Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Priser & Potentialer i Retail Erhverv

Nykredit

Vil du opbygge erfaring i arbejdet med analyse af kundedata og lønsomhed, og kan du identificere komplekse sammenhænge i store datamængder samt formidle resultaterne i forståelige præsentationer?

Et udfordrende job i et dynamisk miljø

Som en del af teamet bliver det din opgave at bidrage til udarbejdelsen af analyser af kunde- og branchedata, der skal øge indsigten i Nykredits kundeportefølje og det marked kunderne opererer i.  Analyserne er et centralt bidrag til arbejdet med segmentering, betjeningsstrategi, salgsunderstøttende analyser samt prissætning og bruges stadigt mere målrettet til at identificere nye kundepotentialer. Herudover kommer du til at assistere dine kolleger med diverse analyseopgaver og dataudtræk.

Ambitiøs studerende med flair for programmering

Du er i gang med sidste halvdel af din bachelor eller netop ved at påbegynde din kandidatuddannelse. Din uddannelsesmæssige retning er cand.polit., cand.merc.mat., cand.oecon., cand.merc.dat., cand.eng, cand.merc.it eller lignende. Du har stærke kompetencer inden for arbejdet med store datamængder og kvantitativ analyse og formår at formidle resultaterne i forståelige præsentationer. Solid erfaring med MS Office-pakken, herunder særligt Excel er et must. Erfaring med SAS Data Step, SQL eller tilsvarende programmering er en stor fordel, men ikke et krav.

Du er vedholdende, resultatorienteret og nysgerrig

Du er struktureret, god til at sætte dig ind i nye problemstillinger og har mod på at blive udfordret. Du kan løse opgaver selvstændigt og indgå i samarbejde med kolleger. En ekstra indsats, ambitioner, vilje og samarbejdsevner bliver anerkendt og værdsat.

Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen fordelt på tre dage, men i perioder kan det være nødvendigt at lægge en ekstra indsats, når en deadline skal nås, ligesom vi naturligvis er fleksible i eksamensperioder.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en afdeling med otte medarbejdere, der er etableret som et led i Nykredits nye Retail Strategi. Vi har ansvar for at etablere det datamæssige analysegrundlag for beslutninger vedrørende priser, kundesegmentering, koncepter, branchemodeller og potentialemodeller. Afdelingen arbejder endvidere med prissætning og finansiel optimering i bred forstand. Det spænder fra direkte sparring med de kundeansvarlige til konkrete indstillinger på finansiel optimering på branche- og porteføljeniveau. I afdelingen har vi en uformel omgangstone, hvor vi sætter stor pris på et kollegialt samarbejde og godt humør. Vi har en stor kontaktflade i Nykredit og sætter en ære i at skabe og opretholde en positiv og servicemindet dialog.

Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt afdelingsdirektør Jakob Hyttel-Sørensen, 44 55 25 31 eller senior analytiker Ulrik Søberg Pedersen, 44 55 85 80

Husk at vedlægge ansøgning, CV og dine eksamenskarakterer.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

københavn

Ansøgningsfrist

26 maj 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online