Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Analyst Assistant til Strategy & Portfolio Management

Carnegie Investment Bank

Start din karriere i en af Nordens førende investeringsbanker

Er du vild med de finansielle markeder, og har du en særlig passion for makroøkonomi? Trives du i et dynamisk arbejdsmiljø med udfordrende problemstillinger og korte deadlines? Så er det dig, vi har brug for som vores nye Analyst Assistant.

I Carnegie vil du opleve en moderne arbejdsplads med et ambitiøst men uformelt arbejdsmiljø, hvor alles bidrag er vigtige - inklusive dit. Du får her en unik mulighed for at arbejde sammen med de dygtigste specialister i branchen. Og samtidig får du fingeren på pulsen og et fantastisk indblik i den globale økonomi.

Strategy og Portfolio Management er en del af Carnegie Wealth Management, som er et eksklusivt tilbud til velhavende investorer.

Varierende arbejdsopgaver

Der vil være stor variation i jobbet fra de mere rutineprægede opgaver af administrativ karakter til deltagelse i større projekter, der kræver en højere grad af selvstændighed og kreativitet i løsningerne.

  • Taktisk Asset Allocation

Vi er ansvarlige for udarbejdelse af Carnegies globale investeringsstrategi. En del af dine arbejdsopgaver vil være relateret til den proces og vil involvere databasearbejde med anvendelse af bl.a. Datastream, Reuters og Bloomberg.

  • Portfolio Management

Vi forvalter nordiske og globale mandater.  Du vil assistere vores porteføljeforvaltere med bl.a. vedligeholdelse af præsentationsmateriale og faktaark, udfærdigelse af investment cases samt beregning af finansielle nøgletal på porteføljerne.

Du vil også skulle løse administrative ad hoc opgaver i form af print af materiale, opdatering af lister o.l.

Kompleksiteten i dine arbejdsopgaver vil udvikle sig i takt med din indsats og erfaring.

En ægte holdspiller

Først og fremmest har du et stærkt drive, god talforståelse og en veludviklet analytisk sans. Det er vigtigt for dig at levere 100% kvalitet, og din arbejdsform er struktureret og praktisk.

Positivt teamwork er en stor del af Carnegies succes, og vi søger derfor en ægte holdspiller. Du kan håndtere et højt arbejdstempo, samtidig med at du bevarer overblikket og dit gode humør.

Du har omkring 2 år tilbage af dine studier på cand.merc. (FIR, FSM eller AEF), cand.polit, cand.scient.oecon. eller tilsvarende finansiel uddannelse, og dit karakterniveau placerer dig i toppen af din årgang.

Du har solid erfaring med Excel og PowerPoint. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til programmering i VBA, HTML og/eller Javascript.

Fleksibel arbejdstid

Arbejdstiden vil være ca. 20 timer om ugen. Din uddannelse er vigtig for os, så vi er naturligvis fleksible, når du har travlt på studiet. Ligeledes forventer vi fleksibilitet fra din side i forhold til presserende opgaver og projekter.

Læs mere om Carnegie som arbejdsplads under karriere på Carnegie.dk. Her kan du også læse, hvad vores dygtige studenter synes om at arbejde i Carnegie. 

Ansøgning

Ansøgning, CV og alle relevante eksamenspapirer, referencer m.v. uploades på vores hjemmeside senest den 31. marts 2017. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR på 32 88 02 00.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Carnegie Investment Bank

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

31 marts 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online