Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til 5. kontor i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen

Københavns Kommune

Dygtig studentermedhjælper med talforståelse og teknisk flair til 5. kontor i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen.

Vi søger en dygtig og engageret studentermedhjælper, der kan sikre den bedst mulige understøttelse af bearbejdning af tal i forbindelse med udvikling, opdatering og vedligeholdelse af afrapportering på indsatsen i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune.

Om jobbet

Som studentermedhjælper hos os, vil du blive del af et område på ca. 15 personer, hvoraf tre er studentermedhjælpere, som har ansvaret for indsatstyringen i forvaltningen, lige fra den politiske proces, over resultatkontrakter med centrerne, til konkret opfølgning på enkelte indsatser.

Du vil i særlig grad få ansvaret for udtræk og bearbejdning af data fra Københavns Kommunes mange forskellige kildesystemer. Ligeledes vil du få ansvaret for at systematisere og automatisere det talmæssige grundlag for afrapportering til den administrative og politiske ledelse samt opfølgningen på resultatkontrakterne indgået med forvaltningens ni decentrale enheder.

Om dig

  • Du er studerende på en længerevarende uddannelse, gerne inden for det samfundsvidenskabelige område, fx Cand.polit., Cand.oecon., eller lignede.
  • Du har et rigtig godt kendskab til Excel og flair for tal
  • Du har kendskab til programmering i SQL, SAS, R eller lignende, teknisk snilde og er ikke bange for at lære nyt
  • Du arbejder stabilt, fremadrettet og struktureret
  • Du er engageret og tager ansvar for dine opgaver.

Derudover vil kendskab til Targit, kendskab til øvrig statistisk programmering samt talent for skriftligt formidling være en fordel.

Om os

Stillingerne er placeret i centralforvaltningens 5. kontor (økonomi og resultater). Kontoret har ansvaret for styring og opfølgning på økonomi og resultater i hele forvaltningen. Kontoret ledes af én kontorchef og består af ca. 35 medarbejdere. Vi er altovervejende akademiske medarbejdere og er opdelt i to forskellige områder med hver vores områdechef.

Vi tilbyder

En stilling med ansvar og udviklingsmuligheder, i et stort kontor med mange erfarne og dygtige medarbejdere og en god kollegial ånd. Vi er en spændende arbejdsplads i en politisk styret organisation i Danmarks største kommune.

Ansættelsen vil være efter aftale om studerendes løn- og ansættelsesvilkår i Københavns Kommune.

Arbejdsstedet er Bernstorffsgade, 1577 Kbh. V.

Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er 15 timer om ugen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at ringe til områdechef Camilla Buck Hegaard på 2157 1531 eller Rosa Scheel Guldberg på 2494 4492.

Du kan læse mere om Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen på http://www.kk.dk/bif.

Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 2. april 2017.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Københavns Kommune

Geografi

København V

Ansøgningsfrist

02 april 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online