Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Student Assistant til Tactical Asset Allocation, København

Nordea

Vil du være med til at udarbejde Nordeas investeringsstrategi, og brænder du for de finansielle markeder og makroøkonomi? Så er jobbet som student i Tactical Asset Allocation noget for dig.

Om jobbet

Tactical Asset Allocation er et nordisk team, som er ansvarlig for udarbejdelsen af Nordeas kortsigtede strategi på de finansielle markeder samt kommunikationen heraf til privatkunder i de fire nordiske lande.  

I jobbet som student vil du arbejde tæt sammen med Nordeas investeringsstrateger. Du vil løse forskellige opgaver for investeringsstrategerne i deres arbejde med kvalitative og kvantitative analyser af de finansielle markeder. Det kan for eksempel være udarbejdelsen af forskellige beregninger og grafer, som også inkluderer arbejde med databaser som f.eks. Datastream og Eikon.  

Du vil også løse opgaver, der er forbundet med kommunikationen af den endelige investeringsstrategi via diverse platforme.  

Jobbet i Tactical Asset Allocation vil give dig mulighed for at få en dybere forståelse for de finansielle markeder og makroøkonomi, og mulighed for at anvende økonomisk teori fra studiet i praksis.  

I dit daglige arbejde vil der også indgå et antal opgaver af mere praktisk karakter. Det kunne eksempelvis være beregning og kontrol af performance-beregninger, bistå i arbejdet med udarbejdelse af kundepræsentationer samt andre forefaldne opgaver, der naturligt er en del af en students opgaver.  

Den ugentlige arbejdstid er 15 timer.  

Dine kvalifikationer

For at blive succesfuld i stillingen som student, er det vigtigt, at du:  

  • Har et veludviklet servicegen overfor teamet og kunder  
  • Er omhyggelig, struktureret samt proaktiv i din arbejds-proces  
  • Er fagligt dygtig  
  • Påtager dig de arbejdsopgaver, der naturligt hører til et studenterjob  
  • Er en energisk holdspiller med humor  
  • Har en høj stresstærskel  

Du studerer formentlig på 3. år af en bachelor med økonomi som hovedfag eller på 1. år af din kandidat (cand. polit., cand. merc (FIR, AEF, FSM) eller tilsvarende relevant uddannelse. Kendskab til og interesse for finansielle markeder, makroøkonomi samt porteføljeteori vil være en fordel.  

Mange af opgaverne inkluderer anvendelse af Excel og PowerPoint, hvorfor det forventes, at du har et indgående kendskab. Det vil ydermere være en fordel, hvis du har kendskab til programmering i VBA.  

Yderligere information og ansøgning

For yderligere information, venligst kontakt Nordic Head of Tactical Asset Allocation, Rikke Gunnergaard,  +45 6120 8616 eller Assistant Analyst, Kristian Lunow Nielsen, +45 3114 2880.  

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest den 4. august 2017.

Tactical Asset Allocation er en del af Investment Solutions & Advisory Centre i Nordea Wealth Management. TAA’s danske enhed er beliggende i København, og den nordiske enhed beskæftiger 16 medarbejdere.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nordea

Geografi

københavn

Ansøgningsfrist

04 august 2017

Søg jobbet

Rikke Gunnergaard, +45 6120 8616 eller Assistant Analyst, Kristian Lunow Nielsen, +45 3114 2880.