. studerende på Økonomisk Institut Jeppe Druedahl er ny blogger her på siden og idag kan du læse hans første blog "Prognosefejl og Outputgab"
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 2 kommentarer

Lær online med Coursera

d. 10. februar Internettet er en stor legeplads for den videnshungrende polit. Vi sætter her fokus på en af mulighederne for at indgå i et gennemført forløb inden for et emne, som interesserer netop dig!
Oprettet af Patrick Kofod Mogensen - 4 kommentarer

Er du det nye redaktionsmedlem, der skal ændre på statistikken?

d. 09. februar Du går måske og overvejer, om det der Altandetlige.dk er noget for dig. Du ved ikke, hvad vi er for nogle typer og tør måske ikke tage chancen. Statistikken taler for sig selv.
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Er du træt af at se på hospitalsgangene? Tag et semester i udlandet

d. 09. februar Onsdag den 12. februar er der informationsmøde om studieophold i udlandet. Kom og hør om mulighederne for at få et spændende semester i udlandet
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Nordic Case Competition 2014

d. 08. februar Are you one of the Nordic’s top students with a genuine interest in Management Consulting?
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Portvinsglade kokke søges til Madholdet 2014

d. 07. februar Er du sulten? Det er vi! Derfor ønsker vi os et madhold til aspirantforløb og sommerstart 2014! Der er nu åbent for ansøgning til Polit's eftertragtede og dybt respekterede MADHOLD.
Oprettet af RukoFjorten Polit - 0 kommentarer

Corporate Finance Unlimited Workshop

d. 06. februar Our BCG Corporate Finance Unlimited Workshop will take place on March 22-23, 2014 in Paris. Read more about how to apply for the workshop here.
Oprettet af Thomas Motzfeldt - 0 kommentarer

Semesterstartsfest!

d. 05. februar I anledning af studiestarten byder PH-Action Alle festglade politter til semesterstartsfest på fredag den 7. februar!
Oprettet af Altandetlige.dk - polit portal - 0 kommentarer

På studiejob i Finansministeriet

d. 03. februar Altandetlige.dk har taget en snak med Line Plantener, som arbejder bag de røde murer i Finansministeriet. Læs her om jobbet i en af de centrale økonomafdelinger i FM.
Oprettet af Maria Kjeldsen - 0 kommentarer

Information om studieophold i udlandet

d. 02. februar Overvejer du et semester i udlandet? Så er der mulighed for at få mere information den 12. februar på CSS.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

Kendt.Polit: Jørgen Estrup

d. 31. januar Jørgen Estrup blev cand.polit i 1969 og umiddelbart efter ansat som lektor i nationaløkonomi. Han har siddet i folketinget i 16 år og været gruppeformand for de Radikale, cheføkonom i UNIDO og nu formand for FN-forbundet.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Start a rewarding career as a Nordea graduate

d. 29. januar Do you want to kick-start your career? Join our thorough and structured programme focusing on your personal and professional development. Get to know the Nordea Graduate Programme, requirements and how you can join.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Graduate arrangement i Nykredit

d. 28. januar Nykredit inviterer talentfulde kandidatstuderende med store ambitioner til graduate-arrangement i Nykredit.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Two new MSc's at SAMF

d. 26. januar Two new MSc's will be offered at SAMF this fall. Join our event and get the information you need about the "Global Development" and "Security Risk Management" programmes.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

Vind 10.000 kr for dit speciale

d. 25. januar Hvert år bliver der lavet mange rigtig gode specialer, hvor der arbejdes grundigt og opfindsomt med statistiske analyser og databehandling – dem vil SAS Institute i samarbejde med Braintrust gerne have frem i lyset og præmiere.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel