Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedarbejder til analyser, undersøgelser og formidling

Yngre Læger

Vil du være med til at påvirke den sundhedspolitiske dagsorden og har du lyst til at være en del af et dynamisk team af medarbejdere i en markant medlemsorganisation på sundhedsområdet? Så kan et studenterjob i Yngre Læger være noget for dig.

Du skal udarbejde økonomiske og statistiske analyser, lave medlemsundersøgelser og formidle resultaterne i strategisk øjemed.

Om opgaverne

Som student i Yngre Læger er du en del af et studenterteam på 4-5 studerende, og opgaverne vil dels være nogle, du selv følger op på, dels mere ad hoc prægede analyser og undersøgelser. Det kan fx være:

  • Udarbejdelse af lønstatistik og analyser.

  • Udarbejdelse af notater om lægernes forhold bredt forstået i relation til arbejdsmarkeds- og videreuddannelsesforhold samt formidling af resultater

  • Enqueter til at belyse medlemmernes syn på forskellige forhold. Du kommer til at lave enqueter og udarbejde rapporter på baggrund af besvarelserne.

  • Bidrage til opdatering af hjemmesider og formidling af resultater i øvrigt.

  • Være med til at arrangere møder og konferencer.

  • Du skal sætte dig ind i de yngre lægers overenskomst og videreuddannelsesforhold.

Udarbejdelse af lønstatistik og analyser.

Udarbejdelse af notater om lægernes forhold bredt forstået i relation til arbejdsmarkeds- og videreuddannelsesforhold samt formidling af resultater

Enqueter til at belyse medlemmernes syn på forskellige forhold. Du kommer til at lave enqueter og udarbejde rapporter på baggrund af besvarelserne.

Bidrage til opdatering af hjemmesider og formidling af resultater i øvrigt.

Være med til at arrangere møder og konferencer.

Du skal sætte dig ind i de yngre lægers overenskomst og videreuddannelsesforhold.

Om dig

Du skal arbejde selvstændigt og være engageret i arbejdsmarkedsforhold og medlemsorganisationers opgaver og rolle i samfundet. Du har erfaring med Office-pakken og behersker Excels mere avancerede funktioner. Kendskab til statistiske metoder vil være en absolut fordel.

Du har god analytisk sans og flair for tal og statistisk bearbejdning. Du kan formidle og udtrykke dig let tilgængeligt i skrift og tale. Du er i gang med en uddannelse som cand.polit. eller en anden samfundsvidenskabelig uddannelse, og du har evnen til at danne dig et overblik og sætte dig ind i nyt stof.

Om os

Sekretariatet består af ca. 30 medarbejdere, og vi bor ved Østerport Station, hvor vi deler hus med Foreningen af Speciallæger, Praktiserende Lægers Organisation og Lægeforeningen.

Vi er en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger og en uformel tone. Arbejdstiden forventes at blive 10-15 timer ugentligt, lønnen er efter overenskomst. Tilrettelæggelsen af arbejdet foregår meget fleksibelt og vi er meget bevidste om, at tilrettelæggelsen skal foregå således, at det harmonerer med fx dine eksamener og din eksamensforberedelse.

Send din ansøgning til cbk.yl@dadl.dk senest den 22. marts 2017. Vi holder ansættelsessamtaler den 29. marts 2017. Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Bo Rahbek, tlf. 35448440.

Yngre Læger er den faglige organisation for underordnede læger, og Yngre Lægers formål er at varetage de faglige og økonomiske interesser for de næsten 13.000 medlemmer. Se mere om Yngre Læger på www.yl.dk.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Yngre Læger

Geografi

København Ø

Ansøgningsfrist

22 marts 2017

Søg jobbet

cbk.yl@dadl.dk