Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Ambitiøs generalist til Data og Digital Vækst i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsministeriet

Fuldtidsstilling

Brænder du for spændingsfeltet mellem digitalisering og politik, og vil du være med til at styrke de erhvervspolitiske rammer og skabe de bedste vækstvilkår for erhvervslivet? Vi søger en skarp og engageret kollega, der skal være med til at løfte de mange forskellige opgaver, som den digitaliseringspolitiske dagsorden foreskriver – lige fra udarbejdelse af nye initiativer til udvikling af erhvervsrettede digitale løsninger. 

Om stillingen 

Vi er en afdeling, som arbejder med at skabe gode vækstvilkår i dansk erhvervsliv og tænker virksomhedernes behov ind i det offentlige digitaliseringsarbejde. Dette gør vi bl.a. ved at lette de administrative byrder gennem automatisering af virksomhedernes indberetninger til det offentlige, bedre og mere brugervenlige løsninger, udvikling og implementering af fællesoffentlige digitaliseringsinitiativer samt fremme og forbedring af virksomhedernes brug af fællesoffentlige løsninger (fx NemID, Digital Postkasse, indberetningsløsninger mv.). 

Som vores nye medarbejder vil du bl.a. skulle bidrage til: 

  • at forme og drive gennemførelsen af centrale initiativer i den nye fællesoffentlige digitaliseringsstrategi vedrørende bl.a. datadrevet vækst, automatisk erhvervsrapportering og brugerrejser 
  • at sikre, at de digitaliseringspolitiske dagsordener koordineres på tværs af de forskellige afdelinger i Erhvervsstyrelsen 
  • at sikre tæt koordination og samarbejde med KL, Danske Regioner, andre ministerier, udvalgte kommuner og regioner, erhvervslivets organisationer og andre centrale interessenter 
  • løbende betjening af erhvervsministeren i forbindelse med møder, taler og henvendelser fra borgere, virksomheder og organisationer 

Om dig 

Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse, f.eks. statskundskab, økonomi, jura eller merc. (jur) eller en helt anden retning - gerne med fokus på digitalisering. Du har måske et par års erfaring fra centraladministrationen eller fra en politisk organisation, men det er ikke et krav. 

Vi lægger vægt på, at du har interesse og flair for erhvervspolitiske dagsordner (gerne digitale) og politiske processer og er nysgerrig på at udforske mulighederne i ny teknologi for virksomheder og det offentlige. Du skal have lyst til at arbejde i en politisk organisation, hvor tingene til tider går rigtig stærkt og kan udvikle sig hurtigt i takt med den politiske dagsorden. 

Personligt er du analytisk stærk og god til at formidle komplekse emner skriftligt såvel som mundtligt. Du er initiativrig, selvstændig og tager ansvar for at følge opgaverne til dørs. Du er åben overfor at skulle arbejde med mange forskellige opgaver, store som små, og evner at samarbejde med kollegaer med forskellige faglige baggrunde og på tværs af organisationer. 

Om os 

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har 500 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet. 

Virksomhederne skaber vækst og de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark. Vi bidrager til at skabe Europas bedste vækstvilkår gennem effektiv regulering, gode digitale løsninger, god adgang til erhvervsdata, moderne kommunikationsteknologier og internationalt samarbejde. Målet er højere vækst - gennem mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service. 

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.  

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk 

Om ansættelsen 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelse vil som udgangspunkt være som fuldmægtig, men for den rette kandidat kan indplacering som specialkonsulent være en mulighed. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest mulig. 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Offentlig Digitaliseringspolitik og Bolig Cathrine Munch Pedersen på telefon +45 35 29 13 72. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Helle Mørk Guldborg på telefon +45 91 33 70 37. 

Interesseret?  

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling”-knappen nederst i annoncen eller via ansøgningsmodulet på www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest fredag den 31. marts 2017 kl. 12.00. 

Samtaler forventes afholdt primo april. Der kan forventes brug af test i forbindelse med samtaleforløbet. 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

31 marts 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online