Sidste chance for tilmelding: Mød tre polit-virksomheder

Anna Cecilie Friis Bach

Du kan stadig nå at tilmelde dig Altandetlige.dk's partneraften på torsdag. Vi byder på lidt mad, vin og workshop med tre spændende polit-virksomheder. Mød fra A.T. Kearney, Højbjerre Brauer Schultz og Uddannelses- og forskningsministeriet!

Torsdag d. 12. oktober inviterer Altandetlige.dk til partneraften, hvor du som polit-studerende kan møde medarbejdere fra A.T. Kearney, Højbjerre Brauer Schultz og Uddannelses- og forskningsministeriet. Du vil møde en medarbejder fra hver virksomhed, og høre om de karrieremuligheder du som polit har hos dem. Efterfølgende vil du komme ud på en workshop for at arbejde på en case stillet af virksomheden, og her er der rig mulighed for et dybere indblik i virksomhedens arbejde. 

Arrangementet foregår på SOHO, Flæsketorvet 68, 1711 København V. 

Formatet bliver som de tidligere partneraftener. Vores tre partnere sender nogle af deres dygtigste cand.polit'er for at fortælle om deres studietid, karriere og nuværende arbejde. 45 stud.polit'er får mulighed for at deltage i arrangementet.

Aftenens program:

  • Lille forfriskning og indskrivning (17.30)
  • En cand.polit fra hver partner holder et kort oplæg om arbejdet og opgaverne på deres arbejdsplads (17.50 til 18.30)
  • Du går ud til workshop hos én af partnerne for at høre mere om netop deres opgaver, fortalt af en cand.polit (18.30 til 19.15)

Til slut samles vi, hvor der vil blive serveret lidt mad og drikke samt være mulighed for at snakke med deltagende virksomheder. Her kan du høre om de andre workshops og stille spørgsmål til alle tre partnere.

Billede fra et tidligere partnerarrangement

Hvordan det er at arbejde som polit

Hos Uddannelses- og Forskningsministeriet kan du være med til at give dit bud på løsninger og konkrete økonomiske spørgsmål i uddannelses- og forskningspolitik. Kom og vær med til at vende aktuelle økonomiske spørgsmål, når Uddannelses- og Forskningsministeriets økonomichef fortæller om økonomi, budget og bevillinger til uddannelse og forskning. 

Hos A.T. Kearney kan du få tips og tricks til case-interviews, og vil blandt andet få bud på hvordan man egentlig går til en case og undgår de mest oplagte faldgruber. A.T. Kearney vil præsentere case-løsning fra A-Z og vil afslutningsvis vise, hvordan en caseløsning foregår til et management consulting interview, hvor to konsulenter vil køre et mock-interview. 

Hos Højbjerre Brauer Schultz vil fokus for workshoppen være, hvordan det du lærer på polit-studiet, kan bruges til at påvirke de beslutninger, politikere træffer. De vil tage udgangspunkt i deres arbejde med at bygge bro mellem faglig viden, empiriske resultater og den politiske virkelighed. 

Tilmelding sker på dette link med følgende oplysninger.

  • Fulde navn
  • Semester på studiet
  • Prioriterede ønsker til workshop
Når du tilmelder dig, kan du prioritere, hvilken partner du ønsker at deltage i workshop med. Der er kun 15 pladser hos hver partner, så vi vil opfordre dig til at tilmelde dig hurtigst muligt, hvis du vil være sikker på en plads hos din førsteprioritet.

Vi glæder os til at se Jer!


0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger