Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Wholesale Development

Nykredit

Brænder du for at sætte dine analytiske kompetencer i spil, og kunne du tænke dig et fagligt udfordrende studiejob og en karriere i bevægelse?

Udfordrende analyseopgaver

Vi kan tilbyde et alsidigt og udfordrende studiejob med arbejdsopgaver inden for analyse og rapportering. Du får en stejl indlæringskurve, gode faglige udviklingsmuligheder og indgår på lige fod i et tæt samarbejde med afdelingens analytikere og specialister. Hos os får du stort ansvar – også selvom du er helt ny.

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige og omfatter bl.a.:

  • analyse af data vedr. kundelønsomhed og kundetilfredshed
  • deltagelse i udvikling og test af nye rapporter til brug i Wholesale
  • varetagelse af løbende driftsopgaver, ad-hoc analyseopgaver og understøttelse af afdelingens øvrige medarbejdere.

Du har høj faglighed og en stærk talforståelse
Vi forestiller os, at du uddannelsesmæssigt har 2-3 år tilbage af studiet og planlægger at læse en relevant økonomisk kandidat. Du har som person en skarp analytisk sans, stærk talforståelse og et teoretisk kendskab til den finansielle sektor. Yderligere har du fokus på detaljen, arbejder struktureret og er god til at kommunikere skriftlig så vel som mundtligt. Det er et krav, at du har stor erfaring med Office pakken særligt Excel samt VBA. Den rette kandidat til jobbet har ligeledes kendskab til SQL.

Selvstændig, initiativrig og engageret

Vi lægger stor vægt på frihed under ansvar, så det er vigtigt, at du selv tager initiativ og arbejder selvstændigt. Men samtidig evner du at indgå i et arbejdsfælleskab, hvor koordinering og prioritering af arbejdsopgaver er en vigtig faktor i det daglige.

Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen og involverer en stor grad af fleksibilitet fra begge parter. Din uddannelse er vigtig for os, så vi er naturligvis fleksible, når du har travlt på studiet. Ligeledes forventer vi fleksibilitet fra din side i forhold til presserende opgaver og projekter.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af Wholesale Development, der er en forretningsunderstøttende enhed for de kundevendte enheder i Wholesale, herunder Markets, Asset Management og Private Banking. Vi har bl.a. ansvaret for udvikling og forvaltning af finansielle instrumenter i Wholesale, og vi udarbejder analyser til brug for ledelse og rådgivere. Derudover har vi ansvaret for at drive større, tværgående projekter i Wholesale og på tværs af organisationen. Der er pt. 13 medarbejdere i Wholesale Development.

Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør John Hansen, tlf. 44 55 18 32.

Ansøgningsfrist: 03. maj 2017


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

03 maj 2017

Søg jobbet

Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør John Hansen, tlf. 44 55 18 32.