Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Er du vores nye studentermedhjælper med interesse for at arbejde med data, analyseopgaver og økonomistyring?

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger student til Økonomi, Kontrol og Tilskud.

Om stillingen
 
Som student i Økonomi, Kontrol og Tilskud får du mange selvstændige og udfordrende opgaver med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.  

Dine arbejdsopgaver kan være datahåndtering, gebyrhåndtering, systemhåndtering, registersammenkøringer, analyser, ledelsesinformation, notatskrivning mv. Du får ansvar for egne opgaver, som skal løses meget selvstændigt og i tæt samarbejde med øvrige i kontoret.  

Du vil få god indsigt i data og offentlig økonomistyring på udlændinge- og integrationsområdet, og du vil lære at bruge forskellige it-redskaber og diverse registre, bl.a. udvidet Excel, SAS, NAVISION, CPR, e-indkomst, udlændingeregistre mv. Du vil også skulle indgå i udviklingsopgaver i projektarbejdsform. 

Om dig 
Du læser minimum på tredje semester på en samfundsvidenskabelig uddannelse fx stud.polit., oecon., CBS, matematik-økonomi mv. Du interesserer dig for tal, analyse, registre etc. og har flair for it-systemer, fx Excel, SAS Visual Analytics mv.  

Din nye hverdag 
Du kommer til at indgå i et centralt kontor, som arbejder med drift og udvikling af et stort, komplekst og udfordrende opgaveområde i en statslig styrelse. Vi er cirka 28 medarbejdere i kontoret, og du bliver en del af et større team af studenter i kontoret, som har det hyggeligt sammen.

Vi har et bredt samarbejde med alle kontorer i styrelsen, departementet og en række interessenter som bl.a. Udlændingestyrelsen, Moderniseringsstyrelsen, politiet, Udenrigsministeriet, SKAT, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Statens Administration og Rigsrevisionen. Kontorets arbejdsopgaver er: 

  • Finanslovsarbejde  
  • Udarbejdelse af styrelsens samlede budget og regnskab  
  • Økonomistyring, herunder løbende budgetopfølgning og opfølgning på vores gebyrøkonomi  
  • Løbende budgetsager  
  • Styrelsens årsregnskab og årsrapport  
  • Ledelsesinformation  
  • Sagsbehandling af ansøgningspuljer og bonus til virksomheder for ansættelse af flygtninge  
  • Statistik og analyser  
  • Håndtering af revisioner (Rigsrevisionen m.v.)  
  • Kontrolindsatsen på de udlændingesager, som ligger under området International Rekruttering 

Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet og godt socialt sammenhold. Der er engagerede kolleger med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har bl.a. kantine, fredagsbar mv.

Stillingen er normeret til 15 timer i gennemsnit pr. uge. Vi er fleksible i forhold til forelæsninger og eksamener. Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter OAO-S-overenskomsten og HK-overenskomsten.  

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kontorchef Henrik Grosen Nielsen på telefonnummer 72 14 28 00 eller på e-mail hgn@siri.dk.

Du kan læse mere om Styrelsen for International Rekruttering og Integration på www.uim.dk. 

Det bemærkes, at der bliver gennemført et sikkerhedstjek af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå sikkerhedstjek under hele din ansættelse. 

Søg stillingen 
Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning mv. senest søndag den 30. april 2017. 

Vi forventer at holde samtaler i uge 18. 

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker. 


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Geografi

Njalsgade 72A, 2300 København S, Danmark

Ansøgningsfrist

30 april 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online