Kom godt i gang med SAS og Grafer

Mads Rahbek Jørgensen

Vil du gerne lære SAS? SAS Institute og Altandetlige.dk inviterer til et gratis kursus i brugen af SAS software den 23. marts kl. 16.30-20.30. Kurset er for dig, der aldrig har brugt SAS eller kun har et begrænset kendskab og gerne vil lære mere.

Når det kommer til avanceret dataanalyse er SAS markedsførende. Bag det blå ikon gemmer der sig et af de bedste statistiske værktøjer, som en polit kan få fingrene i. Rigtigt mange virksomheder efterspørger økonomer, der kan kode i SAS, så kendskab til programmet er et kæmpe plus på CV’et. Det kan imidlertid virke lettere uoverskueligt at komme i gang med at sætte semikoloner uden en introduktion og en hjælpende hånd. Det vil SAS Institute og Altandetlige.dk gerne gøre noget ved. Derfor inviterer vi til et gratis introduktionskursus til SAS og grafer.

Hvem er arrangementet for?
Arrangementet er for dig som gerne vil dykke ned i SAS software. På kurset får du inspiration til, hvordan du kan bruge SAS til at arbejde med data og lave flotte opsummeringer af dine resultater. Programmet består af en introduktion til SAS og vil derudover være fyldt med inspiration til, hvordan du kan bruge SAS til at pimpe præsentationen af dine analyser. Kurset er for alle lige fra dig, som aldrig har rørt ved SAS før, til dig, som ønsker at bygge ovenpå eksisterende SAS viden.

Tilmelding
Kurset bliver afholdt torsdag den 23. marts kl. 16.30-20.30 på CSS i lokale 2.2.24. Vi byder på pizza og guf undervejs. Hvis du gerne vil deltage i kurset, så send en mail med navn og semester til mads@altandetlige.dk senest den 16. marts. Der er 25 pladser på kurset. De bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Kursus og venteliste er fyldt.

Til kurset skal du medbringe din egen computer med SAS installeret. SAS 9.4 Software kan hentes til installation på computeren på www.sasdownload.dk. Alternativt kan SAS softwaren tilgås gennem en browser løsning på SAS On Demand ved at registrere sig som independent learner.

Tags: #sas institute  #kursus 

Faktaboks

Gratis SAS-kursus den 23. marts kl. 16.30-20.30 i CSS 2.2.24.

Tilmelding
Send en mail til mads@altandetlige.dk med dit navn og semester senest d. 16. marts. Kursus og venteliste fyldt

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Faktaboks

Gratis SAS-kursus den 23. marts kl. 16.30-20.30 i CSS 2.2.24.

Tilmelding
Send en mail til mads@altandetlige.dk med dit navn og semester senest d. 16. marts. Kursus og venteliste fyldt

Du vil måske også synes om