Tør du tage springet?

Thomas  Christensen

Er du ambitiøs, og brænder du for at afprøve din teoretiske viden i praksis? Doing Business In USA finder sted fra den 21. marts til den 5. april, og rekrutteringen af dygtige studerende til den mest eksotiske case competition foregår netop nu.

Doing Business In USA 2016
Doing Business In (DBI) er Djøfs årlige studietur og case competition i samarbejde med to af erhvervslivets sværvægtere, The Boston Consulting Group og Novozymes. I 2016 går turen til USA – nærmere bestemt New York City og Raleigh i North Carolina. Her får 30 topstuderende muligheden for at komme på en unik tur, der kombinerer workshops, kulturelle aktiviteter og case-løsning. Under turen får deltagerne ikke kun et godt kendskab til de to medvirkende virksomheder, de får også en dyb og indgående indsigt i den amerikanske forretningskultur. The Boston Consulting Group vil træne deltagerne i konkret problemløsning, og turen afsluttes med en 24 timers case baseret på nogle af Novozymes' aktuelle markedsudfordringer på det nordamerikanske marked.

Er det noget for dig?
Dygtige studerende inden for økonomi, business, finans, statskundskab, jura og ingeniøruddannelser håndplukkes  til en samlet deltagerskare, der sikrer tværfaglige løsningsmuligheder til den afsluttende case. DBI retter sig primært til kandidatstuderende, men ekstraordinære bachelorstuderende kan også søge. Deltagere på turen skal være medlemmer af Djøf eller IDA inden afrejse.

En af sidste års deltagere, CBS-studerende Sarah Hastrup Schou, udtalte sig blandt andet om det kulturelle og sociale ved turen: ”Mødet med en anderledes kultur samt mødet med studerende fra forskellige baggrunde er med til at udvide ens horisont, og det har både været spændende og lærerigt at arbejde sammen med mennesker med forskellige kompetencer og baggrund. Turen gav mig konkrete redskaber, samt fantastiske rejseoplevelser og et værdifuldt netværk – professionelt såvel som socialt”.

Mere information
Hvis du synes, turen lyder interessant, så send en motiveret ansøgning, CV samt karakterbevis på følgende link inden den 30. november. For mere information om ansøgningsprocessen, se www.doingbusinessin.dk eller www.facebook.com/doingbusinessin.

Tags: #Case Competition  #bcg  #djøf  #novozymes  #Doing Business In 

0 kommentarer


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om