Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Saxo Wealth Management

Saxo Bank A/S

STUDENTERMEDHJÆLPER TIL SAXO WEALTH MANAGEMENT

Saxo Wealth Management (SWM) søger en ambitiøs studerende til at supportere teamet.

SWM er en førende kapitalforvalter med fokus på aktiv asset allokering, aktier, virksomhedsobligationer og danske real- og statsobligationer. Teamet består af 11 medarbejdere, der tilsammen forvalter omkring 15 mia. kr. for større private og institutionelle kunder fra Saxo Banks hovedkvarter i Hellerup.

JOBBET
Som studentermedhjælper i SWM vil du primært bistå afdelingens ’Relationship Management’ med afvekslende opgaver. Disse inkluderer afkastrapportering og udarbejdelse af månedsrapporter, performanceanalyser, præsentationsmateriale og kapitalforvaltningstilbud til potentielle kunder. Ligeledes vil du bistå SWM’s kapitalforvaltere med ad hoc analysearbejde.

Arbejdstiden vil som regel være omkring 15 timer om ugen, hvilket naturligvis er fleksibelt i eksamensperioder – ligesom der forventes gensidig fleksibilitet i spidsbelastningsperioder.

PROFIL
SWM søger en kandidat med følgende kvalifikationer:

  • Bachelor- eller kandidatstuderende inden for finansiering, økonomi, business eller lignende.
  • Indgående kendskab til MS Office (specielt Excel og PowerPoint). Kendskab til VBA, SQL, og Adobe CC er desuden en fordel, men ikke et krav.
  • Struktureret og kvalitetsbevidst tilgang til løsning af problemstillinger og stærke analytiske kompetencer
  • Dedikeret, initiativrig og detaljeorienteret.
  • Interesse for investering og de finansielle markeder.

VI TILBYDER
Som del af SWM vil du indgå i et dynamisk team i stor udvikling, hvor arbejdsmiljøet er af uformel karakter. Du vil opnå direkte berøringsflade med ledelse og kundebasen, hvorfor der hurtigt tildeles et vist ansvar for kvalitetssikring. Tilmed vil du gennem samarbejde med afdelingens investeringsteam opnå værdifuld erfaring med investeringsanalyse og kapitalforvaltning i praksis. 

YDERLIGERE INFORMATION & ANSØGNING
Ansøgningsfristen er 20. august 2017, men der afholdes samtaler løbende. Ønsker du at søge ovenstående stilling, venligst send ansøgning, CV og karakterudskrift snarest muligt via nedenstående link. Spørgsmål til jobbet kan rettes til Rasmus Klausen (RSK@saxobank.com eller +45 39 77 40 25).

SEND ANSØGNING

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Saxo Bank A/S

Geografi

København

Ansøgningsfrist

20 august 2017

Søg jobbet

Philip Heymans Allé 15 2900 Hellerup