Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Praktikant til Socialdemokratiets ledelsessekretariat

Den Socialdemokratiske Folketingsgruppe

Socialdemokratiets centrale politik- og presseenhed på Christiansborg, Analyse- og Informationsafdelingen (AIA), søger engagerede og velskrivende praktikanter, der har mod på at arbejde i centrum af dansk politik.

Gennem et praktikophold i Socialdemokratiets Analyse- og Informationsafdelingen (AIA) lærer du Christiansborg og landets største parti at kende indefra, du opnår indsigt i politisk kommunikation og analyse, og du assisterer og deltager i møder med nogle af Danmarks tungeste beslutningstagere.

AIA er det centrale politiske sekretariat for gruppeledelsen, partiets ordførere og den socialdemokratiske folketingsgruppe. Til daglig refererer afdelingen til folketingsgruppens ledelse.

Som praktikant i AIA bliver du en del af Socialdemokratiets politiske maskinrum, hvor du vil styrke dine faglige kompetencer og opnå et stærkt professionelt netværk.

Om stillingen

Du bliver tilknyttet en politisk konsulent, der beskæftiger sig med pressearbejde og politisk kommunikation i tæt samarbejde med pressechefen. Samtidig indgår du bredt i arbejdet i AIA og bliver tilknyttet et folketingsmedlem fra den socialdemokratiske ledelse. Du bliver en del af et team, der støtter hinanden og arbejder på tværs af politiske områder.

Opgaverne omfatter bl.a. at bistå AIA’s medarbejdere gennem:

  • research af andre partiers politiske udspil, udmeldinger mv.

  • deltagelse i møder på tværs af opgaver med MF’ere og andre interessenter

  • løbende medieovervågning

  • overvågning af parlamentariske processer

  • udarbejdelse af indlæg, taler mv.

Praktikopholdet indeholder desuden et udviklingsforløb med løbende evaluering og feedback, indsigt i Folketingets arbejde og styrkelse af dine kommunikative og analytiske evner.

Vi lægger vægt på, at du

  • er initiativrig, tager ansvar og motiveres af at skabe resultater

  • er velskrivende, effektiv og præcis i dit arbejde

  • har et bredt kendskab til og interesse for dansk politik

  • har en stærk faglig profil.

· 

Ansøgning og yderligere oplysninger

Praktikopholdet påregnes at løbe fra medio august 2017 til ultimo januar 2018. Men vi er fleksible og vil gerne tilrettelægge forløbet, så det passer med dine studieplaner. Opholdet er ulønnet, fuldtid (ca. 37 timer om ugen) og skal kunne meritoverføres til en samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse.

Sidste frist for ansøgning er mandag den 3. april 2017 kl. 12.00, men send gerne din ansøgning før, da vi indkalder til samtaler løbende.

Ansøgning vedlagt CV, karakterudskrift og relevante anbefalinger sendes samlet i én pdf-fil til thomas.schjodt@ft.dk. Anfør gerne i mailen, hvor du har set stillingsopslaget

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om stillingen, kan du kontakte konsulent Thomas Schjødt på tlf. 6162 4215 eller thomas.schjodt@ft.dk .


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Den Socialdemokratiske Folketingsgruppe

Geografi

Christiansborg, 1240 København K

Ansøgningsfrist

03 april 2017

Søg jobbet

thomas.schjodt@ft.dk