Er din bachelor eller speciale også den første artikel du skal have udgivet?

Thomas Motzfeldt

Har du overvejet om andre skal have glæde af dine tanker? Skriv din bachelor eller dit speciale om til en artikel til Altandetlige.dk og oplev de positive eksternaliteter!

Nu er semestret snart færdigt og du har måske lige afleveret din bachelor eller dit speciale. I redaktionen på Altandetlige.dk synes vi det er synd at så mange gode opgaver nu bare bliver lagt hen i en mappe i din reol. Vi synes istedet at du skulle omskrive din opgave om til en artikel og sende den ind til Altandetlige.dk.

Vi er sikre på at mange af jer har skrevet om et emne som mange vil finde underholdende. Det kan være at du fandt en nashligevægt i den situation hvor to personer taler i telefon, og pludselig ryger forbindelsen før samtalen var færdig. Hvem bør nu ringe den anden part op? Personligt kunne jeg godt tænke mig at det emne blev opklaret en dag, og der kom en almenmgyldig regel om at personen der ringede op i første omgang, ringer op igen

Selvom din "forskning" ikke var af så banebrydende karakter, som ovenstående, så ville den helt sikkert gøre sig fint i en lille artikel.

Af positive externaliteter ved at skrive en artikel er:

  • Du bliver midtpunkt til næste fredagsbar
  • Alle vil høre om dine livsplaner og hvilket Ivey League universitet du vælger
  • Det er en black swan at du ikke scorer!

Næste gang du skal søge et job og din arbejdsgiver googler dig, da finder han den artikel du skrev om din seriøse forskning og ikke kun det fjollede billede af dig i mudderpølen på Roskilde Festivallen i 2006. Dette er nok det bedste argument for at skrive artiklen. (Medmindre du naturligvis skrev en stærkt kritisk opgave om dansk erhvervsliv)

Hvis du er i tvivl om hvordan man lægger en artikel op på altandetlige.dk? Læs guiden her

Tags: #Speciale  #Skriv en artikel  #Bachelor 

1 kommentar


Morten Isaksen

Morten Isaksen @ d. 26. juni 2012 #1

Kan det nævnte eksempel ses som en udgave af "Battle of the Sexes" fra Mikro C?
http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_the_sexes_(game_theory)

Begge spillere vil helst have deres vilje, men de foretrækker samtidig, at præcis én giver sig. Siden der er en uhensigtsmæssig "mixed-strategy" ligevægt, så ER den eksisterende forvirring en Nash-ligevægt...


Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger
Du vil måske også synes om