Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Ambitiøse studentermedhjælpere søges til Regnskab og Revision i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsministeriet

Er du en dygtig og ansvarsbevidst studerende, der er interesseret i virksomheders økonomiske forhold, herunder de selskabsretlige forhold? Så er du måske én af vores nye studentermedhjælpere i Erhvervsstyrelsens afdeling for Erhvervsudvikling og Regulering, der arbejder med sagsbehandling og vejledning af virksomheder, revisorer og advokater. 

Om stillingerne 

Vi tilbyder afvekslende arbejdsdage i et fagligt miljø med mange berøringsflader til virksomheder, advokater, revisorer mv. Vi søger studentermedhjælpere, der kan hjælpe til inden for en række forskelligartede opgaver.

Afhængig af dine kvalifikationer og kompetencer vil du således starte med at bistå vores arbejde på et eller flere af følgende områder: 

  • Behandling af sager om fejl i virksomheders årsrapporter  
  • Behandling af sager om selskabers ulovlige lån til aktionærer m.fl. 
  • Behandling af klager over afgifter ved for sent modtagne årsrapporter og anmodninger om omgørelse af årsrapporter  
  • Sekretariatets betjening af Revisorrådet og Eksamensudvalget, herunder sagsbehandling særligt i relation til Eksamensudvalgets arbejde 
  • Bistand til løbende forvaltningsmæssige opgaver som fx anmodninger om aktindsigt samt andre ad-hoc opgaver. 

Har du lysten, gåpåmodet og evnerne, vil du få mulighed for at bistå i arbejdet med mere komplekse problemstillinger, der vil være med til at give dig kompetencer, som i høj grad efterspørges af mange arbejdsgivere. Du vil ligeledes bistå og få sparring fra styrelsens eksperter på området.  

Jobbet vil være et stærkt, fagligt supplement til studiet, der kan gøre dig ekstra kvalificeret til at få drømmejobbet, når du er færdig med at læse. Det er Erhvervsstyrelsens erfaring, at vores studentermedhjælpere er eftertragtede kandidater og fortsætter direkte i job efter endt studietid. 

Om dig 

Vi forstiller os, at du læser på en videregående uddannelse inden for det regnskabsmæssige, juridiske eller erhvervsøkonomiske område. Derudover har du interesse for at arbejde med problemstillinger inden for det regnskabsmæssige og selskabsretlige område. 

Vi lægger således vægt på, at: 

  • du er indstillet på at lære og dygtiggøre dig inden for området 
  • du formulerer dig klart og tydeligt på skrift og i tale 
  • du kan arbejde struktureret 
  • du har en åben, positiv og nysgerrig tilgang til arbejdsopgaverne 

Om os  

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 500 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet.

Virksomhederne skaber vækst og de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark. Vi bidrager til at skabe Europas bedste vækstvilkår gennem effektiv regulering, gode digitale løsninger, god adgang til erhvervsdata, moderne kommunikationsteknologier og internationalt samarbejde. Målet er højere vækst - gennem mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service. 

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.  

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk. 

Om ansættelsen 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. Arbejdstiden er 15 timer pr. uge med tiltrædelse snarest muligt. Vi lægger vægt på, at der er gode rammer og stor fleksibilitet i forhold til dine arbejdstider, således at det passer sammen med dit studie. 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Henrik Rasmussen på telefon +45 35 29 13 85 eller fuldmægtig Theis Bruun Olsen på tlf. + 45 35 29 14 18. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Helle Mørk Guldborg på telefon +45 91 33 70 37. 

Interesseret?  

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling”-knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest tirsdag den 28. marts 2017.  

Samtaler forventes afholdt i uge 14. 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

28 marts 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online