Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper søges til Team Projekt- og Proceskoordinering i Erhvervsstyrelsen

Erhvervsministeriet

Har du lyst til at arbejde med projektrapportering, procesforbedringer og benchmarking? Har du stærke faglige kompetencer inden for kvantitative og kvalitative analyser, og vil du være med til at understøtte tværgående samarbejde og organisatorisk forandring? Så er du måske vores nye studentermedarbejder i Team Projekt- og Proceskoordinering i Erhvervsstyrelsen. 

Om stillingen 

I Team Projekt- og Proceskoordinering understøtter vi Erhvervsstyrelsen med effektiv porteføljeledelse af styrelsens projekter og værktøjer, hjælper med at optimere og forbedre arbejdsgange samt kortlægger og formidler forretningsbeskrivelser af fagområder til brug for digitalisering og automatisering. 

Du vil som studentermedhjælper bl.a. skulle bidrage til:  

 • at understøtte Porteføljeledelse og rapportering af Erhvervsstyrelsens projekter 
 • at understøtte arbejdet med procesforbedringer i Erhvervsstyrelsen 
 • at analysere og bearbejde data og materiale i forbindelse med benchmarking 
 • ajourføring af Projektværktøjer og materiale 
 • diverse administrative opgaver, fx klargøring af materiale, vedligeholdelse af oplysninger på intranet, booking af møder, være dirigent og referent mm. 

Om dig 

Vi søger en studentermedhjælper, som er i gang med en videregående uddannelse, hvor der opnås kendskab til projektledelse, procesoptimering og benchmarking, og som har et par år tilbage af studiet. 

Det forventes, at du:  

 • har interesse og gerne kendskab til projektledelse, værktøjer og rapportering 
 • har interesse og gerne kendskab til procesforbedringsværktøjer og benchmarking 
 • har stærke analytiske kompetencer og er fortrolig med Excel 
 • er en god formidler - både skriftligt og mundtligt 
 • har en struktureret, ansvarsbevidst og resultatorienteret tilgang til opgaveløsningen 
 • er en positiv, udadvendt og dynamisk person, der kan indgå i tværgående samarbejde  

Om os  

Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 500 medarbejdere. Medarbejderne er fordelt på tre forskellige afdelinger rundt om i landet. 

Virksomhederne skaber vækst og de arbejdspladser, der er fundamentet for vores velfærd i fremtiden. I Erhvervsstyrelsen gør vi det nemmere og mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark. Vi bidrager til at skabe Europas bedste vækstvilkår gennem effektiv regulering, gode digitale løsninger, god adgang til erhvervsdata, moderne kommunikationsteknologier og internationalt samarbejde. Målet er højere vækst - gennem mindre bøvl, effektiv kontrol og bedre service. 

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med høj faglighed og mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi bor i Dahlerups Pakhus ved Langelinie med udsigt over havnen. Vi har en uformel omgangstone, rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs. 

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på http://www.erhvervsstyrelsen.dk. 

Om ansættelse   

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem HK/STAT og Finansministeriet. 

Arbejdstiden ligger typisk på 15 timer om ugen. Vi er fleksible mht. eksamensperioder, men vi forventer til gengæld, at du er frisk på at knokle ekstra i travle perioder. Tiltrædelse vil være snarest mulig. 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Projektchef Jesper Høj på telefon +45 35 29 18 87. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Helle Mørk Guldborg på telefon +45 91 33 70 37. 

Interesseret? 

Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling”-knappen nederst i annoncen eller søg via vores hjemmeside på http://www.erhvervsstyrelsen.dk/jobs. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest søndag den 2. april 2017. 

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Erhvervsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

02 april 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online