Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Accountability Trainee til Omnicom Media Group

OmnicomMediaGroup

Elsker du tal, og kunne du tænke dig et relevant studiejob inden for markedsføring? I et af Danmarks største mediabureauhuse, Omnicom Media Group, søger vi en trainee til vores nordiske Accountability-enhed, der er en fælles indkøbsafdeling på tværs af mediabureauerne OMD og PHD.

Vores mål er at udvikle og skabe best practice inden for alle analyser om mediamarkedet. Vi sikrer de bedste priser og kvalitet gennem kontrol og evalueringssystemer samt udvikler og opdaterer optimeringsværktøjer for alle vores kunders kampagner. Vi er på udkig efter en engageret person, der har interesse og flair for tal og sætter en ære i at levere høj kvalitet i arbejdet.

Jobbet
Arbejdstiden vil typisk ligge på ca. 15-20 timer om ugen, men vi fastsætter i fællesskab et timeantal og en arbejdstid, der passer med dit studie.

Som trainee vil du indgå i det daglige arbejde med afrapportering og indsamling af data til vores løbende kontrol af priser og kvalitet for vores kunder på tværs af alle mediegrupper.

Du vil også bistå ved internationale forespørgsler samt opdatere databasen ved indkøb af media. Herigennem vil du opnå et bredt kendskab til mediaindkøb samt medieoptimering.

Vi tilbyder et fagligt relevant studiejob, hvor du vil komme til at arbejde sammen med nogle af de dygtigste kolleger inden for branchen. Du vil naturligvis gennemgå et introduktionsforløb, hvor du bliver fortrolig med værktøjer og tilegner dig generel viden om mediamarkedet. Du vil desuden få mulighed for at deltage i de mange sociale aktiviteter, som også er en del af vores arbejdsplads.

Den perfekte kandidat til jobbet
Vi lægger vægt på, at du:

  • Er i gang med en bacheloruddannelse eller skal til at starte på en kandidat (HA-almen, HA-mat, Cand.Merc EMF el. lign.)
  • Har god talforståelse og analytiske evner
  • Har stor respekt for deadlines
  • Kan arbejde selvstændig
  • Sætter kvalitet og god service i højsædet
  • Bevarer overblikket i travle situationer
  • Har et godt kendskab til Officepakken, primært Excel, og gerne kendskab til makro-programmering i VBA

Vil du være med?
Kan du matche ovenstående profil, glæder vi os til at høre fra dig senest den 5. april 2017. Vi holder samtaler løbende og forbeholder os retten til at fjerne opslaget inden fristens udløb, såfremt vi har fundet den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene Laudrup Bølling på lene.boelling@omnicommediagroup.com.

Om Omnicom Media Group
Du bliver en del af en særdeles dynamisk og succesfuld virksomhed i en branche, som er i rivende udvikling. Omnicom Media Group er en del af et hastigt voksende internationalt netværk, der rådgiver virksomheder om blandt andet digitale forretningsstrategier, markedsføring, media, markedsanalyse og effektmålinger. I Danmark tæller vi godt 200 af mediabranchens dygtigste medarbejdere, og du bliver en del af en entreprenant og meget fagligt drevet organisation med en udpræget vinderkultur og store ambitioner.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

OmnicomMediaGroup

Geografi

København Ø

Ansøgningsfrist

05 april 2017

Søg jobbet

Send din ansøgning via dette link: https://omg.easycruit.com/vacancy/application/1811913/99067?iso=dk