Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens 4. kontor ...

Københavns Kommune

Vil du være med til at udvikle digitaliseringsindsatsen i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning i Københavns Kommune? Og har du lyst til at afprøve dine kompetencer inden for digitalisering og forvaltning? Så er stillingen som studentermedhjælper i Kontoret for Udvikling og Support måske noget for dig.

Vi har i København den målsætning, at vi vil være den kommune, blandt sammenlignelige kommuner, der har flest borgere i job og uddannelse i 2020. Vores indsats i forhold til digitalisering og it skal bidrage til, at vores vision bliver til virkelighed. Kontoret for Udvikling og Support har ansvaret for at sikre den bedst mulige it-systemportefølje for medarbejdere, borgere og virksomheder knyttet til beskæftigelsesindsatsen i Københavns Kommune.

Om dig

Du har formentlig været i gang nogle år med din uddannelse gerne inden for offentlig administration, som ingeniør eller på ITU. Du er klar til at tage selvstændigt ansvar for dine opgaver og til at være en aktiv del af kontoret. Du er kvalitetsbevidst og har forståelse for, at vi arbejder i en politisk styret organisation.

Derudover forestiller vi os, at du

  • har kendskab til og lyst til at få styrket dine kompetencer indenfor offentlig forvaltning
  • er daglig bruger af Office-pakken, herunder Excel
  • går struktureret og løsningsorienteret til dine opgaver både de store og små
  • er god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt
  • er udadvendt og servicemindet
  • naturligt er opsøgende og kan lide kontakt med mange forskellige mennesker.

Dine opgaver

Som studentermedhjælper hos os skal du hjælpe med den daglige drift af en lang række af kontorets opgaver og understøtte os i det daglige arbejde. De aktuelle opgaver i kontoret indbefatter, udover fagbetjening af direktion, borgmester og udvalg blandt andet implementering, videreudvikling og optimering af fagsystemer, herunder undervisning, vejledning og support, udvikling af administrative robotter, planlægningen af en stor samlokalisering af seks af vores centre i 2018, samt forberedelse til implementering af den kommende EU-persondataforordningen.

Du skal derfor have lyst og gå-på-mod til en række forskellige opgaver. Du vil få et selvstændigt ansvar for udvikling af opgaver i kontoret og samtidig skulle bistå med hjælp til udarbejdelse af notater, præsentationer, dataindsamling og meget andet.

Hvis du kan se dig selv i ovenstående opgaver, kan Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune tilbyde dig en stilling, hvor du vil blive del af en fagligt spændende afdeling og en dynamisk organisation.

Du vil være placeret i Kontoret for Udvikling og Support, der har til huse i Bernstorffsgade lige ved Københavns Hovedbanegård.

Mere information

Ansættelsen finder sted i henhold til gældende aftale om studerendes løn- og ansættelsesvilkår ved kontorarbejde. Den ugentlige arbejdstid er ca. 15-20 timer og er fleksibel i forhold til dine studier, men også i forhold til kontorets konkrete opgaver.

Hvis du gerne vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Mikkel Ebbesen på 5163 3023.

Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 5. juni 2017.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 23 og 24.

Københavns Kommune ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejderne hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Københavns Kommune

Geografi

København V

Ansøgningsfrist

05 juni 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online