Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analytisk stærk student til Sundheds- og Ældreministeriet

Sundheds- Og Ældreministeriet

Brænder du for at gøre en forskel – og vil du være med til at skabe en endnu bedre velfærd på sundheds- og ældreområdet?

I Kontor for Sundhedsøkonomi og Analyse i Sundhed- og Ældreministeriets departement søger vi en fagligt stærk studerende, som kan bistå kontorets medarbejdere i analyse- og statistikopgaver inden for sundhedsøkonom.  

Om stillingen  

I kontoret har vi ansvaret for større analyser, beslutningsgrundlag og udvalgsarbejder, der bidrager til en bedre incitamentsstruktur, styring og ressourceanvendelse på sundheds- og ældreområdet. Vi anvender registerdata til analyser, der inspirerer og understøtter politiske initiativer til gavn for patienten, de ældre og samfundet generelt. Vores målsætning er at bidrage til mest mulig velfærd for pengene. Vi er med til at dokumentere økonomi, aktivitet og kvalitet på sundheds- og ældreområdet. Og vi koordinerer en række politiske forhandlingsprocesser på ministerområdet, fx økonomi og finanslovsforhandlinger.  

Som student hos os kommer du helt tæt på den sundheds- og ældrepolitiske dagsorden og problemstillinger og løsninger, som involverer milliarder af skattekroner og har mærkbare konsekvenser for mange mennesker. Samtidig bliver du en del af et ungt og dynamisk miljø, og får mulighed for at afprøve din viden i praksis. Du får dermed en vigtig rolle i at bistå med at udarbejde analyser, beslutningsoplæg og projekter. Dette indebærer bl.a. SAS-programmering på baggrund af registerdata.  

Du vil blive en del af et fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at skærpe din analytiske evne og øge din forståelse for sundhedsøkonomisk politik. Du vil arbejde både selvstændigt og i samarbejde med centrets andre ansatte og øvrige studenter.  

Om dig  

Vi forventer, at du er studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse (f.eks. stud.polit, stud.oecon, stud.scient.san.publ el.lign.).  

Vi lægger vægt på, at du har følgende egenskaber:  

• Fagligt stærk med interesse for registeranalyser i SAS, R el.lign.  

• Analytisk sans og god talforståelse  

• Ønsker at vide mere om sundhedsområdet, herunder sundhedsøkonomisk politik  

• Arbejder selvstændigt, ansvarligt og tager initiativ  

• Kan kommunikere klart og præcist  

• Gåpåmod og lyst til at udvikle dig fagligt og personligt  

Det forventes at du har et solidt kendskab til Office-pakken, særligt Excel, samt at du har lyst til at arbejde med tal og formidling af store mængder information. Kendskab til SAS er en fordel.  

Løn og ansættelsesvilkår  

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Der er tale om en deltidsstilling på 15 timer om ugen, der tilrettelægges fleksibelt i forhold til undervisning og dine eksamensperioder.  

Vil du vide mere?  

Du kan få mere at vide om jobbet ved at kontakte fuldmægtig Pernille Christensen på tlf. 72 26 95 55 eller fuldmægtig Simone Overby Sloth 72 26 95 47.  

Er du interesseret?  

Så send os din ansøgning med CV, eksamensbevis og karakteroversigt elektronisk via linket nederst i stillingsannoncen på www.sum.dk senest den 26. marts 2017. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 13 og 14.  


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Sundheds- Og Ældreministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

26 marts 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online