NovaAgentum - et netværk for dig?

Anette Halmind

Synes du det kunne være sjovt at deltage i sociale events med ligesindede studerende, speed-date dygtige medarbejdere fra Nordea og få uddybende dialog omkring dine karriere- og udviklingsmuligheder - så er NovaAgentum noget for dig.

Kort fortalt er NovaAgentum et netværk for nogle af Danmarks karriereorienterede og netværksaktive studerende indenfor for studieområderne: ingeniør-videnskab, økonomi, matematik, IT og business. 

At være medlem af NovaAgentum handler om at opbygge sit eget netværk og danne fundamentet for at opnå de bedste muligheder i ens fremtidige karriere.  

Som medlem af NovaAgentum har du mulighed for at udvide dit professionelle netværk, idet vi samarbejder vi med en lang række store danske og internationale virksomheder, som kunne være en potentiel arbejdsplads for dig, når du står med eksamensbeviset i hånden. 

Som medlem af NovaAgentum får du rig mulighed for at deltage i arrangementer med vores partnere og blive udfordret fagligt via forskellige workshops, og her få en uddybende dialog omkring dine karriere- og udviklingsmuligheder.
Vi afholder også sociale og faglige events udelukkende for vores NovaAgentum medlemmer, så du kan udbygge dit netværk på tværs af kompetencer og studieretninger.

Nogle af højdepunkterne for resten af årets events i 2012 inkluderer:

  • Sociale events i de forskellige universitetsbyer, september/oktober
  • Nordea Speed Dating event 2012; 1-dags event, workshop samt ”speed dating” med Nordea medarbejdere , 12. september
  • Nova Forum 2012- årets event for studerende; networking, udfordrende workshops med NovaAgentums partnere, 4. oktober
  • Sociale events i de forskellige universitetsbyer, november/december

Du kan læse mere om os og vores partnere på vores hjemmeside www.nova100.com, hvor du også ansøger til netværket. Du er mere end velkommen til at ringe til Talent Manager Nova Pro Iben Blom på tlf 2751 1393, hvis du har yderligere spørgsmål.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning,

Med venlig hilsen,
NovaAgentum teamet

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger