Jonas Herby, Incentive

Har du skrevet Trumps tweet? Deadline for Den økonomiske udfordring nærmer sig!

Husk, at der er deadline på Den økonomiske udfordring for foråret 2017 fredag d. 21. april kl. 12.00.

Læg hovedet i blød og send os maks. halvanden side, hvor du ved hjælp af økonomisk teori krydret med god formidling skal I overbevise danske Trump'er om, at Danmark skal gøre A eller B i forhold til at lukke eller åbne de danske grænser.

Du bliver bedømt på økonomisk intuition og økonomiske argumenter. Og selvfølgelig dit tweet!

Der er en middag for to på MASH til vinderen - og 6 flasker god vin til nr. 2.

Læs mere her: http://altandetlige.dk/fagligt/oekonomiske-udfordring%2C-aaret-2017-trump-vs-frihandel-2579

Hilsen
Jonas


0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger

Jonas Herby, Incentive

Jeg blev færdig med studierne i 2006. Da jeg i sin tid skulle vælge job, gik jeg til min underviser, Jørgen Birk Mortensen, i faget Miljø- og ressourceøkonomi, som jeg syntes var superspændende. Jeg spurgte ham, hvordan man kunne arbejde med samfundsøkonomi og costbenefitanalyser. Og siden har jeg arbejdet som konsulent. Jeg arbejder i dag i Incentive, som er et konsulenthus med speciale i samfundsøkonomi, konkurrence og regulering, prissætning og markedsanalyser. Vi fjerner gætværk fra beslutninger.