Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Reporting i Capital Markets Operations

Nykredit

Vil du være med til at understøtte rapporteringen til Nykredits institutionelle investeringskunder og få indsigt i den finansielle verden?

 
Prøv kræfter med Reporting
Som en del af en studentergruppe i Capital Markets Operations (CMO) understøtter du den løbende drift og udvikling af rapportering til interne og eksterne kunder. I CMO indgår vi i koncernens kompetencecenter indenfor kapitalforvaltning og investeringsprodukter, som spænder lige fra Nykredit Invest til indpakning af investeringer for nogle af Danmarks største institutionelle kunder primært i form af pensionskasser. 

Du får en bred kontaktflade med kollegerne i CMO, Asset Management og Portefølje Administration og indgår som en vigtig del af organisationen ved at bidrage til kvaliteten af den rapportering, som vores interessenter modtager. Der er stor bredde i opgavernes art, og du får en høj grad af medindflydelse på, hvordan de løses. I praksis får du ansvar for at:

  • udarbejde kundemateriale og ledelsesrapportering
  • automatisere rapporteringsopgaver
  • løse opgaver for vores rapporteringsenhed
  • supportere porteføljemanagere og client managere fra Nykredit Asset Management.

Interesse for den finansielle verden
Det er altafgørende, at du fagligt udmærker dig, og at du har lyst til at udvikle dit kendskab til den finansielle sektor. Du nærmer dig færdiggørelsen af en økonomisk bacheloruddannelse eller er lige startet på din overbygning. Dertil er det vigtigt, at du har flair for IT og gerne har erfaring med programmering i Excel (VBA), SQL, mv. Kendskab til investering og finansielle produkter er ligeledes en fordel.
     
Du er en god samarbejdspartner med et stort drive

Du er initiativrig, åben, kvalitetsbevidst og serviceminded. Du behersker skriftligt og mundtligt dansk på højt niveau og er struktureret og systematisk i din arbejdsmetode. Du får en hverdag med både rutinemæssige og udviklingsmæssige opgaver, og du trives med arbejdsopgaver, hvor du arbejder selvstændigt og ansvarsbevidst med komplekse problemstillinger. Endelig har du gode samarbejdsevner og har lyst til at bidrage både socialt og arbejdsmæssigt til afdelingens virke.
     
Din nye arbejdsplads
I Capital Markets Operations er vi 110 ambitiøse medarbejdere, der arbejder med administration af investeringer og understøtter investeringssiden i Nykredit. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, spændende udviklingsmuligheder samt et udfordrende arbejdsklima, hvor du vil opleve fagligt og socialt engagerede kolleger, som giver dig kvalificeret sparring. Reporting er en afdeling bestående af 12 medarbejdere - hvoraf de 5 er studentermedhjælpere. Vi har et dynamisk og uformelt miljø, hvor vi arbejder med afkastrapportering, systemopdateringer og projekter.
   
Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt Head of Reporting Klavs Holten, 44 55 86 53.

 

Ansøgningsfrist: 21. maj 2017


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København K

Ansøgningsfrist

21 maj 2017

Søg jobbet

Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt Head of Reporting Klavs Holten, 44 55 86 53.