Nordic Study Abroad Conference 2012 er på udkig efter topstuderende

Flora Nagy

Har du høje ambitioner og store fremtidsdrømme? Kunne du tænke dig at studere på et af verdens bedste universiteter? Så har du muligheden med Nordic Study Abroad Conference, der hjælper dig med at nå dine mål!

Nordic Study Abroad Conference er en konference for målrettede studerende, skabt og drevet af studerende. Ambitionen er at skabe kontakt mellem nordiske studerende, der har grebet chancen og uddannet sig i udlandet, professorer fra flere af verdens mest anerkendte universiteter, og dig, der drømmer om at komme ud i verden. Det betyder, at du til konferencen kan tage fat i en professor fra dit drømmeuniversitet eller udveksle erfaringer med en, der har den uddannelse, du ønsker dig. Du får altså inspiration og gode råd fra mennesker, der har den viden, du ikke selv har. Dette gælder både spørgsmål om optagelseskrav, hvordan du kan forøge dine chancer for at komme ind på dit drømmeuniversitet, og hvordan du kan finansiere dit udvekslingsophold via legater. 

Ved NSAC 2011 havde over 150 ambitiøse nordiske studerende fornøjelsen af at møde repræsentanter fra blandt andet Cambridge, Columbia, Harvard, National University of Singapore og Princeton. Derudover deltog Clement Kjersgaard ved konferencen, hvor han talte om sin erfaring med at læse i udlandet og opfordrede deltagerne til at følge deres ambitioner og uddanne sig internationalt. Den unikke kontakt, NSAC skaber, har allerede vist sig at give positive resultater. Flere af deltagerne ved sidste års konference, har sidenhen modtaget tilbud om optag på imponerende universiteter, som Cambridge.

I år bliver NSAC endnu større og endnu bedre - med flere topuniversiteter fra flere verdensdele og ikke mindst med flere engagerede deltagere. Lige nu er NSAC på udkig efter 300 ambitiøse studerende, der tør tage chancen. Drømmer du om at uddanne dig ved et topuniversitet i udlandet? Er du målrettet, og kan du lide at yde lidt mere end de fleste? Har du tid til at bruge én dag på at ændre din fremtid? Så er du måske den, vi kigger efter.

Grib chancen, invester i dig selv og ansøg om deltagelse ved Nordic Study Abroad Conference d. 22. september 2012 i København.

Se mere på www.nordic-sac.com.

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger