Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

ØKONOM MED FOKUS PÅ FINANSIELLE INSTRUMENTER

Danmarks Nationalbank

Fuldtidsstilling

Er du interesseret i forretningsprocesser og moderne it-systemer?

Jobbet
Jobbet er i Bank- og Markedsafdelingen, hvor vi arbejder med Nationalbankens egne bankforretninger som led i udførelsen af penge- og valutapolitikken, herunder forvaltningen af valutareserven. Endvidere arbejder vi som bank for penge- og realkreditinstitutter, staten og andre kunder. I disse år arbejder vi med tilpasning og udskiftning af Nationalbankens portefølje- og centralbanksystemer.

Efter en grundig introduktion bliver dine primære arbejdsopgaver den forretningsmæssige udvikling og vedligeholdelse af vores nye it-systemer, fx når nye finansielle instrumenter tages i brug. Dine arbejdsopgaver bliver både selvstændige og teamorienterede, bl.a. i samarbejde med vores leverandører, der tager sig af de it-tekniske opgaver.

Vi tilbyder
et udfordrende job, der giver mulighed for at få praktisk erfaring med it, finansielle produkter og forretningsprocesser på tværs af front-, middle- og backoffice opgaver.

Afdelingen er præget af samarbejde på tværs af arbejdsområder med fokus på høj faglighed og effektive arbejdsprocesser. Du får gode muligheder for udvikling, både fagligt og personligt gennem tilrettelæggelse af arbejdsopgaver, det faglige miljø og uddannelse. Du får mulighed for at opbygge både interne og eksterne kontaktflader, fx med store banker og andre centralbanker, der anvender tilsvarende systemer.

Din profil
Du har en kandidatuddannelse og finansiel økonomfaglig baggrund med kendskab til og interesse for finansielle produkter. Du er teknisk kompetent, nysgerrig og har lyst til at arbejde forretningsmæssigt med anvendelsen af avancerede it-systemer. Du kommunikerer klart og præcist i skrift og tale på både dansk og engelsk. Du er samarbejdsorienteret, og kan også tage selvstændigt ansvar.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Banking Jesper Mærsk, tlf. 3363 6902 (jma@nationalbanken.dk). Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte HR Partner Jens Erik Larsen, tlf. 3363 6502 eller jel@nationalbanken.dk.

Ansøgning
Ansøg med relevante eksamenspapirer og CV senest onsdag 16. august 2017.

Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Danmarks Nationalbank

Geografi

København

Ansøgningsfrist

16 august 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online