Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Online Marketing Intern Denmark (m/f) - CupoNation

Cuponation

Vi er CupoNation

Som et ægte Rocket Internet selskab – som bl.a. står bag succeserne Zalando og E-Darling – udvider vi vores internationale, unge og dynamiske team.

Hos CupoNation tilbyder vi udfordrende projekter og mulighed for at gennemføre egne ideer. På vores hovedkontor i München, vil du støde på en unik atmosfære, med mange unge professionelle mennesker fra mere end 20 forskellige nationer. Udover at arbejde hårdt, fejrer vi altid vores succeser med en barbecue i solen eller med et besøg til Oktoberfesten.

Omkring jobbet

Et internship hos CupoNation vil give dig mulighed for at deltage aktivt i et meget motiveret, ungt og internationalt team og lære en masse omkring den praktiske gennemførelse af online markedsføring. Dine opgaver bliver at planlægge, implementere og optimere kampagner, samt være en kreativ støtte når der brainstormes omkring nye ​​kampagner. Vores online marketing eksperter vil støtte dig gennem hele dit ophold. Du vil være ansvarlig for alt det daglige arbejde med vores danske CupoNation hjemmeside. Dette omfatter b.la. optimering af retailer sider som f.eks. vores Zalando og Stylepit sider, for altid at sikre, at vores kunder nemt kan finde de bedste tilbud og rabatter på siderne.

Internshippet er betalt og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores team, involvere dig i alle vores events og dele vores (gratis) drikkevarer og frugt med dig.

Din profil

Du studerer f.eks. Business Administration, Økonomi, Journalistik, Kommunikation, Litteratur eller Filosofi. Du er flydende i engelsk og dansk i både skrift og tale. Du brænder for online marketing og er motiveret til at arbejde i en international virksomhed. Du er ivrig efter at lære at omdanne egne ideer til handling. Analytiske evner er altid velkomne. Erfaring indenfor Online Marketing, B2B markedsføring eller Content Marketing vil være et plus.

Er du klar?

Gå ikke glip af din chance! Send din ansøgning allerede i dag til Lina fra HR Teamet på lina.schulle@cuponation.com på engelsk (vedlæg dit CV med tidligste startdato samt eventuelle anbefalinger).


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Cuponation

Geografi

München

Ansøgningsfrist

31 maj 2017

Søg jobbet

Lina lina.schulle@cuponation.com