8 LaTeX pakker du bør kende (og bruge)
Jeg har lavet in liste med 8 latex pakker som vil gøre..
Et svagt valg: Hvad 11 millioner..
Hvad 11 millioner boganmeldelser fortæller os om årets vinder af Nobels litteraturpris

Artikler for polit-studerende

Her deler de økonomi studerende artikler med deres medstuderende

Den europæiske gældskrise og vejen ud

d. 26. februar Kom til med til Europæisk Ungdoms medlemsmøde mandag den 3. marts. Emnet er denne gang den europæiske krise og bankunionen. Kom forbi til en aften med hygge og faglige oplæg.
Oprettet af Bjarke Modvig Lumby - 0 kommentarer

Forudse 2014 og vind et gavekort på 500 kroner!

d. 24. februar Kan du forudse, hvad der vil ske i løbet af 2014, og kan du gøre det bedre end andre politter? Så udfyld Altandetlige.dk's økonomiske tipskupon og vind et gavekort til Academic Books på 500 kr.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

Mandag starter semesteret i ØSK

d. 21. februar Oplæg af studerende for studerende. Igen i dette semester arrangerer Økonomisk Studenterkollokvium en række oplæg - det første finder sted på mandag d. 24. februar. Stud.polit Andreas Orebo holder oplæg om de økonomiske omkostninger ved jobtab.
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 0 kommentarer

Suit up ladies & gentlemen: Polit Galla 2014

d. 20. februar Så er det nu! Tid til høj cigarføring, charmeklude, ekstravagance & klassisk ynde. Tid til at gå i træning med at binde butterfly. Tid til Polit Galla 2014!
Oprettet af Anne Sophie Schytt Lassen - 0 kommentarer

Semesterets første politfredagsbar

d. 18. februar Kom til årets første politfredagsbar i CSS Kommunen på fredag, hvor du bl.a. kan vise dig frem i beerpong-turneringen.
Oprettet af Altandetlige.dk - polit portal - 0 kommentarer

Be a lion - opportunity for students to help African entrepreneurs

d. 18. februar Quartz+Co invites top students to apply for the "Sleeves Up" programme; a start-up accelerator programme helping African entrepreneurs grow their businesses in Cape Town, South Africa.
Oprettet af Louise Garde - 0 kommentarer

I dag skal de til eksamen – igen

d. 17. februar Faget Makro C har været meget omtalt dette semester. Der er kommet ny forelæser i faget, Martin Gonzalez-Eiras, som ifølge både studerende og flere øvelseslærere har lagt niveauet meget højt. I dag er de studerende til bevilget omeksamen
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Specialeseminar

d. 16. februar Kom til specialeseminar og få inspiration til dit specialeforløb. Seminaret henvender sig til alle som skal til at gå i gang med specialet. Er du allerede i gang, kan du også sagtens deltage og få inspiration på seminaret.
Oprettet af Studievejledningen Økonomisk Institut - 0 kommentarer

På besøg i Nykredit

d. 14. februar Hvad kan Nykredit bruge spirende økonomer fra polit-studiet til? Og hvad kan en stud.polit få ud af en karriere hos Nykredit? For at få svar på vores spørgsmål tog Altandetlige.dk med på date, da Nykredit holdt karriereaften for polit'er.
Oprettet af Jakob Saugbjerg Kristensen - 0 kommentarer

Få dit personlige skema på mobilen

d. 13. februar Endelig er det slut med selv at sammensætte sit skema for hvert semester. SAMF har nu gjort det muligt for de studerende at få deres personlige skema direkte på sin mobil eller computers kalender.
Oprettet af Ditlev Vang Wildt - 0 kommentarer

Bliv en del af politfamilien i BCG

d. 13. februar Overvejer du et job i consulting og kunne du tænke dig at blive af BCG's voksende netværk af politter? Så afholder BCG d. 20. marts en workshop specielt rettet mod KU studerende under titlen "How to apply in Consulting".
Oprettet af Peter Juel Jensen - 1 kommentar

Graduate i Nykredit

d. 12. februar Emil Schmidt Andreasen er cand.polit og graduate hos Nykredit hvor han sidder som specialist i Finansafdelingen. Læs mere om arbejdsopgaver, det sociale liv og faglige kompetencer som nyuddannet polit i Nykredit her.
Oprettet af Anette Halmind - 0 kommentarer

Ny blogger: Jeppe Druedahl

d. 11. februar Ny spændende blogger på Altandetlige.dk. Cand.polit og ph.d. studerende på Økonomisk Institut Jeppe Druedahl er ny blogger her på siden og idag kan du læse hans første blog "Prognosefejl og Outputgab"
Oprettet af Anna Cecilie Friis Bach - 2 kommentarer

Lær online med Coursera

d. 10. februar Internettet er en stor legeplads for den videnshungrende polit. Vi sætter her fokus på en af mulighederne for at indgå i et gennemført forløb inden for et emne, som interesserer netop dig!
Oprettet af Patrick Kofod Mogensen - 4 kommentarer

Er du det nye redaktionsmedlem, der skal ændre på statistikken?

d. 09. februar Du går måske og overvejer, om det der Altandetlige.dk er noget for dig. Du ved ikke, hvad vi er for nogle typer og tør måske ikke tage chancen. Statistikken taler for sig selv.
Oprettet af Anne Nylev - 0 kommentarer

Få din egen artikel på siden
Skriv ny artikel