Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analytisk stærk økonomistuderende til Gorrissen Federspiels økonomiske specialenhed

Gorrissen Federspiel

Til vort kontor i København søger vi hurtigst muligt en studerende med stærke analytiske evner.

Jobbet
Du kommer til indgå i vores enhed for økonomisk analyse og til daglig kommer du til at arbejde tæt sammen med vores team af økonomer. Vi anvender en bred vifte af økonomisk teori på en lang række forskellige områder og problemstillinger for at finde de bedst mulige løsninger for vores klienter. Vi er en enhed i vækst og du vil langt hen ad vejen indgå på lige fod med vores økonomer og cheføkonom i det daglige arbejde, hvor vi har en meget uformel tone.

Enheden leverer primært analyser inden for industriøkonomi/konkurrenceøkonomi/regulering, finansiering/corporate finance samt konsekvensvurderinger såvel som erstatningssager og værdiansættelse af optionsprogrammer.

Som student hos Gorrissen Federspiel vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Research og dataanalyse, primært i Excel
  • Skrive udkast til økonomiske analyser
  • Udarbejde undervisningsmateriale til brug for interne/eksterne kurser i økonomiske emner

Personen
Vi leder efter en holdspiller med høj faglighed samt drive og engagement til at styrke den fortsatte udbygning af en økonomisk specialistenhed i Gorrissen Federspiel. Vi forestiller os, at du har afsluttet (eller er tæt på at afslutte) BSc.polit./BSc.oecon./HA(mat.) e.l. og som person erfleksibel og udadvendt. Derudover lægger vi vægt på at:

  • Du har en stærk analytisk sans og gode karakterer
  • Du er kritisk, velformuleret i skrift og tale og dygtig til at formidle din faglighed til ikke-økonomer
  • Du trives i en organisation med et højt tempo og høj faglighed
  • Du interesserer dig for industriøkonomi, finansiering og økonometri
  • Du er god til databehandling både i forhold til at indsamle og behandle data i Excel
  • Du har gode engelskkundskaber
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med undervisning

Vi tilbyder
Et udfordrende og selvstændigt studiejob i et godt arbejdsmiljø i hjertet af København med gode kollegaer, en god kantineordning og mulighed for diverse sportslige og sociale aktiviteter. Gorrissen Federspiel har et meget højt fagligt niveau og et omfattende nationalt og international netværk, hvor vi bistår en række danske og udenlandske virksomheder, herunder en række C20 virksomheder.

For den rette kandidat vil der være mulighed for stor faglig og personlig udvikling. Den ugentlige arbejdstid er ca. 15-20 timer, og du bestemmer selv, om du vil fordele timerne over to eller tre dage.

Om firmaet
Gorrissen Federspiel er blandt de største erhvervsadvokatfirmaer i Danmark, og rådgiver inden for alle aspekter af erhvervsjura. Vi er et fuldt integreret og internationalt arbejdende advokatfirma, med ca. 400 medarbejdere. Mere end halvdelen af medarbejderne er jurister.

I marts 2017 flytter Gorrissen Federspiel ind i Axel Towers og tilbyder i den sammenhæng de mest prominente arbejdsforhold i København.


Du kan ansøge om stillingen her


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Gorrissen Federspiel

Geografi

København

Ansøgningsfrist

24 marts 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online