Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Human Capital

Simcorp A/S

- Er du vores nye proaktive ”service-bi”?

SimCorp er en førende leverandør af højt specialiseret software til den finansielle sektor. Vi er en international koncern med 1.100 medarbejdere, fordelt på vores hovedkontor i København og vores datterselskaber i Europa, USA og Asien.

Vær en del af SimCorps Corporate HC!

SimCorp er i fortsat vækst, og vi har travlt i Corporate HC. Vores fokusområder er at tiltrække, rekruttere, udvikle og supportere vores medarbejdere og ledere. Vi søger derfor endnu en administrativ og super serviceminded studentermedhjælper, der kan supportere os i Corporate HC.

Jobbet

Jobbet er på ca. 20 timer om ugen og som studentermedhjælper vil du skulle håndtere en række administrative opgaver inden for mange aspekter af HC.

Du får ansvar for at løse opgaver inden for de fleste af følgende områder:

  • Administration af jobansøgere – invitere ansøgere til interview samt administration i.f.m. dette;
  • Forberedelse af materiale til vores deltagelse på messer for studerende, interne kurser, studenterbesøg etc. (herunder kopiering og pakning);
  • Diverse udtræk af medarbejderdata fra interne systemer samt bearbejdning af disse data i excel;
  • Udsendelse af links til personlighedsprofiler og tests til jobansøgere og SimCorp medarbejdere og ledere;
  • Diverse employer branding relaterede opgaver såsom koordinering af produktion af profilannoncer og lignende;
  • Generel vedligeholdelse af vores rekrutterings-system (EasyCruit);
  • Diverse administration i.f.m. afholdelse af kurser, såsom bookning af hoteller, indkaldelse og orientering af deltagere.

Dine kvalifikationer

Du er i gang med en lang, videregående uddannelse, du starter formentlig på overbygningen i år og kan fremvise gode karakterer.

Derudover forventer vi, at:

  • Du er yderst service minded og proaktiv i forhold til opgaverne – har et godt humør og ikke er bange for at tage fat, også på de ”mindre spændende” opgaver;
  • Taler og skriver et fejlfrit engelsk, da det er SimCorps koncernsprog;
  • Har stor erfaring med MS Office pakken – især Excel.

Samtidig er du en person, som; er god til at opretholde struktur, er kvalitetsbevidst og kan bevare overblik over en lang række igangværende opgaver. Da der er tale om en central stilling, med kontakt til ledere i hele organisationen, er det vigtigt, at du trives med et udadvendt job med en stor kontaktflade.

SimCorp tilbyder

Vi tilbyder et krævende studiejob i en international, dynamisk og professionel organisation. SimCorp er som arbejdsplads kendetegnet ved en åben og uformel omgangstone og der er mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter udenfor arbejdstid.

Interesseret?

Venligst send os din ansøgning snarest muligt.

SimCorp er en førende leverandør af højt specialiseret software og finansiel know-how til den finansielle sektor. SimCorp er grundlagt i 1971, har ca. 1.100 medarbejdere og er noteret på OMX Den Nordiske Børs København. SimCorp systemet, SimCorp Dimension, sælges, implementeres og supporteres fra hovedkontoret i København og fra datterselskaber i Amsterdam, Brussels, Frankfurt, Hong Kong, Kiev, London, Los Angeles, Munich, New York, Oslo, Paris, Stockholm, Sydney, Toronto, Vienna, and Zurich. 

SimCorps kunder inkluderer både internationale banker, forsikringsselskaber og investment managers over hele verden. I 2011 omsatte SimCorp for DKK 1,4 mia. og havde et overskud efter skat på DKK 252 mio. Vi investerer næsten 24 % af omsætningen i R&D, hvilket vidner om selskabets omfattende engagement i dets produkt og dets kunder. 

SimCorp er en videntung virksomhed. Godt 80 % af medarbejderne har en uddannelse på akademisk niveau, primært inden for finansiering, økonomi, IT eller ingeniørvidenskab. 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Simcorp A/S

Geografi

København

Ansøgningsfrist

27 juni 2012

Søg jobbet

Søg jobbet online