Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Økonom til styring og analyser på udlændinge- og integrationsområdet

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Fuldtidsstilling

Styrelsen for International Rekruttering og Integration søger en økonom, der har lyst til at arbejde med økonomiopgaver i et tværgående kontor (Genopslag)

Om stillingen  

Som økonom i Økonomi, Kontrol og Tilskud vil du arbejde med bl.a. statsligt budget- og bevillingsarbejde, økonomistyring og analyser. Du vil få en bred berøringsflade, da opgaverne løses i tæt samarbejde internt i kontoret og eksternt med resten af styrelsen, departementet og andre samarbejdsparter. Den nærmere afgrænsning af dine opgaver vil finde sted, når du starter i stillingen afhængig af kompetencer og interesse.  

Om dig  

Du er samfundsvidenskabeligt uddannet som fx cand.polit., cand.oecon., cand.merc. eller cand.scient.pol. Du bliver en del af en styrelse, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forventer, at du:  

• Har analytisk skarp  

• Har lyst til arbejde med tal og analyser  

• Er god til at samarbejde  

• Har flair for at arbejde med it-systemer, der understøtter opgaverne.  

Det er en fordel, hvis du har erfaring med beskæftigelsesområdet fx i form af analyser, policy og data fra en kommune, organisation eller staten mv., da beskæftigelse af udlændinge er et centralt område for styrelsen.  

Din nye hverdag  

Vi er 28 medarbejdere i kontoret Økonomi, Kontrol og Tilskud, som ledes af en kontorchef. Kontoret varetager drift og udvikling af et stort, komplekst og udfordrende opgaveområde:  

• Finanslovsarbejde  

• Udarbejdelse af styrelsens samlede budget og regnskab  

• Økonomistyring, herunder løbende budgetopfølgning og opfølgning på vores gebyrøkonomi  

• Løbende budgetsager  

• Styrelsens årsregnskab og årsrapport  

• Ledelsesinformation  

• Sagsbehandling af ansøgningspuljer og bonus til virksomheder for ansættelse af flygtninge  

• Statistik og analyser, herunder brug af SAS-værktøjer  

• Håndtering af revisioner (Rigsrevisionen m.v.)  

• Kontrolindsatsen på de udlændingesager, som ligger under området International Rekruttering  

Der er mange selvstændige og udfordrende opgaver med gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt efteruddannelse. Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med højt til loftet og godt socialt sammenhold. Der er engagerede kolleger med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Vi har bl.a. flekstid, kantine, fredagsbar mv.  

Vi har et bredt samarbejde med alle kontorer i styrelsen, departementet og en række interessenter som bl.a. udlændingemyndigheder, Moderniseringsstyrelsen, politiet, Udenrigsministeriet, SKAT, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Statens Administration og Rigsrevisionen.  

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Det bemærkes, at der bliver gennemført et sikkerhedstjek af din person, og at det er en forudsætning for stillingen, at du løbende kan bestå sikkerhedstjek under hele din ansættelse.  

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt kontorchef Henrik Grosen Nielsen på telefonnummer 72 14 28 00 eller på e-mail hgn@siri.dk.  

Du kan læse mere om Styrelsen for International Rekruttering og Integration på www.uim.dk 

Søg stillingen  

Find stillingen på uim.dk/job eller på job-i-staten.dk og søg stillingen her senest torsdag den 17. august 2017 kl. 12.00. 

Der forventes samtaler mandag den 21. august 2017. Der kan indgå opgavetest i forbindelse med en eventuel anden samtalerunde.  

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Udlændinge- Og Integrationsministeriet

Geografi

Njalsgade 72A, 2300 København S

Ansøgningsfrist

17 august 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online