Ny blogger på Altandetlige.dk

Anna Cecilie Friis Bach

Altandetlige.dk siger velkommen til ny blogger Mette Foged fra Økonomisk Institut – som bliver vores første kvindelige blogger her på siden. Idag kan du læse hendes første blogindlæg "Når alt andet lige ikke er relevant"

Vi er glade for at kunne præsentere Mette Foged som ny blogger på Altandetlige.dk. Mette arbejder til dagligt som Postdoc på Økonomisk Institut og så kender du hende som underviser i kandidatfaget Advanced International Trade. 

Mette vil fremover blogge om hendes forskning, som blandt andet omhandler arbejdsmarkedet, indvandring og de mange afledte effekter heraf. På den måde vil Mette kunne give os læsere en økonomisk vinkel på et emne som fylder rigtig meget i medierne og ofte deler vandende i den danske befolkning. Hun arbejder ikke blot med indvandring af arbejdskraft, men ser nærmere på en række faktorer herunder alder, jobtype og lokale arbejdsmarkeder. 

Mette’s første blogindlæg er tilgængeligt nu, her skriver hun om et tilfælde hvor "alt andet lige" ikke er relevant i hendes forskning. Hun giver et indblik i de valg, der foretages når man skal opbygge en model, som kan beskrive processen ved immigration på det danske arbejdsmarked.

Du kan læse med her: "Når alt andet lige ikke er relevant"

 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger