Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Danske Regioner søger en student til Center for Sundhed og Sociale indsatser (SU...

Danske Regioner

Student i Danske Regioner

Vil du være med til at sætte dagsordenen inden for særlig forskning, kvalitet, personlig medicin og digitalisering? Så er du måske den næste student hos Danske Regioner.

Arbejdspladsen.

Vi har en vigtig funktion med at udvikle politik og finde løsninger på sundhedsvæsenets udfordringer. Det gør vi sammen med regionerne. Du ansættes i Center for Sundhed og Sociale indsatser og bliver en del af et hold på fem studenter.

Opgaver

Du skal sætte dig ind i regionernes arbejde og den politiske dagsorden inden for kvalitet, forskning, og digitalisering.  Det første år vil du særlig skulle løse opgaver i Team Kvalitet og Forskning. Dine opgaver vil være forskelligartede og bl.a. være sekretariatsbetjening, notatskrivning, sagsfremstilling, excel-arbejde, projekt- og porteføljestyring, samt formidling.

Profil

Vi søger en person, der læser på en videregående uddannelse, har 1-3 års studieerfaring og som arbejder motiveret og engageret. Vi lægger vægt på, at du har kendskab til policy, projektarbejde/styring og sundhedsvæsenet. Vi ser gerne, at du:

  • Har analytisk sans og er skarp til formidling både på skrift og visuelt

  • Har interesse for sundhedsdagsordenen og digitalisering

  • Har interesse for at indgå og drive projekter fremad

  • Er en ørn til Office-pakken og ikke bange for at udforske nye værktøjer

  • Er struktureret og god til at skabe overblik

  • Kan arbejde selvstændigt dvs. overholde deadline, tilrettelægge arbejdsprocesser og være opsøgende

  • Gør det nemt for dine kollegaer og skaber god stemning

Har analytisk sans og er skarp til formidling både på skrift og visuelt

Har interesse for sundhedsdagsordenen og digitalisering

Har interesse for at indgå og drive projekter fremad

Er en ørn til Office-pakken og ikke bange for at udforske nye værktøjer

Er struktureret og god til at skabe overblik

Kan arbejde selvstændigt dvs. overholde deadline, tilrettelægge arbejdsprocesser og være opsøgende

Gør det nemt for dine kollegaer og skaber god stemning

Vi tilbyder

Du bliver en del af et team. Vi kan tilbyde et alsidigt og udviklende job, hvor du hurtigt får ansvar. Vi er et travlt center med mange politiske dagsordener.  Humor og dybt professionelt engagement præger vores arbejde. Du vil få et indgående kendskab til sundhedsvæsenet og får styrket dine samarbejds- og formidlings evner. Du får indsigt i, hvordan regionerne samarbejder om store projekter.

Stillingen er 15 timer ugentligt og lønnes efter organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Fleksibilitet er en nødvendighed. Der vil naturligvis blive taget hensyn til eksamen, opgaveskrivning m.v.

Ansøgning og ansættelse

Vi forventer ansættelse fra den 1. september eller 1. oktober 2017. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Maj-Britt Juhl Poulsen på mjp@regioner.dk eller tlf: 2917 0930, samt teamleder Rasmus Rose på rrs@regioner.dk eller tlf: 40977471. Samtaler gennemføres i uge 34

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

Om Danske Regioner

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de 5 regioner. Danske Regioner arbejder blandt andet for at skabe et stadig bedre sundhedsvæsen og for at sikre vækst i hele landet. Du bliver del af et stærkt og kompetent fagligt miljø, hvor der er høj trivsel og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danske Regioner

Geografi

København Ø

Ansøgningsfrist

14 august 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online