Karriereklar? Corporate Finance eller Management Consulting?

Altandetlige.dk - Polit Portal

Er du i tvivl om, hvorvidt du vil starte karrieren i Management Consulting eller Corporate Finance? Så er du igen i år inviteret til debat med A.T. Kearney og Danske Bank, der vil hjælpe dig med at træffe det rigtige karrierevalg.

Arrangementet starter med en introduktion til de to virksomheder af henholdsvisLars Eismark, Partner i A.T. Kearney og Anders Bønding, Global Head of CorporateFinance i Danske Bank. Herefter vil et panel af ledere og medarbejdere fra hvervirksomhed debattere emner som karrieremuligheder, kultur og udfordringer ihverdagen samt svare på dine spørgsmål. Til slut byder vi på buffet og uformelnetworking med medarbejdere fra begge virksomheder.

Arrangementet foregår den 24. November 2010 kl. 17.00 - 20.30 hos Danske Bank i København K.

Du bliver udvalgt til at deltage på baggrund af CV og karakterudskrift, som du sender til recruiting.dk@atkearney.com senest den 15. november.

Se invitationen

Læs desuden altandetlige.dk omtale af sidste år arrangement

Tags: #A.T. Kearney 

1 kommentar


Gæst

Christian Baarsøe (gæst) @ d. 02. november 2010 #1

Det ville være stærkt, hvis vi fra Polit kunne møde stærkere op, end vi gjorde sidste år. Jeg deltog selv sammen med en håndfuld andre politter sidste år, og havde en rigtig god oplevelse. Det er et alletiders arrangement, hvor man får mulighed for at stille alle de spørgsmål, man måttte have - og samtidig få en fod indenfor hos to spændende arbejdspladser.

Vi ses!


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om