Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Samfundsvidenskabelig studerende søges til Gymnasie- og Tilsynskontoret

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Har du lyst til at afprøve dine akademiske evner i praksis og arbejde som studentermedhjælper i Gymnasie- og Tilsynskontoret i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet? Du vil få et indgående kendskab til arbejdet i centraladministrationen på Undervisningsministeriets område med særligt fokus på tilsyn og administration i forhold til de gymnasiale uddannelser.     

Om os  

Kontoret har ansvaret for en række opgaver relateret til udvikling og administration af de gymnasiale uddannelser, herunder blandt andet regelgrundlag/juridisk sagsbehandling, udvikling og drift af fag og læreplaner, forsøgs- og udviklingsaktiviteter, kvalitetstilsyn og kvalitetsunderstøttende arbejde, udbud af de gymnasiale uddannelser og udbud af og indhold i pædagogikumuddannelsen. Derudover har kontoret aktuelt en række opgaver i forhold til implementering af den politiske aftale af 3. juni 2016 om styrkede gymnasiale uddannelser.    Kontoret består af 44 medarbejdere, heraf 12 faste medarbejdere, 2 studenter og 30 fagkonsulenter på de gymnasiale uddannelser.    

Om arbejdsopgaverne  

Som studentermedhjælper vil du indgå i et tæt samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere. Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

  • at bistå med besvarelse af henvendelser fra skoler, borgere m.fl. 
  • at bistå kontorets medarbejdere med forberedelse af sager  
  • at bidrage til sagsbehandlingen af det statslige kvalitetstilsyn 
  • at bistå med behandling af ansøgninger om udbud og studieretninger 
  • at bistå med diverse ad hoc-opgaver i kontoret. 
Om dig  
Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant, videregående uddannelse, fx stud.scient.pol., stud.jur., stud.scient.adm. eller stud.soc. Vi lægger vægt på, at du har interesse for uddannelsespolitiske spørgsmål, og at du er grundig og griber opgaverne an med stor selvstændighed og engagement.     Derudover lægger vi vægt på, at du har: 
  • stærke analytiske evner 
  • gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner 
  • gode samarbejdsevner og engagement 
  • et godt humør og kan bevare overblikket, også når der er travlt. 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Som udgangspunkt bliver du ansat til 15 timer om ugen. Du bliver ansat som studentermedhjælper efter fællesoverenskomsten mellem Offentligt Ansattes Organisationer og Finansministeriet og organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. i staten. Vi stiller krav om studieaktivitet under ansættelsen som studentermedhjælper.    
Vil du vide mere?  
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Birte Iversen på telefonnummer 3392 5132 eller fuldmægtig Frederik Stobbe på 3392 5453. Du kan også læse mere på vores hjemmeside www.stukuvm.dk.    
Sådan søger du  
Send din ansøgning, cv og karakterudskrift via stillingsopslaget www.uvm.dk/job senest mandag den 24. april 2017. Vi forventer at holde samtaler i uge 17.      Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

24 april 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online