Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til BI-rapportering i Koncernøkonomi

Nykredit

Er du vild med at programmere i SAS og arbejde med data, og kunne du tænke dig at lære den finansielle sektor bedre at kende? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en student med flair for programmering og komplekse data

Sammen med de øvrige studenter i afdelingen bliver du bl.a. ansvarlig for:

  • drift og vedligeholdelse af en række interne rapporteringer
  • ad hoc udtræk til analysebrug i forretningen
  • udvikling af nye rapporter
  • support til forretningen
  • at få indsigt i kunder og produkter inden for bank og realkredit.

I jobbet får du rig mulighed for at prøve kræfter med håndtering og bearbejdning af store datamængder i SAS samt anvendelse af forskellige kildesystemer.

Dine kompetencer

Vi forestiller os, at du er godt i gang med en relevant videregående uddannelse, fx cand.merc.mat, cand.polit., cand.scient.oecon eller lignende. Alternativt er du på 2. eller 3. år af din bachelor. Du har erfaring med SAS-programmering eller stor lyst til at lære det, og du har generelt gode IT-kundskaber inden for Office-pakken, særligt Excel. Du forstår komplekse problemstillinger, er kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt og tage ansvar. Derudover har du gode kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt.

Arbejdstiden er 15-20 timer om ugen. Det er vigtigt for os, at du har en fleksibel indstilling til arbejdstid og opgaver. Omvendt tager vi naturligvis også hensyn til dit studie og dine eksamener.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af teamet BI-rapportering Retail/Wholesale i Koncernøkonomi. Vi er en funktion med 8 medarbejdere og 3 studenter, der har ansvar for kundelønsomhed, prisværktøjer, controlling af datakvalitet samt en række andre rapporteringer til Retail og Wholesale. Vi tilbyder et job i en fagligt velfunderet enhed med en uformel omgangstone og et godt socialt fællesskab.

Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt underdirektør Ernst Mørch, 44 55 65 40 eller senioranalytiker Mathias Jensen, 44 55 22 39.

Husk at vedlægge CV og dine eksamenskarakterer.

Ansøgningsfrist: 22. august 2017

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

22 august 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online