Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studerende til Produktrapportering i Koncernregnskab

Nykredit

Er du en initiativrig og positiv studerende? Og kunne du tænke dig at være en del af regnskabsafdelingen i en stor koncern? 

En bred berøringsflade og en stejl læringskurve 
Hos os får du muligheden for et alsidigt studiejob, der indebærer en bred vifte af forskellige opgaver, som betyder, at du får indsigt i koncernens mange datakilder. Dine opgaver kommer til at omhandle:

  • drift og vedligeholdelse af en række interne og eksterne rapporteringer
  • ledelsesrapportering
  • udvikling af nye rapporter
  • ad hoc udtræk til analysebrug i forretningen.

Derudover kommer du også til at indgå i projektbaserede opgaver med fokus på optimering og udvikling af eksisterende processer. Dette sker i samarbejde med kolleger bredt i Koncernregnskab med det primære mål at skabe bedre og mere effektive processer. Det skal også nævnes, at teamet går en spændende tid i møde med Nykredits kommende børsnotering.

Du er analytisk og har sans for systematik
Vi forestiller os, at du er stud.merc (mat), stud.merc, stud.polit eller lignende og har minimum 2 år tilbage af dit studie. Det vigtigste er, at du har interesse for finansiering, regnskab og programmering. Vi forventer, at du har masser af gåpåmod og drive for at lære programmerne SAS Oracle/SQL, og Excel/VBA– eller endnu bedre endnu, at du allerede har erfaring med dem.

Ansvarsbevidst studerende med hovedet skruet ordentligt på
Af natur er du meget nysgerrig, hvilket betyder, at du gør en dyd ud af at forstå aktuelle opgaver såvel som problemstillinger. Ligeledes, har du det godt med at arbejde selvstændigt og er ikke sky for at tænke nyt og søge viden. Du har et øje for detaljen og en stærk sans for kvaliteten af det arbejde, du udfører. Sidst men ikke mindst, har du en generelt positiv tilgang til alt, hvad du giver dig i kast med. 

Din nye arbejdsplads 
I Koncernregnskab har vi ansvaret for flere forskellige eksterne indberetninger, bl.a. til Nationalbanken og FinansDanmark. Ligeledes, har vi også ansvaret for en del dataleverancer til det interne og eksterne regnskab, samtidig med at vi ofte agerer kravstiller og dataleverandør i forbindelse med projekter. I produktrapportering bliver du en del af et team bestående af 6 dygtige og engagerede medarbejdere, der alle værdsætter en uformel omgangstone.

Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen, og vi tilrettelægger selvfølgelig din arbejdstid efter dit studieforløb, således at der tages hensyn til eksaminer og andet studiearbejde.

Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt senioranalytiker Morten Petersen, 44 55 24 94.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

25 maj 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online