Jean Tirole har fået Nobelprisen i økonomi.
Jean Tirole har fået Nobelprisen i økonomi. Den er..
Blondinens hævn v. Shu-bi-dua
Handlingen i Blondinens Hævn kan ikke bruges som argument - Shu-bi-dua er mere troværdig. Dimensioneringsreformen er måske en god løsning.

Hvor meget har du investeret?

Hvor mange kroner har du investeret i aktier o.lign.?

7 kommentarer

Thomas Motzfeldt @ d. 04. juni 2012 #1
Efter i dag er jeg faldet en kategori. #FuckMyLife
Peter Juel Jensen @ d. 05. juni 2012 #2
Du havde jo ikke behøvet at sætte hele skidtet i facebook :) #Fordom
Erik Kofoed @ d. 06. juni 2012 #3
Erik Kofoed
90%
Hov, hov! Jeg har ved selvsyn konstateret, at Thomas har en veldiversificeret portfølje af aktiver bestående af Kodak, græske statsobligationer, Cimber og Amagerbanken. #TrueStory
Thomas Motzfeldt @ d. 07. juni 2012 #4
Præcis Erik, mine næste investeringsprospects bliver en større asiatisk producent af VHS-bånd, et rejseselskab med speciale i korstog og en guldmine på Samsø.
Patrick Kofod Mogensen @ d. 07. juni 2012 #5
Thomas! Hvis du går og deler ud af dine investeringstips før du selv har købt, risikerer du jo at priserne når at stige for meget, før du selv kommer med på vognen. Så er det da klart du ryger en kategori ned om ugen!
Niels Storm Knigge @ d. 08. juni 2012 #6
Niels Storm Knigge
90%
Thomas hvis du er frisk, så har jeg 60 aktier i Roskilde Bank A/S stående som du gerne må købe. Men du skal slå til hurtigt for der er rift om dem og man kan ikke købe dem gennem Fondsbørsen af en eller anden grund. De skal stå dig i 21 gulddukater.
Sune Malthe-Thagaard @ d. 13. juni 2012 #7
Sune Malthe-Thagaard
15%
Selvfølgelig har jeg ikke investeret penge i aktier, ej heller andre aktiver. Da jeg som studerende lever under min forventede indkomst senere, så ville det være hul i hovedet at spare op. Næh tværtimod har jeg en konto af likvide SU-lån, jeg kan bruge af så jeg undgår kreditbegrænsning. Givet de afgivne stemmer er givet af folk, der endnu ikke har arvet (eller af folk med urealistisk lave forventninger til fremtidig indkomst og/eller ekstrem høj risikoaversion) er der 54 % irrationelle agenter på denne side.
Tak for din kommentar!
Skriv venligst en kommentar der er længere end 5 tegn

Skriv en kommentar

Log ind for at kommentere - eller opret en bruger