Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonomimedarbejder søges til Finansielt team i Udlændingestyrelsen

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Fuldtidsstilling

Udlændingestyrelsen søger en økonomimedarbejder til Kontoret for Økonomi og Indkvartering med indgående kendskab til de statslige regnskabsregler. Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest eller senest 1. august 2017.  

Om stillingen  

Du skal arbejde i Finansielt team, som er placeret i Kontoret for Økonomi og Indkvartering. Teamet varetager mange forskelligartede opgaver, heriblandt kreditor- og debitorstyring, fakturamanagement, gebyradministration, tjenesterejseadministration, behandling af tolkefakturaer, vedligehold af vejledninger og instrukser, kontrol- og afstemningsopgaver, budgetopfølgning, tilsynsopgaver og bistand til fagkontorerne vedrørende regnskabsmæssige forhold.  

Som økonomimedarbejder i Finansielt team skal du bidrage til varetagelse af teamet samlet opgaveportefølje.

Dine primære opgaver er budgetopfølgning, controlling og regnskabsopfølgning, koordinering og dokumentering af stikprøvekontrol af tolkefakturaer, årsafslutningsrelaterede regnskabsopgaver, kontrol af brugere og rettigheder i de statslige IT-systemer, bidrag til ledelsesrapportering, bidrag til procesoptimering og beskrivelse af bedste praksis og opdatering af intern vejledning, arbejdsgangsbeskrivelser mv.  

Endvidere skal du være afløser vedrørende fakturamanagement i Indfak, tjenesterejseadministration og behandling og kontrol af fakturaer fra tolke.  

Dit arbejde omfatter kontakt til fagkontorerne, Statens Administration og internt i Kontoret for Økonomi og Indkvartering.

Om dig  

Du har en relevant økonomisk baggrund, f.eks. HD, Administrationsøkonom, Akademimerkonom eller lignende, og gerne erfaring på området.  

Du bliver en del af et fagligt miljø, hvor du udfordres kompetencemæssigt og personligt, og hvor vi forventer, at du:  

• er proaktiv og ansvarsfuld  

• arbejder selvstændig og er omgængelig  

• har indgående kompetencer med de statslige regnskabsregler  

• har godt kendskab til Navision Stat og er bruger af Excel på høj niveau  

• er vant til at skrive notater, vejledninger, arbejdsbeskrivelser mv.  

Det er en fordel, hvis du har erfaring med:  

• IndFak2  

• RejsUd  

• SKS  

• LDV  

Din nye hverdag  

Fælles for hele Udlændingestyrelsen er, at alle kontorer i forskelligt omfang er præget af den udvikling, der sker rundt omkring i verden, og der stilles derfor store krav til medarbejdernes og ledelsens vilje og evne til at håndtere omskiftelige forhold.  

I Finansielt team er vi 5 engagerede medarbejdere og 1 teamansvarlig. Vi har forskellig uddannelsesmæssig baggrund, og vores omgangstone er uformel.  

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.  

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt Teamansvarlig Haleh Madani på telefonnummer 35 30 80 64 eller på e-mail hlmd@us.dk.  

Det bemærkes, at der bliver gennemført et sikkerhedstjek af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå sikkerhedstjek under hele din ansættelse.  

Søg stillingen  

Klik på knappen i højre side og upload din ansøgning, CV, eksamensbevis mv. senest onsdag den 24. maj 2017, kl. 12.00.  

Vi forventer at holde samtaler i uge 22.  

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.  

Udlændingestyrelsens hoveddomicil ligger på Østerbro i København, men flyttes til Næstved, forventeligt den 1. december 2019. Center for Asyl er placeret i Allerød/Hørsholm og forventes ikke flyttet. 

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Geografi

København

Ansøgningsfrist

24 maj 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online