Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Data Scientist

Inviso

Fuldtidsstilling

Er dataanalyse og business intelligence noget for dig? Så læs videre her, for lige nu søger Inviso nye konsulenter.

Vi søger

I Inviso hjælper vi virksomheder med at forvandle data fra en ubrugelig masse til værdifuld indsigt. Er data rodet og uoverskueligt bruger vi analyseværktøjet Alteryx til at rydde op og undersøge, inden vi arbejder med det i programmet Tableau, der får brugerne ud af Excel-arket og gør dem i stand til at analysere enorme datamængder lynhurtigt og derefter visualisere det i interaktive dashboards.

Vi har brug for hjælp fra personer med talforståelse, en god logisk og analytisk sans og gerne flair for formidling. Du kommer både til at arbejde med at analysere og visualisere data, så kreativitet er værdsat, og en struktureret indgangsvinkel er vigtig.

Al erfaring med dataarbejde (Alteryx, Excel, SAS, Stata, SQL, R, SPSS og lignende) eller visualiseringsværktøjer (Tableau, Qlik, PowerBI eller lign.) er et plus, og du skal have lyst til at sprinte op ad en stejl læringskurve, blive ekspert i de værktøjer vi arbejder i, tage ansvar fra første dag, indgå i dialog med vores kunder og have projekter, der er helt dine egne.

Vi er interesserede i alt fra nyuddannede til konsulenter med mange års erfaring.  

Du får

Jobbet vil først og fremmest gøre dig til ekspert i at bearbejde, analysere og visualisere data. Den erfaring skal bruges til at finde historier i data og hjælpe vores kunder med at gøre det samme. Du får både en grundig oplæring samt løbende træning i Alteryx og Tableau, og det vil gøre dig i stand til at knuse ethvert dataproblem.

I en verden, hvor data betyder mere og mere, vil de kompetencer, du tilegner dig, blive afgørende og efterspurgt alle steder, fra finansverdenen til offentlige institutioner. Vi arbejder med nogle af Danmarks største virksomheder, både offentlige og private, og her vil du have mulighed for at spille en nøglerolle.

Du bliver del af en ung virksomhed, der har base i Kødbyen. Atmosfæren afspejler i høj grad, at vi er en ung og voksende virksomhed, hvor tingene går hurtigt. Vi er lige nu 25 unge mennesker, og vi går højt op i at have et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone.

Hvad så nu?

Hvis du kan identificere dig med ovenstående, så send din ansøgning og CV til job@inviso.dk. Kontakt os hurtigst muligt, da vi ansætter løbende.


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Inviso

Geografi

Vesterbro

Ansøgningsfrist

31 juli 2017

Søg jobbet

job@inviso.dk