Bemærk at ansøgningsfristen på dette job er overskredet

Studentermedhjælper til Transaction Management i Capital Markets Operations

Nykredit

Vil du være en del af et fagligt udfordrende og spændende miljø, hvor vi har ansvaret for kundeoprettelser, markedsåbninger, trade flow, reconciliering, derivater & collateralafvikling for investeringsområderne i Nykredit-koncernen? Du får samtidig mulighed for et godt springbræt til din videre karriere i den finansielle branche.

Dine opgaver spænder bredt
Via samarbejde med interne interessenter, depotbanker, kunder og investeringsrådgivere skal du løse en bred vifte af driftsmæssige og administrative opgaver i tæt samarbejde med vores interne samarbejdsparter Nykredit Markets, Nykredit Finans, Nykredit Portefølje Administration og Nykredit Asset Management. Desuden arbejder vi løbende på at forbedre processer og arbejdsgange og lægger derfor stor vægt på, at du evner at bidrage aktivt til optimeringsprocessen. Der er en stor bredde i opgavernes art, og i samarbejde med vores seks andre studenter i Transaction Management får du indflydelse på tilrettelæggelse og udførelse af opgaverne.

Du læser cand.polit., cand.merc. eller lignende. Vi forventer, at du har rigtig gode it-kundskaber og er vant til at arbejde med Office-pakken, herunder specielt Excel. Du behersker dansk og engelsk flydende i skrift og tale.

Du er struktureret, ansvarsbevidst og initiativtagende
Du arbejder med sans for kvalitet, har fokus på detaljerne, kan overskue helheden, samtidig med at du overholder daglige deadlines. Vi lægger vægt på, at du er engageret og har stort gåpåmod. Du får en bred kontaktflade, så gode samarbejdsevner og en positiv indstilling er afgørende for din succes. Det er desuden vigtigt, at du er i stand til at håndtere nye systemer og både rutineprægede opgaver såvel som udviklingsopgaver.

Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder. Vi forventer generelt, at du er fleksibel omkring arbejdstiden i travle perioder. I samarbejde med vores andre studerende skal I koordinere jeres arbejdstid indbyrdes.

Din nye arbejdsplads
Du bliver en del af en afdeling med engagerede kolleger – med god spredning i uddannelse og alder, hvor faglighed og professionelle løsninger er i dagligt fokus. Vi har en uformel og afslappet omgangstone og har en naturlig respekt for hinandens arbejde. Vi er beliggende på Kalvebod Brygge i København.

Interesseret? Så søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen, kontakt Student Coordinator Nicklas Madsen, 44 55 90 31 eller Head of Transaction Management Anne-Mette Antonsen, 44 55 13 52.

Ansøgningsfrist: 23. august 2017


Husk at nævne, at du har set jobbet på Altandetlige.dk

Virksomhed

Nykredit

Geografi

København

Ansøgningsfrist

23 august 2017

Søg jobbet

Søg jobbet online