Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonomistuderende til netøkonomi og statistik

Dansk Energi

Har du lyst til at arbejde med data om og økonomien i den danske elsektor?

Dansk Energi søger en dygtig student (cand.polit. eller lignende), der har lyst til at arbejde med data, præsentationer og notater til brug for Dansk Energis arbejde med energilovgivning og økonomisk regulering af de danske elnetselskaber.

Er du kommet igennem den første del af dit studie som økonom (cand. polit. eller lignende), er hér en mulighed for at arbejde i en moderne interesseorganisation. Du kommer til at indgå i et team med vores anden student, hvor i sammen skal supportere det dynamiske hold af økonomer og jurister i Dansk Energis politiske afdeling.

Vi tilbyder

Jobbet består i at indsamle, systematisere og opdatere de oversigter og statistikker om elnetselskaberne, som Dansk Energi anvender i dialogen med myndigheder og politikere. Der vil være fokus på at du kan præsentere komplekse data og problemstillinger klart og forståeligt. Desuden vil der som en del af jobbet skulle udarbejdes ad hoc-analyser.

Vi forventer, at du har interesse for energibranchen og økonomisk regulering, er pålidelig, omhyggelig og resultatorienteret. Tempoet er højt, og du skal være indstillet på at levere til korte deadlines. Godt kendskab til Excel er en fordel, og vi forventer, at du er parat til at arbejde med at finde nye måder at illustrere data og komplekse budskaber i figurer og i PowerPoint.

Arbejdstiden ligger typisk på 7-15 timer om ugen. Der er høj fleksibilitet i forhold til at lægge timerne, så det passer med dine studier.  Der tilbydes en konkurrencedygtig løn.

Hvem er vi, og hvad arbejder vi med?

Dansk Energi er energibranchens interesseorganisation. Vores primære formål er at skabe værdi for vores medlemmer ved at sikre energiselskaberne de bedste og frieste vilkår til at konkurrere og udvikle sig. Energibranchen er en vigtig spiller for at sikre ordentlige vilkår for den grønne omstilling og sikre vækst i Danmark. Vores arbejde i Dansk Energi sker blandt andet ved løbende dialog med folketingspolitikere, myndigheder og andre beslutningstagere. Dansk Energi lægger vægt på, at dialogen med politikere, myndigheder m.fl. er saglig, faktabaseret og veldokumenteret.

Praktiske oplysninger

Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte konsulent Henrik Hornum (tlf. 35 300 434), chefkonsulent Nicolaj Mølgaard Jakobsen (tlf. 35 300 451) eller du kan læse mere på vores hjemmeside: www.danskenergi.dk

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Vi ser frem til at modtage din korte ansøgning mærket ”Studentermedhjælp – Netøkonomi og statistik” vedlagt eksamensudskrift samt CV.

Søg stillingen via linket til vores hjemmeside

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Dansk Energi

Geografi

Frederiksberg

Ansøgningsfrist

22 maj 2017

Søg jobbet

Henrik Hornum eller Nicolaj Mølgaard Jakobsen