Struensee & Co.’s Case Challenge 2017

Anna Cecilie Friis Bach

Vil du prøve kræfter med strategisk rådgivning for topledelsen i den offentlige sektor? Konkurrér mod andre topstuderende i Struensee & Co.’s Case Challenge 2017!

Struensee & Co. giver dig nu muligheden for at være med til at sætte dagsordenen for fremtidens offentlige sektor i en case om permanent forandring og forbedring. I  et  team  med  andre  topstuderende  får  du  muligheden  for  at  arbejde med økonomiske, finansielle og kvalitetsmæssige effekter af offentlige moderniseringer og i samme omgang sætte dine samfunds- og erhvervsøkonomiske  værktøjer  på prøve.

Fra udlevering af casen har deltagerne 30 timer til at forberede den bedste løsning på en aktuel udfordring i den offentlige sektor, inden løsningen præsenteres for et dommerpanel bestående af bl.a. ledelsen i Struensee & Co.

Under casen d. 26. og 27. oktober 2017, vil du få unik indsigt i best practice problemløsning målrettet den offentlige sektor, med sideløbende coaching fra de bedste konsulenter i branchen. Dine analytiske evner til at identificere, strukturere og finde løsninger på aktuelle og relevante problemstillinger, samt evnen til at kommunikere og præsentere disse i en intuitiv og logisk facon, vil blive sat på prøve. Hver deltager på vinderteamet kan gå hjem med en overnatning inklusiv middag for to på det historiske Dragsholm Slot.

Sammensæt et team på 3-4 deltagere eller ansøg alene om at  komme  på et hold med andre enkeltansøgere. Deadline for ansøgninger er den 2. oktober, 2017.

Du kan læse meget mere om eventet, om forløbet og om ansøgningsprocessen på eventets hjemmeside. 0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger