Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Koncernøkonomi

Nykredit

Har du lyst til at prøve nye udfordringer i en aktiv og til tider travl hverdag, og ønsker du at få virksomhedserfaring ved siden af dine studier? Så har vi jobbet til dig!

Vi tilbyder dig et spændende job i koncernøkonomi

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære:

  • udvikling og vedligeholdelse af interne rapporteringer
  • opbygning og vedligeholdelse af Excel-modeller med dataudtræk og formidling af resultaterne i præsentationer og analyser
  • arbejde med database- og internetbaserede værktøjer til præsentation af ledelsesinformation
  • tværgående projektarbejde

Jobbet vil give dig mulighed for at få et bredt kendskab til Nykredits forretning og et godt netværk i organisationen. Udviklingsmulighederne er mange: jo mere ansvar du viser, at du kan påtage dig, jo mere ansvar vil du få.
 
Du arbejder effektivt, selvstændigt og struktureret 
Du sætter dig hurtigt ind i komplekse problemstillinger og kan prioritere dine opgaver i travle perioder. Du er en dygtig kommunikator både mundtligt og skriftligt, og du er god til at strukturere og videreformidle dine løsninger. Vi lægger vægt på, at du er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst i løsningen af dine opgaver. 
  
Stærk IT-profil med finansiel eller matematisk uddannelsesbaggrund 
Du læser eller skal i gang med cand.scient.oecon., cand.merc., cand.polit. eller lignende. Du har virkelig gode IT-kundskaber og er vant til at arbejde med Office-pakken, herunder specielt Excel. Det er en stor fordel, hvis du har kendskab til databaser og Visual Basic.
 
Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen. Du skal have en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver. Vi tager naturligvis hensyn til dit studie og dine eksamener.
 
Din nye arbejdsplads 
Du bliver en del af teamet Økonomi Business Partner i Koncernøkonomi. Vi er en afdeling med 17 fastansatte og 3 studenter, der har ansvaret for performance rapportering til Nykredits stabs og forretningsenheder, herunder den finansielle kvartals- og månedsopfølgning og Balanced Scorecard, samt udarbejdelse af forecast af indtægter og omkostninger og diverse analyser. Vi tilbyder et job i en afdeling med spændende og varierede opgaver i et miljø med pionerånd, forandringsvillighed og lyst til at skabe resultater. Vi har en uformel og venskabelig omgangstone – og vi glæder os til at få dig med på holdet. 
 
Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt afdelingsdirektør Signe Stenholt Winther, 44 55 15 14 eller senioranalytiker Hanne Ingemann Sørensen, 44 55 15 59.

Husk at vedlægge CV og dine eksamenskarakterer.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

22 maj 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online