Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student til Forbrugerpolitisk Center

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Trives du i et stærkt fagligt miljø, hvor du bliver udfordret? Så vælg en karriere i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for at forbedre konkurrencen i både den private og offentlige sektor og for at styrke samspillet mellem forbrugere og virksomheder. Vi er 270 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

Forbrugerpolitisk Center varetager ministerbetjening og politikudvikling på forbrugerområdet i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Med konkrete projekter arbejder vi med at definere og skabe de bedste rammer for velfungerende markeder, hvor aktiv købsadfærd hos forbrugere fremmer vækst og høj forbrugervelfærd i Danmark. Det gør vi blandt andet gennem at nytænke politikudvikling og initiativer på tværs af styrelsens arbejde og ved at styrke det evidensbaserede arbejde med adfærdsøkonomi - fx gennem konkrete eksperimenter.    

I samspil med markederne arbejder Forbrugerpolitisk Center på at finde det rette niveau af forbrugerrettede regler og mekanismer, som fremmer forbrugernes aktivitet men også giver sikkerhed, hvis noget i samspillet med de erhvervsdrivende skulle gå galt. 

Som student skal du fx:   

 • Deltage i at gennemføre kvalitative interviews fx ved at tage referat   
 • Efterbehandle data og analysere resultater  
 • Gennemføre litteraturstudier  
 • Deltage i research og være med til at fremdrage relevant viden om et marked, et produkt eller en tjenesteydelse  
 • Bidrage med ideer til hvad, der skal undersøges  
 • Være med til at designe undersøgelser, herunder finde ud af hvilken metode, der bedst kan anvendes til at afdække området.      

DU  

Du er godt i gang med en relevant samfundsvidenskabelig uddannelse (fx stud.scient.pol., stud.scient.adm. eller stud.scient.soc.) gerne med stor interesse på adfærdsøkonomi, kvalitativ analyse eller politik. Du er velformuleret og kan formidle svært stof. Vi har et rigtigt godt socialt miljø i centret, så det er en fordel, hvis du er udadvendt og en teamspiller. I forhold til opgaver er du opsøgende og proaktiv i din tilgang, og du kan arbejde selvstændigt.   

Derudover lægger vi især vægt på, at du:  

 • har faglig stolthed og ambitioner  
 • er analytisk, struktureret og initiativrig   
 • er grundig, effektiv og metodemæssig stærk  
 • er resultatorienteret og kan lide at arbejde i et fagligt udfordrende miljø   
 • er fleksibel i tilrettelæggelsen af dine opgaver, så de tilpasses centrets prioriteringer.      

VI  

Med dig vil vi være i alt 22 medarbejdere i Forbrugerpolitisk Center. En god blanding af højt kvalificerede kolleger, der alle har politikudvikling, forbrugeradfærd samt løsningen af europæiske forbrugerklager på hjernen og hjertet. Arbejdet foregår i hurtigt tempo med en høj grad af selvstændighed og initiativ. Hverdagen er præget af engagement og arbejdsglæde samt en positiv tilgang til kolleger og nye udfordringer. Kommunikationen er ligefrem og åben, og vi lægger stor vægt på, at du hele tiden udvikler dig fagligt og personligt.     

For yderligere oplysninger kontakt forbrugerpolitisk chef Flemming Steen, flsn@kfst.dk, tlf. 23 24 27 17 eller souschef Susanne Aamann, saa@kfst.dk, tlf. 41 71 52 85.    

GENERELT  

Din ansættelse vil ske i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK. Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen alt efter aftalen med dig. Vi er meget fleksible, og der er mulighed for læsefri op til eksaminer.     

Ansøgningen sendes via Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens elektroniske ansøgningsmodul på www.kfst.dk. Din ansøgning med CV, eksamensbeviser og karakterudskrifter skal være modtaget senest søndag den 23. april 2017. Samtaler forventes at finde sted i slutningen af april måned.

Tiltrædelse snarest muligt derefter.

Da styrelsen ønsker, at medarbejdersammensætningen afspejler sammensætningen i samfundet, opfordres alle uanset etnisk baggrund, alder og køn til at søge. 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Geografi

Valby

Ansøgningsfrist

23 april 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online