Mød tre polit. virksomheder

Altandetlige.dk - Polit Portal

Altandetlige har inviteret Maersk, Finansministeriet og Qvartz til at fortælle, hvordan det er som polit. at arbejde i deres virksomhed. Arrangementet foregår torsdag. d. 17. november, og tilmeldingen er åben.

Den 17. november har du som polit. studerende mulighed for at møde medarbejdere fra virksomhederne Maersk, Finansministeriet og Qvartz og lære mere om karrieremuligheder for en polit. i de pågældende virksomheder, når altandetlige afholder partneraften i Soho, Kødbyen. 

Workshops
Programmet for partneraften lyder som følge

  • 17.30: Indskrivning og lille forfriskning
  • 17.50 til 18.30: En cand.polit fra hver virksomhed holder et kort oplæg om virksomheden og opgaverne på deres arbejdsplads
  • 18.30 til 19.15: Du går ud til én af dine prioriterede workshop for selv at prøve en opgave fra den pågældende virksomhed af.

Billedet er fra et tidligere partnerarrangement

I Finansministeriets workshop skal de deltagende udarbejde konkrete forslag til hvordan universitetsuddannelserne kan indrettes bedre og mere fleksibelt, så de bliver til endnu større gavn for samfundet. Det kan bl.a. ske ved at se på, hvordan kvaliteten af uddannelsernes kan øges, og hvordan flere kan komme i relevant beskæftigelse efter endt uddannelse.

Mens man hos Maersk diskuterer overkapaciteten i shippingindustrien, hvilket medfører rekordlave fragtrater. Hør hvordan Maersk Line navigerer i jagten på at forblive det mest rentable containerredderi, og få et indblik i hvordan finansiering spiller en aktiv rolle. 

I Qvartzs workshop bliver deltagerne klogere på, hvad man egentlig laver som management konsulent og får et indblik i en konkret arbejdsopgave.

Til slut samles vi, hvor der vil blive serveret lidt mad og drikke samt være mulighed for at snakke med deltagende virksomheder. Her kan du høre om de andre workshops og stille spørgsmål til alle tre virksomheder.

Billedet er fra et tidligere partnerarrangement

Tilmelding
Når du tilmelder dig, kan du prioritere, hvilken virksomhed du ønsker at deltage i workshop med. Der er begrænset pladser hos hver partner, så tilmeld dig hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på en plads hos din førsteprioritet.

Tilmelding sker på dette link med følgende oplysninger.

  • Fulde navn
  • Semester på studiet
  • Prioriterede ønsker til workshop
Vi glæder os til at se dig!

Billedet er fra et tidligere partnerarrangement

Tags: #finansministeriet  #partneraften  #QVARTZ  #Maersk 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om